Fair Tee Avis

1. Magasin de vêtements

Hos Fair Tee ønsker vi det skal være nemt at vælge tøj og sportstøj som er mere miljøvenligt. Vi ønsker udelukkende at sælge produkter, som du med god samvittighed kan købe, netop fordi der i produktionen er tænkt på miljøpåvirkningen og forureningen er holdt på et minimum. Det behøver ikke at være svært at leve bare en lille smule mere miljøvenligt, vi ønsker dog at gøre det bare lidt lettere, ved at samle tøj af økologisk bomuld og sportstøj som består af genanvendt materiale i én samlet webshop.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Hurtige og godt udvalg

Hurtige og godt udvalg. Hurtige til at refundere også

13 février 2026

Hej Sidsel.

Tak for de pæne stjerner. Dem sætter vi pris på.
Glad for vi kunne hjælpe også når det gjaldt en returnering.
Vi håber at kunne hjælpe en anden gang.

Magnus, Fairtee.

God handel med hjælpsom kundeservice.

3 février 2025

Hej A. R.

Tak for de 5 stjerner. De er meget værdsat.
Glade for vi har kunne hjælpe og håber vi igen en anden gang kan hjælpe.

Magnus, Fairtee

Leveringtid!

Leveringtid? 2-6 dage… suk, jeg har ventet i 10 dage nu og stadig ingen pakke!!

31 janvier 2024

Hej Helle.

Tak for din anmeldelse.
Er ked af vi desværre havde en forsinkelse på din ordre, men kan se din ordre blev afsendt kort efter.
Vær opmærksom på at vi skriver hverdage og jeg håber vi kan hjælpe en anden gang og vise vi kan gøre det bedre.

Med venlig hilsen.
Magnus, Fairtee.

Super kundeservice

Super kundeservice. Bestilte en vare, som jeg skrev, at jeg skulle bruge 2 dage efter.
Med det samme svarede de, at de nok skulle sende den samme dag, og dagen efter havde jeg varen.
Kan kun anbefale dette firma.

4 mars 2023

Hej Ellen
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi håber vi kan hjælpe dig, en anden god gang.

Kim, Fair Tee