Fabula Avis 24

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag har skickat mitt svar Fel i svenskan på 5 av sidorna. Ni har blandat ihop hon och han samt flera saker Jag har mailat er

Vi har lige modtaget to bøger fra Fabula, som var klar allerede dagen efter, at vi bestilte dem! De er i super kvalitet og har en god og stor størrelse. Historierne er super søde og med rig mulighed... Voir plus

1. Librairie pour enfants

Écrit par l'entreprise

Fabula laver personlige børnebøger i høj kvalitet med en smart lay-flat indbinding, der gør at siderne ligger helt fladt og er lette at læse. Bøgerne er lavet i et slidstærkt materiale med kraftige sider, der kan holde til mange læsninger.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

24 avis

Aucune trace de demande d’avis

Perfect

The books are very nice and great quality, just as pictured if not better. Lightning fast printing and delivery. Customer service very nice and helpful.

21 mars 2022

Hurtigt og nemt at bestille

Hurtigt og nemt at bestille. Ville bare synes det ville have været dejligt med en mail når bogen lå klar til afhentning. Man er lidt i tvivl når der bare står at den er klar efter X antal dage.

7 février 2022

Tommelfinger op

Jeg havde brug for lidt teknisk assistance og fik god, hurtig og præcis hjælp i deres chatfunktion.
Superhurtig levering og en rigtig fin bog med tykke sider af god kvalitet. Prisen er super for det produkt man får i hænderne.

17 janvier 2022

God kvalitet

God kvalitet , flot historie med familie medlemmer , hurtig og sikker sendt
Tak for det 🥰

27 décembre 2021

Réponse de Fabula

Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er glad for, at du kan lide vores personlige børnebøger 🥰

Super god og hurtig levering.

Super god og hurtig levering..
fed bog til barnet og hendes personlige bog hele livet

23 décembre 2021

Réponse de Fabula

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse 🥰

Flot bog

Nemt og hurtig bestilling. Selv om der var få dage til jul, kom bogen hjem til os.
Sjov og personlig bog. Flot tryk, og god historie.

21 décembre 2021

Réponse de Fabula

Tusind tak for din anmeldelse! 🥰

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering. Siderne i bøgerne er ikke for tynde til at de går i stykker hvis barnet selv vil læse i dem, men heller for tykke til at det bliver baby bøger. Super kvalitet. Ønsker os klart flere personlige bøger herfra

17 décembre 2021

Meget lækre bøger

Meget lækre bøger. Jeg er virkelig glad for mine 2 bøger. Hurtig levering.

29 novembre 2020

Réponse de Fabula

Tusind tak for den fine anmeldelse, Sofie. Vi er glade for, at du kan lide bøgerne.

Til dåbsgave fik jeg lavet to bøger

Til dåbsgave fik jeg lavet to bøger. Genial gave idé der gør det nemt at give noget personligt som kan gemmes i mange år. Historierne er så fine og det er flotte tegninger. Man kan mærke at der sidder personer bag, der brænder for ideén.

15 novembre 2020

Réponse de Fabula

Hej Madeleine. Tusind tak for den skønne anmeldelse. Det betyder meget for os!

Virkelig fine bøger i rigtig god kvalitet - klar anbefaling!

Jeg har modtaget to bøger fra Fabula - og de er bare helt super. Virkelig god kvalitet og en rigtig god størrelse! Historierne er søde og eventyrlige - og det var virkelig fint, at man kunne gøre dem helt personlige med udseende på barnet og familiens navne.

Super service og hurtige til at svare på mails! Fabula får en kæmpe anbefaling herfra :-)

4 octobre 2020

Réponse de Fabula

Hvor er det dejligt at høre, Emma. Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.