Fijne service en een juiste prijs kwaliteit verhouding. gebruikt in mijn restaurant in rotterdam! Kor barbecue
Faceclock was voor ons een zeer prettige partner. Op het project waar wij werkzaam waren met een grote groep mensen, installeerden zij snel een klok systeem. Laagdrempelig, overzichtelijk en een goede... Voir plus
Wij gebruiken sinds kort voor ons sushi restaurant het inkloksysteem. Werkt goed en snel, de app hoeft niet gedownload te worden in de Appstore maar opent zich direct bij het scannen van de QR code. F... Voir plus
Overzichtelijk, makkelijk en goede service. We werken nog niet zo lang met FaceClock, tot nu toe erg tevreden!
Hét multifunctionele Inkloksysteem met Urenregistratie Gemakkelijk in- en uitklokken met je Gezicht of QR-Code.Volledig in de cloud.
Industrieweg 66A, 5422 VK, Gemert , Pays-Bas
Faceclock biedt een zeer gebruiksvriendelijk inkloksysteem dat snel geïmplementeerd kan worden zonder noemenswaardige eigen investeringen.
Data zijn eenvoudig 24/7 te raadplegen en exporteren naar Excel zodat het wekelijks aantal gewerkte uren per persoon direct beschikbaar is. Een aanrader.

Réponse de FaceClock
Systeem kosteloos op maat laten ontwikkelen voor onze organisatie met top-service van Christina. Zeer aan te raden.