Meget lækre håndklæder, smukke farver. Jeg er meget begejstret for den grønne profil og det hensyn, der tages til miljøet. Hurtig levering, ingen problemer.
L'entreprise a répondu
Købte det fineste karry farvede håndklæde, og det var den helt rette farve og størrelse. De var så søde og hjælpsomme da jeg havde kontakt med dem over telefon. Det var godt at det blev leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anbefales på det varmeste!! Perfekt service da det bestilte produkt ikke kunne skaffes men blev erstattet med et andet. Kommunikation i top!!!
L'entreprise a répondu
Ganske almindelig oplevelse, som på de fleste web-shops.
L'entreprise a répondu
Hos FairLiving sælger vi lækre, økologiske hjemmetekstiler med fokus på ansvarlige og cirkulære materialer. Alle vores produkter er lavet i økologisk bomuld, og de fleste er også biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Det er de, fordi vi mener, at de mest ansvarlige produkter er cirkulære. Derfor er vi også stolte af at have fire certificeringer på næsten alle vores produkter – Cradle to Cradle, GOTS, V-Label og Fair Wear. Vælg mellem mange farver og størrelser af vores håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter, så du finder lige det, der passer ind i dit hjem. Vores valg. Dit valg. Fælles ansvarlighed.
Stationsvej 11, 8300, Odder, Danemark

Réponse de FairLiving.dk
Hurtig levering, ingen problemer.

Réponse de FairLiving.dk
Virkelig lækre produkter til en meget god pris.
Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de FairLiving.dk
Fantastisk service - bedst af alt også i forbindelse med reklamation.
Handler gerne her igen.

Réponse de FairLiving.dk
Anbefales på det varmeste!!

Réponse de FairLiving.dk
Fik godt nok forkert vare men så ringede jeg til dem og de var mega søde og de hjalp med at sende varen tilbage og jeg fik pengene retur kan anbefales ingen problemer

Réponse de FairLiving.dk
De var så søde og hjælpsomme da jeg havde kontakt med dem over telefon.
Det var godt at det blev leveret i genbrugs kasse, med omtanke for naturen, som jeg er taknemmelig for.
Deres produkter er gennem tænkt. Jeg værdsætter højt, at de er økologiske og har div. certificeringer.
Kommer klart til at handle hos virkeligsomheden igen.🙏🏻🙏🏻🌟

Réponse de FairLiving.dk
Super service og god kvalitet og hurtigt levering 👍

Réponse de FairLiving.dk
Great quality and very nice packaging! Everything truly is environmentally friendly- even down to the packaging which you can send back and get a reward.

Réponse de FairLiving.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.