Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu været kunde hos Excuviance Wellness i mere end 3 år og har både familie og veninder som går derinde nu eftersom jeg har anbefalet stedet til alle jeg kender . Dejlige lokaler og ALTID kaffe, te... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop haft min første behandling hos Jelena og jeg kan ikke forestille mig nogen sinde at gå hos andre igen. Efter jeg har udskiftet hele mit skab med Exuviance proukter har jeg prøvet et... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Romantisk spa for 2, hvor der absolut ikke var gjort noget som helst for at det bare var tilnærmelsesvis romantisk. Æblestykker og billig alkohol fri boble vin! (Burde være jorbær og champagne) inge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der findes ikke nogen bedre behandler end Jelene. Hun "elsker" sit arbejde kan man mærke. Hun er så dygtig og grundig. Man er et helt nyt menneske, når man går fra dette Wellnessted uanset om det... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dejligt som alt!

Min mor elsker det! Min mor er kommet hos Exuviance i nogle år efterhånden og har været til nogle forskellige massører der, men oplevelsen giver altid samme reaktion hos hende; hun er i syvende himmel efter en massage der :D Dejlig massage hvor der er forståelse for eventuelle skavanker og ønsker, samt supergod service! Hun glæder sig til at komme igen, og det er værd at prøve hvis du ikke har :-)

30 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for anmeldelse, Sarah.

Professionel luksusforkælelse

Utrolig venlig og imødekommende personale, og behandlingen er altid i top. Professionel vejledning om produkter og hudpleje. Har kommet der gennem 3 år ca. hver anden måned , og kommer selvfølgelig igen om et par måneder :-)

30 août 2015

Kære Mette.

Trofast og professionel

Jeg har været Excuviance-Wellness' trofaste kunde lige siden åbningen af salonen tilbage i 2010. Hver gang bliver der ydet en god behandling, kompetent og empatisk. Jeg vil anbefale såvel personalets kompetence som produkternes kvalitet. Og - jeg tror, at der er ingen, der kan overgå retningen af øjenbryn! Bedste ros herfra !

29 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for en dejlig anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flot permanent makeup:-)

Jeg har fået lavet permanent eyeliner og øjenbryn hér af Jelena, og det er blevet SÅ flot og naturligt:-)
Det var alle pengene værd.

27 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din anmeldelse, Kira.

Varme anbefalinger

Har gennem 7 år besøgt klinikken og er mere end tilfreds- altid smilende personale, super service og fantastiske behandlinger!
Varmeste anbefalinger herfra

26 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din anmeldelse, Katerina.

Super fantastisk oplevelse

Efter jeg har udskiftet hele mit skab med Exuviance proukter har jeg prøvet et par forskellige behandlere men INGEN slår Jelenas grundighed, søde person og perfekte 'touch'.
Dette er første gang jeg anmelder på Trustpilot, men de fortjener simpelthen alverdens skulderklap.
Tak for glødende frisk hud - vi ses snart igen Jelena :O)

25 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din anmeldelse, Henriette.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående oplevelse hver gang.

Har i de sidste 12 år gået hos Jelena og vil aldrig skifte hende ud, hun tager sig af en og giver en den fuldkommen pleje og får en hver kvinde til at føle sig som en prinsesse,om man skal have rettet øjenbryn eller den hele stor tur. Jeg vil Anbefalde Exuviance wellness til en hver livsnyder der sætter pris på kvalitet.

23 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Hej Nawal og mange tak for din anmeldelse.

Kan helt klart anbefales *****

Fantastisk sted. Jelena har virkelig forstand på det hun arbejder med og giver en vidunderlig behandling. Jeg går altid derfra med en fantastisk følelse og en smuk og ren hud. Kan virkelig anbefales hvis man har problemer med uren hud, der skal ikke meget mere end 2-3 behandlinger til, før der VIRKELIG kan ses forskel. 5 meget store stjerner fra mig :-)

20 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Mange tak Nanna for din dejlig anmeldelse.

Perfekt oplevelse

Var sammen med min kone et par gange og fik spa og massage hos Jana. Rigtig dejligt oplevelse og vi vil helt sikkert komme tilbage.
Kan klart anbefales.
5 stjerne herfra. Og tak denne medarbejde.

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din dejlig anmeldelse.

ALTID tilfreds

Har gennem mange år været kunde..kommer fast 1 gang om måneden til ansigtsbehandling..Får stor ros herfra jeg er Yderst tilfreds, bruger også exuviance hjemme og synes det er rigtig godt.
Har anbefalet stedet til mine veninder som også er total tilfreds.
Mvh Birthe

Réponse de Exuviancewellness

Kære Birthe, mange tak for din dejlig anmeldelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke pengene værd

Var forbi til en luksus behandling sammen med min kone som vi havde bestilt på en deal.
Der var halv pris på behandlingen men vi var da glade for at vi ikke havde taget det til fuld pris.
Alt er mokket sammen i et lille kælderlokale og der er ingen mulighed for omklædning i private omgivelser. Da lokalet så samtidig er videoovervåget gør det jo ikke sagen bedre. Så er alle former for privatliv helt væk. Fik massage af en lille spinkel pige som ikke talte et ord dansk og hun virkede ikke som om hun vidste hvad hun lavede.
Brug hellere pengene på noget mere fornuftigt end at spilde dem her.

Réponse de Exuviancewellness

Hej Jan. Jeg vil meget gerne benytte lejligheden her til at
understrege at video overvågningen selvfølgelig ikke er tændt i
dagstimerne. Det tændes kun om aftenen når vi lukker. Overvågning af
baderum er dybt ulovligt og det ved vi selvfølgelig godt.
Hvis du stadig føler dig utilpas med det, er du meget velkommen til at sige det til os, så vi kan få det dækket til.
Ligeledes kan du bede os justere din behandling, alt efter om du synes den skal være blødere eller hårdere - det er meget svært at vide for os på forhånd, hvis der ikke bliver sagt noget.

Noté 4 sur 5 étoiles

God professionel massage

Jeg har nu 2 gange fået massage hos Jana, og i modsætning til Rikke sætter jeg pris på grundig og dybgående massage, hvilket er hvad Jana formår at give. Jeg har bestemt tænkt mig at fortsætte hos hende.

Lysette

17 août 2015

Réponse de Exuviancewellness

Mange tak for din anmeldelse

Noté 1 sur 5 étoiles

Massage med efterfølgende smerter

Var til klassisk massage (30 minutter) og måtte først vente 20 minutter. Der blev taget alt for hårdt fat (smertefremkaldende), og dette påpegede jeg straks. Alligevel blev ryg og nakke udsat for så hårdt et tryk, b.la. med massørens albue, at jeg gentagne gange måtte stoppe hende og sige, at jeg ønskede en blidere og afslappende massage. Har døjet med ryg-og nakkesmerter efterfølgende. Det generede mig ikke at tale engelsk med behandleren, men det er uprofessionelt slet ikke at tage højde for kundens behov.

16 août 2015

Hej Rikke

Det er meget beklageligt at du døjer med smerter efter en af vores behandlinger.

Vores profesionelle behandlere sørger altid for at levere den samme kvalitetsmassage til alle vores kunder.

Jeg har talt med den pågældende behandler som fortæller at du sagde at behandlingen var for hård, flere gange.
Behandleren justerede sin teknik for at give dig en blidere version af massagen flere gange, for at imødekomme dit behov.

Vi er kede af at du ikke kunne nyde din massage, selv efter der gentagende gange blev justeret efter dine ønsker.

Mvh e-wellness teamet.

Kan klart anbefales

Jeg har været til behandlinger hos Jelena og går altid glad og fornyet derfra.
Exuviance produkter er gode og virksomme, og Jelena er absolut professionel og en sød og venlig kvinde.

Jeg kan klart anbefale stedet. Derfor giver jeg 5 stjerner.

30 juillet 2015

Réponse de Exuviancewellness

Mange tak for din anmeldelse.

Super behandling

Kommer hos Jelena hver 2. måned til dejlig ansigtsbehandling, og det er altid en fornøjelse. Afslappende atmosfære, super professionel behandling - kan kun anbefales !
Har også fået pedicure hos Jana - har aldrig haft så flotte fødder :)

22 juillet 2015

Réponse de Exuviancewellness

Kære Annemette, mange tak for din anmeldelse.

Excellent Treatments and Products

I have been to Jelena for several facial treatments and the experience has been great. Very friendly and professional staff and good products and treatments! Can't wait for the next one.

12 juillet 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din dejlig anmeldelse.

Den syvende himmel

Jeg har fået ansigtsbehandling hos Jelena hver måned det sidste år, og glæder mig hver gang!. Det er sådan en fantastisk oplevelse... Jeg kommer ALTID til behandling til aftalte tid, og jeg kan mærke at hun virkelig kan li sit job, og går meget op i at gi hver klient den skønneste oplevelse.... Når jeg går derfra er det med et stort smil på læben :-)..
Kan varmt anbefales!
Hilsen
Catharine

7 juin 2015

Réponse de Exuviancewellness

Tak for din anmeldelse, Catharine.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig de luxe behandling

Min veninde og jeg har for nylig fået en rigtig dejlig helkrops de luxe behandling via en Sweetdeal.
Vi følte os velkommen og i gode hænder gennem hele behandlingen.
Og kommer gerne igen
Hanne M. Korsør

24 mars 2015

Réponse de Exuviancewellness

Kære Hanne, tak for din anmeldelse.

Dygtigste kosmetolog

Jeg har altid været 100% tilfredes med de behandlinger jeg har fået hos exuviance wellness. Dygtigt personale og god rådgivning omkring hudpleje. Rent og pæn klinik, dejlig atmosfære.
Jeg er kommet hos Jelena i over 10 år og jeg har kun roser .

15 mars 2015

Kære Julie.
Mange tak for din dejlig anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus