Deze ‘Faky Glowers’ zien er echt fantastisch uit,zeer decoratief. Menigeen heb ik deze flowers geschonken en werden enthousiast ontvangen. Deze flowers zijn ècht prachtig! Charlotte.
Lisez les avis des autres
Ik heb meerdere boeketten besteld en ze zijn allen prachtig!Je gaat er idd van houden! Snelle levering in een stevige doos.Met een attent kaartje erbij en hoe je de stelen kan afknippen. Ik vind dit... Voir plus
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... Voir plus
Wij deden voor onze proclamaties beroep op Faky Flowers voor de bloemendecoratie en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De samenwerking verliep van begin tot einde vlot en profession... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn een importeur, groothandel en (online) winkel in zijden en kunstbloemen, -planten en -bomen. Bij ons kun je terecht voor losse stelen, standaard en maatwerk boeketten, maar ook voor de voorraad van jouw (interieur)winkel of inrichting van restaurant, wachtkamers en vergaderzaken.
Coordonnées de contact
Klaas Buiststraat 7, 7848 CN, Schoonoord, Pays-Bas
- +31624445345
- info@fakyflowers.nl
- fakyflowers.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mooi product geleverd volgens afspraak
Mooi product geleverd volgens afspraak, geeft goede adviezen en denkt mee met de klant!
Deze ‘Faky Glowers’ zien er echt…
Deze ‘Faky Glowers’ zien er echt fantastisch uit,zeer decoratief.
Menigeen heb ik deze flowers
geschonken en werden enthousiast ontvangen.
Deze flowers zijn ècht prachtig!
Charlotte.
Prima ervaring
Snelle levering (volgende dag reeds binnen). Prima kwaliteit voor een goede prijs.
Prachtige bloemen en keurig kaartje…
Prachtige bloemen en keurig kaartje eebij gedaan super bedankt.
Groetjes Diana
levering ging prima
levering ging prima, de kwaliteit van de bloemen is maar net redelijk, valt een beetje tegen

Réponse de Faky Flowers
Website duidelijk
Website duidelijk, bestelling was makkelijk, snel bezorgd en heel goed ingepakt. Bloemen waren onbeschadigd. Daarvoor 5 sterren
Prachtige boeketten
Ik vind dit een professioneel bedrijf met mooie bijzondere bloemen.Ik ben zeer tevreden over mijn prachtige bloemen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.
Mooi product en bijna niet van echt te…
Mooi product en bijna niet van echt te onderscheiden.
Goed verpakt! En makkelijke tips toegevoegd en als laatste een leuke persoonlijke kaart
Twee keer op een rij snelle verzending…
Twee keer op een rij snelle verzending en prachtige bossen mogen ontvangen. Ook het contact via Insta verliep prettig: er wordt meegedacht en dat is fijn! :)
Al meerdere boeketten besteld
Al meerdere boeketten besteld. Prachtige bloemen. Nu 2 vazen besteld. 1 had een deukje. Dit is vlot en naar tevredenheid opgelost. Geweldig bedrijf.
Jullie hebben gedaan wat je beloofd…
Jullie hebben gedaan wat je beloofd had,dát alleen is al goud waard en het bouquet is prachtig volgens de ontvanger! Dus ja ik kies zeker nog eens voor jullie als de gelegenheid dáár is
Prachtige zijdebloemen en goede service!
Duidelijke website, prachtige zijdebloemen voor een schappelijke prijs, snelle levering (en goed verpakt) met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk!
Top!
Snel geleverd, en goed verpakt. De bloemen zijn prachtig. En ook nog eens voor een leuk bedrag een mooi boeket
Top en leuk bedrijf
Top en leuk bedrijf. Betaalbaar en ze maken het precies zoals je wil.