Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Fitness. Centeret er altid pænt og ryddeligt, hvilket skaber en behagelig træningsatmosfære. Fordele: • Maskinerne er moderne og i god stand, hv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness

Écrit par l'entreprise

Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Fair Fitness kræver op til 2 måneders…

Fair Fitness kræver op til 2 måneders betaling efter at du har afmeldt dit abonnement. Hvis du opsiger det 2 timer efter at pengene er trukket fra din konto som kan forekomme hvis nu du havde glemt at afmelde det før du så regningen så skal du betale for resten af måneden plus en hel ekstra måned af ingen grund. Udover det så finkæmmer de også trustpilot for dårlige anmeldelser så som denne og anmelder den som værende utroværdig hvilket resulterer i at anmeldelsen bliver fjernet.

5 février 2026

Kære Kabazoomn

Da du nægter at oplyse hvem du er, har vi ikke mulighed for at kommentere på en konkret sag. Om du nogensinde har været medlem, er derfor uvist.

Vi har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned. Uagtet hvornår du opsiger dit medlemskab.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder at hvis du har oprettet dig, og ikke taget dit medlemskab i brug, så kan du inden for 14 dage fra oprettelsestidspunktet få annulleret din tilmelding, med fuld refusion af betalt kontingent.

Vi har som virksomhed ingen mulighed for at få fjernet anmeldelser på Trustpilot. Men Trustpilot kan da formentlig selvstændigt vælge at fjerne anmeldelser. Kriterier for hvilket vi ikke kender.

//Fair Fitness

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt funker nemt og enkelt

Alt funker nemt og enkelt. Det er pænt og ordentligt. Samtidigt noget for alle niveauer Technogym til de knapt så tunge drenge og andet grej til de mere avancerede. Også godt udvalg af løbebånd og andre Kardio maskiner.

24 décembre 2025

Super Fair service hos Fair Fitness

Jeg har haft en gennemgående fremragende oplevelse med Fair Fitness. Den nemme adgang via Face ID fungerer fejlfrit og gør adgangen markant lettere, da man helt slipper for at fumle med hverken app, kort eller koder. At centrene samtidig er åbne 24 timer i døgnet giver en frihed, som man virkelig sætter pris på.

Rengøringsniveauet er konsekvent i top, og forholdene fremstår altid rene og hygiejniske. Udstyret er moderne, velholdt og alsidigt, så man aldrig mangler muligheder – uanset træningsform. Samtidig er det en stor fordel, at ét abonnement giver adgang til mange lokaliteter.

Kundeservicen fortjener også særlig ros. Åbningstiderne er måske korte, men der er til gengæld ingen ventetid – og man møder rigtige mennesker, ikke noget upersonligt chatbot-setup. Det gør en verden til forskel. En særlig tak til Niklas for hans imødekommende service, tålmodighed og evne til at forstå og løse også mere komplekse forhold professionelt og sikkert.

Alt i alt en yderst professionel kæde, hvor kvalitet, tilgængelighed og menneskelig service går op i en højere enhed. En klar anbefaling herfra.

⭐⭐⭐⭐⭐
Kamran Sarwar

2 décembre 2025

Hej Kamran

Tak for din flotte anmeldelse! Og tak for din måde at sætte ord på din oplevelse hos os.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ringe - useriøst

Har i mere end et halvt år bedt om at få udskiftet defekt udstyr i Sorø centret og skrevet mere end en mail. De svarede første gang at det ville blive skiftet med det samme. Tre måneder senere svarede de at ustyret var i restordre på trods af at flere fitnessforhandlere havde det. Nu 6 måneder senere er der stadig intet sket. Det er simpelthen for ringe. Useriøst. De vil gerne have vi betaler abonnementet, men de gider åbenbart ikke efterse og vedligeholde udstyret.

22 novembre 2025

Hej Jakob

Du fortæller desværre ikke hvilket udstyr du mener at være defekt, men vi når frem til at det kun kan være nogle af grebene til kabelmaskinerne som taber dele af gummibelægningen. Det er absolut ikke optimalt, men mest af alt en kosmetisk defekt.
Der er tale om en åben garantisag, hvorfor vi ikke bare går ud og køber en konkurrerende variant hos en anden forhandler.
Men vi render ikke fra at situationen omkring de greb langt fra er optimal, og hermed bragt i erindring.

Men at påstå, at vi ikke vedligeholder udstyret er, med al respekt, bare ikke rigtigt. Men det ved du, du er jo fortsat medlem. Og det sætter vi naturligvis også pris på, imens vi kan undre os over at du trods byens andre træningstilbud vælger medlemskab af et center, som du giver 2 stjerner.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er godt nok dårlig kundeservice

Det er godt nok dårlig kundeservice. Man kan ikke komme i kontakt med jer og I lover at vende tilbage på mail, men det sker ikke....

12 novembre 2025

Hej Hansen

Du vælger at være anonym, hvorfor vi ikke kan kommentere på nogen konkret sag.
Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@fairfit.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 3 hverdage.
Inden for vores telefontider er du også velkommen til at ringe, og du vil træffe et ægte menneske som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig :)

Jeg kommer om morgen

Jeg kommer om morgen, og når jeg er færdig vil jeg gerne i bad, men der kommer ikke meget varm vand,ud af brugseren. Der er ikke tryk på vandet hvis du gerne vil bade i KOLD vand er der masser af trykpå syndes lige at i skal tjække dette🙂

25 août 2025

Hej Bettina

Vi er da lidt kede af at noget som lavpraktisk, og dog også væsentligt, som manglende varmt vand, skal give anledning til en 1-stjernet anmeldelse.
Det ser ud til at du træner i vores center i Skælskør. Der er det med garanti ikke fordi at der mangler varmt vand på varmtvandsbeholderen - vi er på samme forsyning som hele boligblokken. Men der kan have sat sig skidt i nogle filtre på varmtvandsforsyningen. Vi finder en løsning, så der kan komme mere tryk på det varme vand, og krydser fingre for at du vil kvittere med en opdateret anmeldelse, når du har fået en godt varmt bad efter din træning :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg gav MEGET gerne 0 stjerner hvis det…

Jeg gav MEGET gerne 0 stjerner hvis det var muligt.
Min mand og jeg har begge været medlemmer af Fair Fitness, men har nu opsagt vores medlemskaber grundet gentagne problemer, som centeret ikke har ønsket at tage alvorligt.

Vi har flere gange klaget over, at reglerne i centeret ikke bliver overholdt – bl.a. at der ikke bliver tørret maskiner af, at folk træner i udendørs fodtøj, og at en forælder har haft et mindre barn med inde blandt maskinerne, hvor barnet leger med udstyr, Det skaber både utryghed og risiko for ulykker. Manglende rengøring, det samme møg ligger stadig på gulvet efter 14 dage, udstyr der tit er istykker.
Når man klager får man afvise bla at det kan de ikke gøre noget ved grundet gdpr lovgivning

Trods gentagne henvendelser og dokumentation har vi ikke oplevet, at der bliver grebet ind. Da min mand påtalte problemet direkte i centeret, blev han desuden overfuset af den pågældende bruger og kaldt alverdens ord som jeg ikke vil skrive her.

Det værste var dog det svar, vi fik fra centeret: En længere mail fyldt med sarkasme, sammenligninger med fotovogne og bilisters samvittighed(!) og et gennemgående nedladende og uforskammet tonefald. Det var som om, vi blev gjort grin med, frem for at blive taget alvorligt som betalende medlemmer.

Vi kan ikke anbefale Fair Fitness til nogen, der ønsker et center med klare rammer, tryghed og ordentlig kundeservice.

Oven i det fastholder de at vi skal betale for næste måned og vil ikke refunderer for denne måned selvom det er dem der ikke opretholder egne regler og dermed er skyld i et utrygt træningsmiljø

4 août 2025

Kære Vibeke Pedersen

At være fair går begge veje, og vi er selvsagt dybt uenige i dine betragtninger.

I har ganske rigtigt klaget over andre medlemmers manglende aftørring af udstyr og brug af skiftesko, såvel at der er forældre som ikke respekterer, at deres børn ikke må opholde sig på træningsområderne.

Det er dog ikke korrekt, at i har klaget over vores rengøring.

Ved brug af videoovervågning, skal privatlivets fred vægtes op imod overtrædelsens karakter. Er der tale om mindre reglement overtrædelser som manglende skiftesko, aftørring af udstyr eller et barn som ikke opholder sig i caféområdet, så vægtes privatlivets fred højere end at identificere synderne. Det falder under en bagatelgrænse. Deraf vores henvisning til at Persondataloven begrænser os i hvor vidt og bredt vi har mulighed for at gribe ind, når ikke vi er fysisk til stede.

En henhold til din henvendelse til os den 4. juli, er din mand angiveligt samme dag blevet verbalt overfuset af et andet medlem, da han påtaler medlemmets barns færden i centeret. Dette har mere alvorlig karakter, hvorfor brugernes sikkerhed kan vægtes højere end privatlivets fred, og vi har mulighed for at benytte videoovervågning til at gå ind i sagen. Det får vi imidlertid ingen chance for at gøre da du i selv samme henvendelse du forelægger os hændelsen, allerede har ”afsagt dom” over vores håndtering. På baggrund af ovenstående påberåber du, at vi har væsentligt misligholdt medlemsaftalen. Det ikke er korrekt, hvorfor opsigelse sker i henhold til gældende medlemsbetingelser.

Du har to gange tidligere skrevet til os omkring defekter på udstyr, og det sætter vi oprigtig pris på at vores medlemmer generelt er rigtig gode til. I begge tilfælde hvor du har skrevet, har vi svaret tilbage to dage senere med et ”tak for orienteringen” samt orientering om at fejlen nu er udbedret.
Vi kan ikke undgå defekter på udstyr, men vi kan udbedre dem hurtigt, og det gør vi. I de fleste tilfælde inden for ganske få dage, som det også var tilfældet med de to defekter du har rapporteret.

Det produkt vi leverer, står fuldstændig mål med det produkt vi lover og de vilkår som er defineret i din medlemsaftale.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fine træningsfaciliteter men mangelfuld rengøring

Fine træningsfaciliteter, nem adgang til centeret som er fornuftigt indrettet.

Men.

Der er rigtig ofte møgbeskidt på toiletter og omkring håndvaskene. I går aftes var det ene toilet på Fodbygårdsvej fyldt med cigaretskodder, fordi folk åbenbart ryger på toiletterne?! Det er ikke Fair Fitness’ skyld at folk er nogle svin, men de må overveje at skrue op for rengøringen. Jeg har aldrig set noget personale på Fodbygårdsvej, trods jeg kommer der mange forskellige tidspunkter. Der er dog tegn på, at der kommer nogle, for der fyldes op ift. rengøringsklude. Men ja, måske er det bare ikke hyppigt nok!

På Jernbanegade mangler der ofte basale ting, såsom sæbeopfyldning på. Der er kun én vask og ofte mangler der sæbe. Ja, så kan man ellers gå ind til maskinerne og sprede alle bakterierne. 🤢 (jeg tvivler virkelig på folk bruger håndsprit). Jeg har tidligere henvendt mig direkte via kontaktformular, men fik ingen respons, så nu prøver jeg her.

5 juin 2025

Hej Liv

Vi har lige sendt dig en "forespørgsel om yderligere oplysninger", så vi forhåbentlig kan finde en forklaring på hvorfor du har en ubesvaret henvendelse til os. Vi besvarer alle henvendelser via mail på kontakt@fairfit.dk samt via vores hjemmeside, hvorfor vi er meget opsatte på at finde ud hvad der er gået galt i denne case.

Der er udføres rengøring i centrene 4-6 dage, afhængig af afdelingen og dennes behov, og imens at vi ikke kan genkende manglerne du beskriver, så sørger vi selvfølgelig for at følge op på om der er noget vi overser.

Ansigt skanner virker ikke

Ansigt skanner virker ikke. Skal tage nyt billede hver gang jeg skal ind og nogle gange virker det heller ikke.. udmeldt og kommer aldrig igen

22 mars 2025

Hej Michael

Det er vi kede af at høre, og også kede af at du ikke har rakt ud til os, og givet os muligheden for at finde en løsning for dig. Du er selvfølgelig fortsat meget velkommen til at række ud, og jeg er sikker på at der kan findes en løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt fitnesscenter med moderne udstyr

Fordele:
• Maskinerne er moderne og i god stand, hvilket gør træningen effektiv og behagelig.
• Indretningen er funktionel med god plads mellem maskinerne, så man ikke føler sig klemt.
• Centeret er altid velholdt og ser pænt og indbydende ud.
• Prisen er fair i forhold til faciliteterne.

Alt i alt et rigtig godt fitnesscenter, hvor man føler sig godt tilpas under træningen. Kan klart anbefales!

9 février 2025

Hej Zara

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
God træning :)

Noté 5 sur 5 étoiles

MEGA FEDT CENTER OG SYSTEMET FUNGER!

Oprettede mig online til 7 dages træning på min ferie i Marielyst.
Man bliver lukket ind via ansigtsgenkeldelse på det billede man har taget med oprettelsen, det var jeg meget skeptisk omkring, jeg oprettede mig også 30 min. Inden, så var også i tvivl om det var gået igennem systemet en søndag kl.06:00.

Jeg kommer til møllen og den åbner med det samme uden problemer.
Kommer ind i det fedeste træningscenter jeg længe har været i.

KÆMPE FORNØJELSE!!

9 février 2025

Hej Uffe
Tak for din fine anmeldelse.
Ja, systemerne taler sammen i realtid, så du kan komme ind, så snart du er indmeldt via din telefon.
God træning :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Ganske ok

Indmeldingen var ret nem. Deres prismodel er simpel, men lidt irriterende at de tager for en ekstra måned når man skal ud - det ville være mere fair med en udmeldingsproces der ikke kostede ekstra. Selve centeret i Vordingborg var rimelig veludstyret, og der var god plads da jeg var der en fredag aften. Jeg savnede umiddelbart ikke noget. Der var dog meget varmt, og udsugningen kørte nok lige på lavt nok blus.

31 janvier 2025

Hej Bjørn

Tak for din fine anmeldelse.

Det er nyt for os at varme lokalerne op med varmepumper, så vi har lige en læringsfase på at ramme den rigtige temperatur. Først var der for koldt, og så fik vi skruet lidt for meget den anden vej. Vi skulle gerne have nærmet os en mere tilpas temperatur nu :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Rocker metoder!(Skriver dette for en bekendt)

(Skriver dette for en bekendt)

Fair Fitness er sikkert et fint sted. Indtil du har problemer med økonomien..

I dette tilfælde drejer det sig om en manglende betaling på 500 kroner (Som de selvfølgelig skal have).

Men istedet for rykkere, osv. Sender man simpelthen en mand ud der banker på din dør of forlanger detaljer angående din manglende betaling. Manden i dette tilfælde siger at han er gammel politimand men nu arbejder for Fair Fitness. Der bliver banket på tidligt om morgenen og det er et tydeligt forsøg på at få pengene hurtigt med en slags rocker metoder. Man udtaler desuden "Jeg må komme her lige så tit jeg vil så længe vi har et udestående".

27 janvier 2025

Kære Lars

Din bekendtes beretning til dig er selvsagt ganske usand, og hvor ville vi dog ønske at du havde stillet dig mere kritisk over for din bekendtes beretning til dig, inden du vælger at udtale dig på vedkommendes vegne.

Du har ikke været villig til at videregive yderligere oplysninger i sagen gennem Trustpilot, hvorfor vi ikke kan kommentere på den konkrete sag.

Vi opkræver kontingent den 1. i måneden. Ved udeblivende betaling den 1., sender vi samme dag pr. mail og sms en gratis betalingspåmindelse. Samme gratis påmindelse sendes igen den 3. i måneden. Har medlemmet fortsat ikke betalt, eller på anden måde reageret på vores henvendelser, sender vi den 6. en rykker med gebyr pr. mail og sms. Det samme gør vi den 17. og den 28. i måneden, igen forudsat, at medlemmet ikke har reageret.

I rykkerskrivelsen som udsendes den 17. varsler vi om risikoen for overdragelse til retslig inkasso.
I rykkerskrivelsen af den 28. varsler vi at hvis betaling ikke er sket inden for 10 dage, bliver sagen overdraget til inddrivelse ved retslig inkasso hos en godkendt inkasso virksomhed, hvorefter sagen er ude af vores hænder.

Inkassovirksomheden sender nu i først ombæring et orienteringsbrev til kreditor. Opnås der fortsat ikke kontakt efter 10 dage sendes et varsel om udkørende inkasso med dato og klokkeslet. Såfremt dette brev ikke bliver besvaret og der ikke bliver truffet nogen hjemme på adressen på det varslede tidspunkt, kan inkassomedarbejderen komme uanmeldt herefter, dog kun i de tidsrum, der er beskrevet i Inkassolovens $12 stk. 2.

I øvrigt henvises til §§ 10-12 i Inkassoloven.

Det mener vi bestemt ikke er en unfair praksis, og vi strækker os meget længere for at løse sager om udestående betaling i mindelighed end lovgivningen kræver.

INGEN SERVICE

Det er så svært at få fat i personalet, jeg har ringet 3 gange i deres åbningstid angivet på hjemmesiden, men de er her d. 8/1 stadig på "ferie" uden det er angivet på hjemmesiden.

Da der er sket en fejl ved min indmeldelse kan jeg ikke lægge et billede ind og dermed har jeg aldrig haft adgang til centeret siden jeg meldte mig ind, jeg har flere steder ledt på hjemmesiden og kan ingen steder se hvor jeg kan tage et nyt billede og lægge ind. jeg har skrevet 2 mails som jeg heller ikke har fået svar på, på trods af at svartiden hedder 1-2 dage...

4 janvier 2025

Hej Ellie Noelle

Ved tilmelding under punktet "sådan kommer du ind", samt i bekræftelsen du modtager pr. mail skriver vi følgende:

"Hvis der går noget galt når du skal tage dit billede, så fortvivl ej. Du kan nemlig også tage billedet i centeret. I indgangspartiet hænger der en QR-kode som du skal skanne med din mobiltelefon. Derefter følger du blot vejledningen på dit mobiltelefon."

Du finder en lignende vejledning på vores hjemmeside her www.fairfit.dk/faq

Vi beklager naturligvis at du er blevet mødt af en ferielukket telefon.
Dog har vi levet op til vores mål for svartid på skriftlig henvendelse idet at du skriver til os den 6. og modtager svar fra os den 8., hvorfor det, med al respekt, i vores optik er en stramning at skrive "ingen service".
Men selvfølgelig er det frustrerende ikke at kunne komme ind med det samme ved tilmelding, da det jo er meningen at man skal kunne det. Måske vi skal se ind i om det kan yderligere tydeliggøres hvordan man skal bære sig ad, hvis der opstår problemer med at tage billede i forbindelse med tilmelding. Så kan vi måske undgå kedelige anmeldelser som denne for eftertiden :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er to problemer i herreomklædningen…

Der er to problemer i herreomklædningen i Stenløse:

1. Den ene radiator virker ikke.

2. Vinduet er i stykker og kan ikke lukkes.

Der er derfor pivkoldt og det bliver kun værre til vinter. Derudover bruger centeret helt sikkert en formue i varme på den radiator der virker.

Har kontaktet support desangående 3 gange den sidste måned uden held, så nu prøver jeg her.

Anmeldelsen bliver slettet, hvis/når de to problemer er løst.

Opdatering:
Tak for hurtig problemløsning. Til info brugte jeg jeres supportsystem (2 gange skriftligt og en gang opkald til support). Ved opkaldet lovede I at vende tilbage, men det skete aldrig.

Min anmeldelse er opdateret som aftalt.

Håber at jeres supportsystem er bedre næste gang, så den her slags kan foregå via de tiltænkte kanaler.

9 novembre 2024

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse og orienteringen vedr. radiator og vindue. Den vedligeholdelsesansvarlige har, af ukendt årsag, ikke modtaget tidligere henvendelser fra dig vedr. problemstillingerne, men de registreret nu, og bliver løst i den kommende uge.

For god ordens skyld, hvis ikke det allerede er den vej du er gået med dine tidligere henvendelsesforsøg, indsender du fejl og mangler via www.fairfit.dk/kontakt og vælger emnet "fejlmelding af udstyr", så lander henvendelse direkte hos den ansvarlige :)

Opdatering: Fejlene er blevet udbedret den 12. november 2024.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus