Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Fabios Pasta. Maden smagte virkelig godt – frisk, lækker og tydeligt lavet med kvalitet. Derudover var servicen helt i top. Marius og Sigrid var virkelig dyg... Voir plus
Ville finde en hurtig erstatning for en fransk hotdog i Bilka. Blev informeret om manglende revet ost ved køb, hvilket manglede for at gøre smagen til lidt mere end pasta med smør. Men prøvede 2... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det ser rigtigt flot og og smager sikkert fantastisk, min veninde skriver også lige: Det en rigtig god oplevelse man får og maden er helt fantastisk🫰🏻
Fabio leverer hver gang! De gange vi har benyttet os af take away, har retterne altid været rygende varme, når vi kom hjem. I dag spiser i Food Hall i Slotsakaderne og som altid lever betjeningen og m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos Fabio pasta inviterer vi dig indenfor til en verden af frisklavet pasta, skabt med kærlighed og omtanke. Vores resturanter emner af stemning og byder på en autentisk madoplevelse, der tager dig direkte til de små, charmerende sidegader i rom. Alt er hjemmelavet og tilberedes fra bunden hver dag efter klassiske italienske opskrifter, så du altid får den bedste smagsoplevelse.
Danemark
- fabiopasta.dk
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kundeservice var god
Meget god service
Meget god service, med smilende og glade piger bag kassen, maden vag god til dens pris og jeg vil klart komme igen!
Kundeservice var god og god mad
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, god service og fin restaurant på Amager. 10/10 oplevelse!
Rigtig god service godt udvalg af mad…
Rigtig god service godt udvalg af mad og drikkevarer og man får et godt smil på læben når man ser flows
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Derudover var servicen helt i top. Marius og Sigrid var virkelig dygtige, super søde og gav en rigtig god service hele vejen igennem. De fik en til at føle sig velkommen og sørgede for, at alt spillede.
Alt i alt en virkelig oplevelse
Rigtig god service og lækker mad og en…
Rigtig god service og lækker mad og en dejlig medarbejder
Super høflig og god betjening
Super høflig og god betjening, gode til at anbefale hvad vi skulle vælge:)
Super god oplevelse, Kommer helt sikkert tilbage:)
Tjeneren var meget sød og velkommen og…
Tjeneren var meget sød og velkommen og anbefalet mig ting
Helt igennem kedelig madoplevelse
Helt igennem kedelig madoplevelse. Absolut ingen smag, underkogt pasta og stenhårde bacontern. Ikke pengene værd, overhovedet!!
Smager fantastisk
Det en rigtig god oplevelse man får og maden er helt fantastisk🫰🏻
Virkelig lækkert
Virkelig lækkert, pastaen var ikke for hård eller blød helt perfekt😍😍😍😍

Réponse : Fabiopasta
Rigtigt sød og venlig betjening
Rigtigt sød og venlig betjening. Og fantastisk lækkert mad🥰

En skuffende oplevelse
Min veninde og jeg besøgte i går Fabios Pasta i Spinderiet for at få en hurtig frokost, men det blev desværre en meget skuffende oplevelse.
Allerede ved bestilling virkede ekspedienten uopmærksom og usikker på menukortet. Vi bad om en frokostmenu (pasta og sodavand), men han nævnte, at der ikke var flere desserter, hvilket vi selv måtte forklare ikke var relevant for det, vi bestilte.
Vi bestilte begge tomatpasta og tilkøbte burrata. Maden blev lavet meget hurtigt, og efter at have gået et kort stykke for at spise, åbnede vi vores bokse og det var langt fra, hvad vi havde bestilt. Pastaen indeholdt majs og ærter samt en udefinerbar tynd, hvid dressing, og burrataen manglede helt. Derudover så retten uappetitlig ud og havde en sur lugt.
Vi smagte begge en smule, men blev hurtigt enige om, at det ikke smagte godt, og vi endte med at smide det hele ud.
Lige inden vi gik, blev vi opfordret af ekspedienten til at skrive en god anmeldelse, da de ønskede minimum to anmeldelser om dagen. Det får de så her, desværre bare ikke en positiv en.