Mycket missnöjda med vår flytt! Trots flertalet bekräftelser av vår bokning och kontakt fick vi fel bokning och vår flytt blev kaos och väldigt mycket dyrare än tänkt då vi fick göra egna utlägg för a... Voir plus
Flyttstädning som var usel. Två personer kom med mycket enkla städredskap och hade troligtvis aldrig städat förr. Pratade bara engelska men det fungerade knappt heller. Oförsiktiga vid hantering a... Voir plus
Personal som inte kan prata eller förstå Svenska.Inte kan läsa heller.Skrev på kartonger med porslin.Försiktigt,glas. Flera glas gick sönder.Får ingen ersättning då det inte var deras personal som... Voir plus
Bokade flytt och flyttstäd och kan bara säga att vi är supernöjda med allt. Självgående flyttkillar och väldigt serviceinriktade, plastade även in alla möbler så inga skador uppstod. Städningen va... Voir plus
Ej riktiga omdömen
Hellmarkshöjden 15, 141 32, Huddinge, Afghanistan
- 0709987544
- Info@matros23
- excellentmoving.se
Supernöjd!!
Bokade flyttstäd för min hyresrätt då jag ska lämna ifrån mig hyresavtalet.
Supernöjd. Kom på utsatt tid och gjorde ett toppenjobb. Inget att klaga på!!
Följer inte ARNs beslut
Följer inte ARNs beslut. Undvik dom. Hade sönder min tv o mitt löpband. Ändrar pris under flytt…. Mkt oseriös firma!!
Riktigt usel service från början till…
Riktigt usel service från början till slut. Vi beställde flytthjälp med packning - ett stort misstag. Flyttkillarna slängde ner grejer i kartongerna urskiljningslöst och i en enda stor röra.
Sedan tappade företaget bort två stora garderober, och ett annat stort skåp som det tog en dryg vecka att få tillbaka. Vi behövde ringa och påminna flera gånger tills vi fick hjälp. Utöver det tappade de bort en sopkvast som de ersätter med en minimal summa och som på inga sätt räcker till att köpa en ny. Dessutom krossade de en hel flyttlåda med gammalt ärvt porslin som är svårt att få tag på och vägrar ersätta oss med den rätta summan. Anlita ej!
Dessutom var flyttstädningen undermålig, vi fick själva gå efter och skrubba både där möbler hade stått och i fönsterbrätten.
Mycket trasigt och när jag påpekade så…
Mycket trasigt och när jag påpekade så va det inte dom som gjort det. Vägrade ta med alla möbler pga tidsbrist, försenade utan att höra av sig. Besviken
De gjorde verkligen skäl för namnet
De gjorde verkligen skäl för namnet! Fantastiskt proffsiga, trevliga, noggranna flyttgubbar som var rädda om våra saker vid flytt från Stockholm till Ystad.
Allt ömtåligt plastades in och hanterades varligt, inga skador uppstod. Trevligt bemötande även vid beställningen. Vi kan verkligen rekommendera dem!
Sämsta upplevelsen av flytt
Fruktansvärt företag.
Hade kontakt med Oscar vid flera tillfällen innan flytt, både då jag fick varning om att de är lurendrejare som betalar sina anställda en struntsumma och för att verkligen vara noga med att allt är försäkrat. Det sistnämnda då jag investerat mycket i mina möbler.
Vid flytt tog flyttkillarna sönder flera föremål. Oscar, som varit otroligt snabb på att svara innan flytt, blev plötsligt otroligt svar att få tag på. Vi gjorde skadeanmälan och fortsatte försöka kontakta företaget.
Tillslut svarade Oscar och verkade helt ointresserad. Hänvisade till Ernst, som vi också mailat för ett bra tag sedan utan svar och nu ringer utan svar likaså.
Så nu, även om jag inte betalar flyttfirman så kommer jag gå back. Så jag skulle lyssnat på varningen - beställ ALDRIG hjälp härifrån
Blev uppringd att dom skulle komma om…
Blev uppringd att dom skulle komma om 15 minuter. Påstår att jag har signerat ett mejl där jag ska ha bokat en flytt. Vilket inte stämmer! Har aldrig hört talas om den flyttfirma!! Nu tror dom att jag ska betala för att jag inte har AVBOKAT FLYTTEN,som dom nu påstårNu är det en polisanmälan gjord mot dom för misstänkt bedrägeri
Väldigt nöjd med Excellent moving
Väldigt nöjd med Excellent moving.
De kom I rätt tid, var väldigt trevliga, proffsiga, hjälpsamma, plastade möbler, tavlor, packade rätt porslin och glas så att alla grejer levererades I finn skick.
Rekommenderar.
Det värsta jag varit med om
Det värsta jag varit med om! Min tavla målad av mig själv, som betydde jättemycket för mig, är borta! Det är även en stor och tung kristallskål (arvegods, antik) servisen från Blå Blom Gustavsberg ( de missade gräddsnipan), en stol, kattens klöspelare ( värd åtminstone 400kr) samt att TV:n är trasig! Antagligen annat också som jag inte har upptäckt ännu. De måste ha gått igenom kartongerna nere i bilen, de var borta väldigt länge mellan varje varv. Allt detta plus ett oerhört otrevligt bemötande! Och detta ska jag betela 11000kr för!
Dålig flyttfirma
Flera glas gick sönder.Får ingen ersättning då det inte var deras personal som packade
Då förstår jag inte varför Oscar skickar en länk,där jag skulle göra en skadeanmälan.
Jag får ju ändå ingen ersättning.Kommer aldrig anlita dom igen.Och inte rekommendera dom heller Under all kritik hur jag blivit bemött.
We hired their services for moving, storage & cleaning
We hired their services for moving, storing, cleaning and moving from old to new my address. Services were not bad but cannot completely say it was excellent. To start with, during our 1st move the guy that packed made scratches on floor and was trying to push it on us. We complained about to this admin girl and she said transport manger would call us which never happened. They did not use any rugs to protect the floor. I could see rough behaviour when loading into truck. Cleaners did a good job, kudos to those persons. Now comes to bad part, they damaged my patio furniture and spoiled my mattress, it could have happened during storing or initial move. Guys who delivered were very careful with walls, floor this time as we had warned them. Now applying for insurance we get peanuts as we didn't had receipts and was old. Also they lost our 2 golvskydd but got reimbursed. So overall an OK movers compared to our experience with other movers.
Beställde flyttstädningen som inte höll…
Beställde flyttstädningen som inte höll måttet. Fick även information om att det skulle vara klart inom fem (5) timmar, vilket den inte var. Utöver detta användes mina städartiklar, sedan lämnades blöta fiberdukar mm. i städskåpet. Fick tala med fyra personer från företaget och tycker inte de hanterar framförande av klagan professionellt. Fick på grund av detta ekonomiskt kompensera hyresgästen och har ännu inte fått lägenheten korrekt städad.
Jag kan inte beskriva företag med andra…
Jag kan inte beskriva företag med andra ord, än att säga proffsiga och punktliga! Kan stort rekommendera Excellent för flytt och flyttstäd tjänster till andra mina vänner. 10/10!
Very good services at the best price in…
Very good services at the best price in market
Mycket bra!
Mycket bra!
Väldigt bra utfört arbete! Snabbt, smidigt! Alla önskemål är bra bemötta och uppfyllda! Trevliga, punktliga och erbjuder rimligt pris.
Rekommenderas!
Hon var supertrevlig och effektiv
Hon var supertrevlig och effektiv och städade superbra!
Absolut perfekt!
Absolut perfekt! Mycket bra kommunikation, tydlig dokumentation samt en mycket väl utförd flytt och transport. Vi ger våra allra bästa rekommendationer till Excellent Moving Sweden AB.
Krossade dyrbara grejer, tar noll ansvar
Krossade min dyra dataskärm helt och hållet och vägrar ta något som helst ansvar.
När jag först skickade in anmälan hände ingenting på över en vecka, sedan ringde min partner upp dem och de sa "ja just det vi skulle ringa er!". Vilket... Visst.
De måste ha kastat skärmen hejvilt för att den skulle ha blivit så totalkvaddad som den är. Flyttkillarna var även otrevliga och sa många "tveksamma" saker till mig under flytten om kvinnor, klagade non-stop på allt under solen, och sa till mig att det är okej om jag är fattig för jag har inga barn.
Ångrar starkt att vi valde de här clownerna. :)
En savoir plus sur les différents types d'avis.