FælgFix.dk Avis 398

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt vildt imponeret over hvad FælgFix kan. De må bruge magi eller trolddom…!! Super flinke og imødekommende fra start til slut. Afleverede en fælg med ret dybe “kone ridser” både på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Her er 'value for money' - mine fælge gik på under en uge fra mærket af 20 års kørsel til 'fabriks-nye'. God Service og flot håndværk. Kommer helt sikkert med mine sommerfælge til efteråret.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så at man kunne få lavet sine kant skadet fælge på facebook, hos et firma der hedder fælgfix ,og det har jeg ikke fortrudt. Troede ikke man kunne lave det så flot ,som de har gjort, det ligner en hel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de roues
  2. Service de revêtement par pulvérisation
  3. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Fælgfix er eksperter i at gøre dine bilfælge som nye igen. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder reparation af ridser, buler og skader på fælgene. Deres dygtige team bruger avancerede teknikker og materialer for at sikre, at dine fælge ser fantastiske ud. Uanset om du har almindelige fælge eller specialfælge, (diamond cut) kan Fælgfix hjælpe med at genoprette deres udseende og funktionalitet. Så hvis du har brug for at få dine fælge fikset, er Fælgfix det rette sted at gå! 😊🚗💨

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have lavet et fælg på min…

Skulle have lavet et fælg på min Mercedes.
Kontaktede FælgFix som hurtigt kunne finde en dag, da jeg ikke har andre fælge at have på bilen fik jeg at vide at de nok skulle have bilen i et par dage.

Jeg afleverede den kl 9 om morgenen og samme dag ringer de og siger den er klar til afhentning.

Super hurtig service, super pænt resultat og så er de ansatte bare super flinke. Kan klart anbefale FælgFix!

9 mars 2026

Super flot resultat

Indleverede 4 alu fælge, hvoraf de 2 stk. havde meget dybe ridser og afhentede 4 fælge det stod som sprit nye 💪, meget tilfreds kunde og anbefaler af FælgFix.

10 mars 2026

Som ny

Fik et tilbud via formularen, prisen holdt og resultatet var perfekt. Hurtigt udført.

9 mars 2026

Super oplevelse!

Super oplevelse!
God dialog og fantastisk resultat.
Afleverede 4 MEGA tarvelige BMW fælge og 4 super flotte retur.
God rådgivning forud for, korte svar tider og flot resultat. -nu venter vi bare på forår.

Klar anbefaling herfra.

3 mars 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk håndværk,super oplevelse …

Afleverede 4 noget skrammede alufælge hos Fælg Fix deres svar var,ikke noget problem de bliver som nye igen og fuldstændig rigtigt,de blev pænere end nye,et virkeligt fantastisk stykke arbejde har de udført🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kan desværre kun give dem 5 stjerner de burde have haft 10💪
En helt igennem fantastisk oplevelse,tak for det😜
Taknemmelig hilsen
Ronni Larsen

24 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik ordnet fælgene på min mors bil i november 2025, da jeg havde været oppe at slås med en kantsten. Gutterne hos fælgfix var søde, rare og hjælpsomme - og fælgene var hurtigt lavet med super flot resultat. Kæmpe anbefaling herfra og jeg vil bestemt gå til dem en anden gang

18 novembre 2025

5-stjernet service og et veludført stykke arbejde

Jeg fik anbefalet FælgFix af min kollega som var yderst tilfreds med deres service og efter min egen oplevelse vil jeg gøre det samme til alle som har behov for reparation af fælge. Jeg havde hvad jeg betragtede som dybe og lange skader i mine fælge, og var bekymret for om de kunne genoprettes, men efter et hurtigt og effektivt besøg hos deres værksted i Søborg, har jeg nu 4 fælge som fremstår som nye. Der var tydelig kommunikation i hele forløbet, og prisen var fair ift. markedet.

9 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik lavet min bmw fælg hos fælgefix…

Fik lavet min bmw fælg hos fælgefix afleveret min fælg hos dem mandag klokken 15:30 også ringer Mo til mig tirsdag klokken 11 din fælg er klar du kan komme og hente den og det vil jeg sige er nok en af de beste service jeg nogensinde har fået vil helt klart vælge dem igen og mega flot arbejde 🙌💪

29 janvier 2026
Avis spontané

Super god service

Super god service og meget hurtig eksekvering. Jeg indleverede min BMW 520 om formiddagen og bilen var færdig samme dag. Fælgen står som ny og jeg er meget tilfreds.

29 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus