När de listar odds så gör de medvetet dessa oklara, så det framgår exempelvis inte om de avser resultatet vid ordinarie tid alternativt resultatet inklusive eventuella förlängningar/tillägg. Undvik de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dåliga rakt igenom. Finns 0 och ingenting bra med en sådan här ”spelsida” givetvis… Omöjligt att få tag i kundtjänst, layouten är så ful och usel på alla sätt och vis att man tror att någon so... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvad der startede ud som en dårlig oplevelse, endte med at blive en god oplevelse! Gør jer selv den tjeneste at få verificeret jeres konto inden I begynder at spille. I skal uploade gyldigt kredit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Expekt is an industry-leading mobile gaming and betting platform offering a multitude of sports betting markets, heaps of slot games, top-tier live casino experiences, and so much more! Expekt strives for innovation by delivering seamless entertainment 24/7, offering thousands of online slots and live casino games, jackpots, as well as a variety of pre-game and in-game sports betting options. By partnering up with the biggest and most reputable providers, expekt promises its services and products remain first in class; from intuitive browsing to immersive gaming, and smooth payment processing, to mention just a few features that make expekt stand out. Expekt practises a customer-centered approach, prioritising player integrity and security through robust safer gambling initiatives and tools designed to support players to gamble safely, and keep the focus on heart-pumping entertainment. On top of that, in just a few taps, players can gain access to a number of help topics to assist them in their journey at expekt, in the detailed help centre, covering a wide range of frequently asked questions. Otherwise, customers can also choose to chat with a customer experience representative, available to offer helpful tips. Have you played on expekt before? Write your review to give other players your opinion, and give the platform your valuable feedback.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
När de listar odds så gör de medvetet dessa oklara, så det framgår exempelvis inte om de avser resultatet vid ordinarie tid alternativt resultatet inklusive eventuella förlängningar/tillägg. Undvik detta bolag!

Réponse : Expekt
Dont play her guys, its a fake site, I won Big and they scammed me for 0every penny it.

Réponse : Expekt
Brug andre platforme! Har brugt 2 måneder på at få udbetalt de penge jeg havde til at stå på kontoen! Meget nemt at sætte penge ind, men ikke så lige til at få dem ud igen, skulle vedhæfte billeder af minde kort, bankudtog fra da jeg indsatte pengene af flere omgange. Havde skiftet kort i mellem tiden så de skulle også bruge bevis på mit andet kort var lukket. Har aldrig oplevet sådan en kamp for udbetalinger på andre sider.

Alarm 🚨🚨🚨🚨🚨 Varning
Expekt kör med vilseledande information i live spelen allt för att bedra lura Människor för sin egen vinning Fy för dessa tjuvar.
Spelar oftast Live spel i detta fallet var det tennis 🎾
Matchen var i ETT viktigt skede av matchen på live resultat visades A- 40 alltså det var fördel mitt vad så jag lät det bero för att se
Nästa boll... Men döm av min förvåning helt plötsligt visar Expekt 40- A
I mellan ska normalt 40 - 40 komma som ℹ️ information . Utan någon chans till att casha out den var stoppad . För rök mina surt förvärvade pengar 💸💰 blåst lurad återigen av dessa korrupta spelbolag . Aldrig mer dessa bedragare skickar en dump på deras live sida
Var kontakt med detta klientel Expekt
Endast via chatten gick omständigt och svårt att kommunicera föll ur titt som tätt operatören Ceasar spelade dum jag förklarade ordagrant i detalj sände även en skärm dump av förloppet. Men fattade nada och spelade dum. De enda jag fick till svar var att det är spelaren själv som bär ansvaret för att rätt resultat visas. Ceasar bort förklaring är beklämmande
Ceasar menade att jag skulle följa matchen på någon några andra live resultat sidor.Ha ha varför har då detta klientel Expekt live resultat med flera??? Jo för att lura bedra stjäla spelarnas pengar 💸💰
I ett live spel som tennis 🎾 med flera gäller det att ta snabba beslut det handlar om hundra delars sekunder för att ens få chans att få tillbaka hälften av insatserna. Följer jag matchen på någon annan websida blir det oftast försent att casha ut. Aldrig mer ETT öre till DESSA klientel av bedragare
Bifogar en skärm dump till Kalla fakta också. Ser ni 40 - 40 någonstans som normalt ska vara i mellan. Ceasar förstod inte sa att det är återigen mitt ansvar att tillhandahålla rätt resultat Absurt avskyvärt befarande, kriminellt
Ge gärna en kommentar om detta och skärmdump från Expekt Ser inte någon sådant alternativ det kommer
H.G

Réponse : Expekt
Jeg skulle følge et link og den endte med at give mig en anden bonus end ønskede og det kunne de ikke lave op.
Virkelig dårlig hjælp i deres chat. Det er ikke særlig professionelt

Réponse : Expekt
Så dåligt, har skrivit tidigare och har gett det några chanser till, men tyvärr. De tar gärna emot pengar men betalar helst inte ut några

Réponse : Expekt
Bästa casinot online. Svårt i början som ny spelare, men jäkligt bra efter man vart nykund. 💪

Réponse : Expekt
Omöjligt att få tag i kundtjänst, layouten är så ful och usel på alla sätt och vis att man tror att någon som blundat konstant har gjort den.
Dåligt utbud av spel, likaså casino.
Dåliga odds, sidan är otroligt långsam, seg och dålig också.
Dom ansåg att jag hade satt in mycket, blev avstängd när jag på nolltid inte svarade hur jag finansierar mitt spelande.
Riktiga nollor alltså.
Bara glömma dessa.

Réponse : Expekt
Spela inte här.. du vinner i början men sen så blir det bara förlust. Stämmer inte ihop med andra sighter som har samma spel

Réponse : Expekt
Mærkeligsste side. Hvis din konto lukkes skal du besvare en masse mærkelige spørgsmål om hvordan din pause har været. Og det er HVER gang. Nu spiller jeg bare andre steder.

Spela inte här!
Jag vann precis 22000 på gates of olympus 1000. när den räknat in allt så läggs det inte till i min kassa. Jag kontaktar kundtjänst direkt och dom säger att det inte finns något bevis på detta. Jag blir skogstokig hallå 22000 kr

Falsk marknadsföring
ANVÄND EJ DETTA CASINO
Dom skriver ut i annonsen att sätt in si och så mycket pengar och få si och så extra plus 100 freespins. Detta är enbart om du gör 20x på din egen insättning 200kr =4000. Detta casino bör ses över. Dom kontrollerar vinsterna då jag ofta spelar samma spel men på andra casinon. Polisanmälan för bedrägeri kommer att göras samt att konsumentverket kommer att bli inkopplat

Réponse : Expekt
Umuligt at få sine penge udbetalt.
Expekt siger at udbetaling kun kan ske til det dankort som blev brugt til indbetalt. Har skiftet bank og fremsendt den ønskede dokumentation om at kortet var mit.
Nu skal de bruge en underskrift fra min tidligere bank om at det var mit dankort. Dette selvom jeg har indbetalt med et andet i mellem tiden.
Det virker som bevidst svindel. Anbefaler folk ikke at bruge deres side.
Vh
Emil

Spela INTE HÄR värsta casinot som finns 0% rtp

Réponse : Expekt
Jag spelar alltid "gonsoz quest" och har gjort i många många år, jag har fått hundratals bonus spel. Hur kommer det sig att när jag vinner bonusspelet med 4kr i insats så vinner jag över 3000kronor på ett bonusspel men när jag satsar 100kr eller mer i insats så vinner jag 360 eller 500kr på ett bonusspel. Det är likadant varje gång!! Det skriker kontrollerat spel så det dånar om det. Riktigt tråkigt att det har blivit så korrupt och manipulerat. Kom inte med eran RNG förklaring för det är bara ljug och det vet ni själva. Bespara mig snacket...
Bedragare på laglig nivå.

Réponse : Expekt
Spela INTE mot Expekt och EVOLUTION ! Oddsen är noll i vinst ! Jag vill inte ha svar...

Réponse : Expekt
Jeg har spillet inde på expekt indbetaling gik meget nemt og hurtigt
Men da jeg skulle udbetale min gevinst
På 30.007dkk var der desværre ingen indbetaling på min bank konto.
Jeg har været i dialog med kundeservice i over 5 uger nu samt oprettet sag i klageafdelingen hvor jeg intet svar får.
Al dokumentation er sendt men mangler stadig at få mine penge.
Konklusionen er at de nemt tager imod indbetalinger men man kan ikke få sine gevinster ud. Det er ren svindel. Nogen der har politimeldt selskabet?

Réponse : Expekt
Blir för dumt då spelen kraschar varje gång det blir bonus

Réponse : Expekt
Allt är bra med det här casinot, jag vet inte varför så många negativa kommentarer. Jag är ganska nöjd, det fungerar riktigt bra utan problem, utbetalningen är omedelbar, vilket är SUPER, och bonusen är utmärkt.Fins har nästan alla spelautomater från alla leverantörer. Jag har bara en kommentar: ibland är det svårt att hitta ett spel. Jag tycker att casinot behöver jobba på enklare navigering, spelsökning och sortering efter leverantör(provider)Annars är allt Toppen och jag är nöjd. Jag skulle rekommendera Expekt Kasino ..BÄST I SVERGE