FælgFix.dk Avis 398

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt vildt imponeret over hvad FælgFix kan. De må bruge magi eller trolddom…!! Super flinke og imødekommende fra start til slut. Afleverede en fælg med ret dybe “kone ridser” både på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Her er 'value for money' - mine fælge gik på under en uge fra mærket af 20 års kørsel til 'fabriks-nye'. God Service og flot håndværk. Kommer helt sikkert med mine sommerfælge til efteråret.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så at man kunne få lavet sine kant skadet fælge på facebook, hos et firma der hedder fælgfix ,og det har jeg ikke fortrudt. Troede ikke man kunne lave det så flot ,som de har gjort, det ligner en hel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afleverede 4 noget skrammede alufælge hos Fælg Fix deres svar var,ikke noget problem de bliver som nye igen og fuldstændig rigtigt,de blev pænere end nye,et virkeligt fantastisk stykke arbejde har... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de roues
  2. Service de revêtement par pulvérisation
  3. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Fælgfix er eksperter i at gøre dine bilfælge som nye igen. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder reparation af ridser, buler og skader på fælgene. Deres dygtige team bruger avancerede teknikker og materialer for at sikre, at dine fælge ser fantastiske ud. Uanset om du har almindelige fælge eller specialfælge, (diamond cut) kan Fælgfix hjælpe med at genoprette deres udseende og funktionalitet. Så hvis du har brug for at få dine fælge fikset, er Fælgfix det rette sted at gå! 😊🚗💨

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Utrolig flot arbejde

Utrolig flot arbejde. Meget kort ventetid samt utrolige flinke og dygtige medarbejdere. Gode priser
Hvis du får en skadet fælg, er fælgfix et rigtig godt sted at starte.
Jeg er ikke i tvivl om hvem der kommer til at kigge på min anden fælg, her en gang til efteråret.

4 septembre 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse, mega hjælpsomme.
Og en utrolig hurtig reparation.

100% noget jeg ville anbefale.

26 août 2025

Valgte Fælgfix pga. Trustpilot – og de lever 100% op til 5 stjerner

Jeg kontaktede Fælgfix, fordi min fælg havde fået nogle grimme ridser med dybe spor. Da jeg hentede den igen, så den ud som ny! Jeg er utrolig tilfreds med både resultatet og den imødekommenhed, jeg har mødt hos jer. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg får brug for at reparere fælge igen – men skulle det ske, ved jeg præcis, hvor jeg skal henvende mig: hos jer :-)

21 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitet og service i top

Den bedste service og top Professionalt arbejde, jeg afleverede 4 stk 34 år gamle alufælge som var pænt medtaget fra salt og tidens tand.
De er blevet som nye , jeg er dybt imponeret over arbejdet og kan kun anbefale firmaet, super venlige og passioneret folk.

15 stjerner herfra 🙂

15 août 2025

Meget flot resultat

Meget professionelt og behageligt. Et hold, som tydeligvis brænder for det faglige. Det kan man mærke, så snart man kommer ind på værkstedet.

Resultatet er derefter. Meget flot.

Min bil var på værksted, så havde problemer med at hente. De kom ud med fælgene som ekstra service. Fem stjerner til service også.

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste sted at få fikset sine fælge

Bedste sted at få fikset sine fælge! Jeg fik afleveret min leasing bil hvor alle fire fælge skulle repareres. Fælgfix gør jobbet og de gør det til perfektion - de er profesionelle og omhyggelige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 août 2025

Varm anbefaling!

Jeg kontaktede værkstedet for at få udbedret en ridse i fælgen, og jeg er virkelig tilfreds med hele forløbet. De svarede hurtigt på min henvendelse og var meget fleksible i forhold til tidspunkt. Servicen var i top – venlige, imødekommende og professionelle hele vejen igennem. Prisen var også rigtig fair. Alt i alt en super god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem!

13 août 2025

Hurtig og god kvalitetsservice

Jeg er helt tilfreds med FælgFix. Vil helt klart komme igen, da de fixede mine fælger og omlakerede dem om til blank sorte i hurtig tid, med nye dæk montering også. De gjorde det på under 1 uge. Nu står de som splinter nye. 👌🏽

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik fikset mine 21" alufælge hos…

Fik fikset mine 21" alufælge hos Fælgfix, idet de havde fået de typiske kantestensskrammer og så lidt visne ud. Kun to dage efter jeg havde indleveret, var de klar og de stod FULDSTÆNDIG som fabriksnye fælge. Prisen mindre end én fælgs pris, så det kunne bestemt godt betale sig. OG super service også. Jeg kan varmt anbefale Fælgfix.

5 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fælgfix har min største anbefaling

Super god oplevelse. Jeg havde 4 fælge som havde fået diamondcut og vådlak fra forrige ejer. Vådlakken krakelerede af og jeg fik fælgpest under lakken på mine Alu-fælge. Fælgfix har min største anbefaling. De formåede at lave det smukkeste resultat med en robust pulverlak. Tusind tak for en god service, konkurrencedygtige priser og skønne smil! 😊

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Suveræn service og resultat!

Jeg havde fået en skade på mine fælge og kontaktede Fælgfix for at få dem repareret – og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen! Fra start til slut blev jeg mødt af venligt, hjælpsomt og imødekommende personale, som udviste højeste faglighed.

Reparationen blev udført utrolig hurtigt, og resultatet blev langt bedre end forventet, med det udgangspunkt jeg kom med!

En klar anbefaling herfra til alle, der har brug for professionel og effektiv hjælp til fælgereparation. Det er sjældent, man oplever så god service ☺️🙌🏼

30 juillet 2025

Kæmpe ros til Fælgfix!

eg stod med en hastesag vedrørende mine fælge, som havde fået kantstensridser, og bilen skulle afleveres inden for to dage. Jeg kontaktede Fælgfix, og de leverede virkelig en imponerende indsats. Allerede dagen efter mit besøg kunne jeg hente de nyrenoverede fælge.
Stor ros og varm anbefaling herfra!

30 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv løsning af skrammede fælge

Effektiv løsning af skrammede fælge! Super service og ekstra hurtig udbedring, så jeg kan returnere min bil leasing bil uden fejl. Varmeste anbefaling herfra. Tusind tak 👍🏼😊

29 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og perfekt resultat!

Jeg havde fået en skade på min fælg og kontaktede Fælgfix en fredag. Allerede mandag kunne jeg aflevere bilen, og tirsdag var den færdig – og resultatet er intet mindre end imponerende. Man kan slet ikke se, at der nogensinde har været en skade. Det er udført med stor præcision og professionalisme.

Prisen var fair og det er alle pengene værd. Hurtig behandling, tydelig kommunikation og et resultat i topklasse. Jeg er ovenud tilfreds og vil anbefale Fælgfix på det varmeste til alle, der går op i kvalitet og god service.

29 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus