En 'ægte' anmeldelse.... Jeg kan kun give Falkevej Bilsyn MAX på stjerner og ikke mindst Sh** Ma** Az** (vil ikke offentliggøre specifikt navn), men fantastisk serviceminded og imødekommende!! Supe... Voir plus

Varm velkomst, hyggeligt personale Pepsi på køl, underholdning på tv’et, mulighed for at kigge med under syn, passion for biler… hmm what’s not to like?? Fik en lille optursfølelse af at have bile... Voir plus

Forbandet godt synssted i Hillerød En 'ægte' anmeldelse.... Jeg kan kun give Falkevej Bilsyn MAX på stjerner og ikke mindst Sh** Ma** Az** (vil ikke offentliggøre specifikt navn), men fantastisk s... Voir plus

Rigtig god oplevelse, at køre bilen til Falkevej bilsyn. Jeg var selv med ved checkpunkterne, og fik bekræftet, at bilen kunne trænge til rustbeskyttelse med efterfølgende kvalitetskontrol på syn... Voir plus

1. Bureau d'examen des véhicules
  2. Inspection de véhicule

Écrit par l'entreprise

Vi fortager hurtigt bilsyn, til en fornuftig pris. Vi rådgiver om sikkerhedskrav og stand af bilen og giver en god kundeservice.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

147 avis

Bilsyn

Bilsyn. Ekstrem venlig modtagelse og betjening. Fik kompetente svar på spørgsmål, som ikke havde noget med selve bilsynet at gøre. Kaffen var god, og der var interessant læsestof i ventetiden. Verner Johansen

4 janvier 2023

Fik min bil synet

Fik min bil synet, var med under hele processen. Virkelig god service og hjælpsomhed. Meget rent.
Nemt med online booking. Kommer helt sikkert igen

30 novembre 2022

Super service

Super service. Fik en god snak med indehaver der var sød og rådgive mig om praktiske ting ved min bil. Samtidig billigt at få lavet syn. Fine dejlige lokaler og god service. Kan klart anbefales. Vh. Gert

30 novembre 2022

Fik min bil synet idag

Fik min bil synet idag.
Super god service, faglighed og venlighed.
Fik god kaffe chokolade og sodavand men jeg ventede hvad mere kan man
ønske sig ;)
Nemt med online booking.
Ren og pæn synshal.
Jeg kommer bestemt igen.

27 octobre 2022

Bilsyn Hillerød

Nem online booking.
God og super venlig service.
Gratis drikkevare og chokolade mens man venter.
Rent og ryddet synshal.
Billigste i Hillerød.
Nu ved jeg hvor jeg skal hen fremover.

26 octobre 2022

Jeg kommer klart igen.

Det var en virkelig god oplevelse at få synet sin bil her. Servicen var i top, det gik rimelig hurtigt og så var der en god medmenneskelig under hele synet. Jeg kommer klart her igen.

13 octobre 2022

Meget dejlig oplevelse

Meget dejlig oplevelse
Vi kom 16.05 hvor de skulle lukke og spurte om de havde tid til at syne en bil.
Svar: ja altid også selv om det er lidt over lukketid.
Meget fint service

19 août 2022

Hurtigt og Rigtig fin service.

Super at man kan få tid en lørdag, hvor man har fri, og der var ingen ventetid før gennemgangen. Skønt.

Ventetiden under synet kunne forsødes med kaffe, sodavand og en chokolade, så man kan sagtens have børn med. Min søn synes det var fedt og så var der ikke noget ballade med at kede sig. Oveni det så tog synsmanden sig tid til at vise og forklare min søn nogle ting undervejs, hvilket bare gjorde det til en god og afslappende oplevelse for alle.
Tak for det. Vi kommer igen

7 mai 2022

Mega god service

Mega god service , syn af bil plus nye nummerplade. Klaret indenfor 45 min, uden tidsbestilling 👌💪🏽

27 avril 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, at køre bilen til Falkevej bilsyn.
Jeg var selv med ved checkpunkterne, og fik bekræftet, at bilen kunne trænge til rustbeskyttelse med efterfølgende kvalitetskontrol på synsstedet.
Super fin service, og en rigtig god mavefornemmelse👍.
Derudover fik jeg anbefalet et rigtigt godt og billigt værksted til udbedring af evt. defekter som skulle fikses😊.
Ses snart med bil nr. 2
Hilsen Lars Riis