Kjøpte Ellie Ultralight Tights og Liva top. Er superfornøyd med begge deler, og supert at fargene matcher. Størrelsene er akkurat passe, og stoffet er mykt og godt. Tightsen er helt tett slik at t... Voir plus
Jeg bestilte varen for 8 arbeidsdager siden. Har fortsatt ikke fått beskjed om at den er sendt fra Eyda. På nettsiden står det at de har 3-6 dagers leveringstid med posten.
L'entreprise a répondu
Bestilte flest tightser i samme størrelse som jeg har andre tightser (medium), men endte opp med å passe best i large. Endte med Trine ultralight som var supergod og satt som et skudd, ny favoritt! Ku... Voir plus
Elsker tightsene. Er veldig kresen på tights men alt er perfekt med de jeg bestilt: design, passform, stoff, fargen, you name it. Anbefales absolutt! Var litt usikker om størrelse siden jeg f... Voir plus
Écrit par l'entreprise
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Danemark
- eyda.no
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
God og rask service
Rask og god kundeoppfølging
Fikk rask og god hjelp da det hadde blitt noe feil med min bestilling. God service og en god løsning for meg. Kommer absolutt til å handle her igjen! Klærne er forøvrig veldig gode de også 😉😍
10/10!
Super pasform og lækker kvalitet! Uden tvivl mit ynglingsmærke når det gælder træningstøj 😎
Veldig godt fornøyd med produktene og…
Veldig godt fornøyd med produktene og kundeservicen! Da pakken ble ble borte på veien, fikset Eyda det på aller beste vis!
Det stod at varene skulle leveres på 3-6 dager
Det stod at varene skulle leveres på 3-6 dager. Nå har jeg ventet i 16 dager, og varene har ikke ankommet. Har prøvd å sende mld.til butikk, men får ikke svar!

Réponse de EYDA
Rask levering og produktene stod til…
Rask levering og produktene stod til forventningene.
Den deiligste tightsen og sportsbhen…
Den deiligste tightsen og sportsbhen jeg har. Rett inn som ny favoritt!
Elsker treningsklærne fra Eyda
Elsker treningsklærne fra Eyda . De er fantastiske å ha på . De leverer varene raskt . God service .
College genseren føles ekslusiv
College genseren føles ekslusiv med god kvalitet. Har ikke trent med den enda og vet ikke hvordan den blir etter vask. Passformen er fin og nett. Jeg fikk en rabatt kode og denne var på salg. Hvis ikke ville denne vært vel litt dyr. 100kr i porto synes jeg og var for mye.
Rask levering og knallgode klær
Rask levering og knallgode klær. Synes ofte det kan være problematisk å treffe på størrelsen ved hjelp av tabeller, men her var det spot on! Kommer definitivt til å bestille der i fra igjen👍
Fantastisk service
Fantastisk service. Kjøpte feil størrelse - ingen problem å bytte, fikk til og med samme rabatt på de nye varene jeg mottok (samme vare bare annen str).
Full pott
Behagelige produkter som sitter som et skudd. Rask levering og gode kampanjer også! Full pott fra meg🤩
EYDA har veldig god kvalitet i både…
EYDA har veldig god kvalitet i både tightsene og sportsbra som eg har kjøpt. Silkemjuke, tynne, og veldig gode sømmer, godt laga. Det eg må berre innrømme er at eg synes dei er litt for små. Eg brukar til vanleg XL/44 og her måtte eg kjøpe XXL som var likevel veldig tight.
Eyda har de bästa träningskläderna
Eyda har de bästa träningskläderna, jsg är så nöjd med de. I tillägg kom varorna väldigt raskt.
Elsker kvaliteten på tøyet
Elsker kvaliteten på tøyet, så myke og behagelige!
Kjenner ikke at jeg har på klær, aldri hatt et så behagelige treningsklær.
MIN NYE FAVORITT
Veldig god kundeservice og produktene er i god kvalitet! Behagelig å trene i. Veldig fornøyd å kan anbefales.