Faktorkredit Avis

5. Service de finances alternatives
  6. Service de marketing Internet
  7. Société financière non banquière

Écrit par l'entreprise

Om Faktor Kredit Faktor Kredit er en dansk alternativ långiver, der yder lån med pant i fast ejendom til boligejere, selvstændige og virksomheder. Vi hjælper med lån i friværdi, finansiering af boligkøb, fritidshuse og investeringsejendomme samt erhvervslån med ejendom som sikkerhed. For mange af vores kunder er vi et fleksibelt alternativ eller supplement til banken, også når banken ikke kan eller vil finansiere. Vi tror ikke på alle kunder kan kommes i samme kasse. Derfor vurderer vi hver sag individuelt ud fra din ejendom, din økonomi og din konkrete situation, ikke alene ud fra en standardiseret kreditscore. Det giver os mulighed for at finde løsninger, hvor traditionelle långivere ofte siger nej. Hos Faktor Kredit får du en fast rådgiver gennem hele forløbet. Du får et foreløbigt svar inden for 24 timer, et klart overblik over vilkår og omkostninger, og udbetaling sker typisk inden for 1-2 uger efter godkendelse. Et lån med pant i din ejendom er en vigtig beslutning. Derfor gennemgår vi din økonomi grundigt sammen med dig, så lånet passer til din situation. Vores mål er enkelt: Vi vil gøre det nemt og trygt at bruge værdien i din ejendom.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Trygt og effektivt

23 septembre 2026

Kære kunde,

Mange tak for de pæne ord.

Faktor kredit

Noté 5 sur 5 étoiles

Ønskede at overtage og købe eks konen…

Ønskede at overtage og købe eks konen ud af nuværende bolig, og dette hjalp FaktorKredit med (især Oskar). Alle andre sagde nej.
Hurtigt svar og meget hjælpsom 💪🏼

28 février 2026
Avis spontané

Hej Kenn,

Tak for rosen, vi er glade for at kunne finde en løsning til dig.

Faktor kredit

Noté 1 sur 5 étoiles

Hører man nogensinde noget konkret? Er du her Oskar?

Hører man nogensinde noget konkret, får man på et tidspunkt hvad der bliver sagt/ lovet? eller er det her helt grundlæggende en virksomhed der bare sidder og spilder "kundernes" og andre kreditorer tid?
Vi har siddet et helt team på en lånesag, private personer, jurist og bank rådgivere og er blevet vildledt på det groveste og ikke længere får besvaret vores opkald. Såe... er du her Oskar??

4 septembre 2026
Avis spontané

Hej Søren

Tak fordi du skriver, og beklager, at du står tilbage med en oplevelse af ikke at få klare svar. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have af os.

Vi kan ikke finde en sag eller henvendelse under dit navn, så vi ved desværre ikke, hvilken sag du henviser til

Vi vil meget gerne hjælpe og finde ud af, hvad der er gået galt. Kontakt os endelig direkte på kontakt@faktorkredit.dk eller 53 60 63 75 med dit navn og sagens adresse eller reference. Så vender jeg personligt tilbage til dig.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus