Familietapeter Avis 971

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

D som var negativt var at jeg måtte bet.unødvendig for frakt. D nyttet ikke å trykke på knappen uten frakt…. Ellers fornøyd foreløpig skal ikke tapetsere på noen uker ….

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Estimert leveringstid ble ikke overholdt og fikk ingen varsel om dette. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at de arbeidet med denne da det var forsinket fra leverandør. De burde her informert ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hei! Jeg har de siste årene handlet tapet fra Familietapeter. Tapetene er av svært høy kvalitet, og servicen er upåklagelig. Tapetene er utrolig lette å arbeide meg. Jeg er kjempefornøyd,... Voir plus

4,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

D som var negativt var at jeg måtte…

Ellers fornøyd foreløpig skal ikke tapetsere på noen uker ….

17 avril 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Vi tar med oss din tilbakemelding angående fraktkostnaden.

Så hyggelig å høre at du ellers er fornøyd – vi håper du blir like fornøyd når tapeten er på plass!

Flott service

Flott service. Rask levering. Lekker tapet. :-)

Hej Hanne,

Tusen takk for din anmeldelse. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Bestilling tapet

Hurtig levering, alt ok..

13 avril 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse, vi håper at du blir fornøyd med produktene dine!
Hjertelig velkommen tilbake!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kort tid fra bestilling til mottatt vare

Jeg bestilte en dage og fikk beskjed om at varene var på vei dagen etter. Få dager etter mottok jeg dem da jeg bestilte tapet hos min fargehandel, to det flere uker.

9 avril 2026

Hei,
Tusen takk for din anmeldelse! Vi er så glade for at du ble fornøyd med oss og kjøpet ditt.
Hjertelig velkommen tilbake!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjempe fin tapet og kvalitet

Kjempe fin tapet og kvalitet. Lett å montere. Ekstremt rask levering.

30 mars 2026

Hei Helen,

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Noté 3 sur 5 étoiles

Enkel å bestille

Enkel å bestille. Fort kom det også. Men ble skuffet når jeg fikk se den live. Syns den så helt annerledes ut på nettsiden

Hei Tone!

Takk for tilbakemeldingen din. Så trist å høre at produktet ikke svarte til forventningene dine. Vi forstår hvor viktig det er at det stemmer overens med bildene på nettsiden vår.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre, for eksempel med en retur. Vi ønsker selvfølgelig at du skal bli fornøyd!

Kundeservice, Familietapeter

Veldig sømløs levering🙏

Nydelig tapet med remedier for å få satt den opp, ble levert på døren☺️

Réponse : Familietapeter

Hei Lina Kristin, Tusen takk for anmeldelsen din, og så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rask levering .God kvalitet på tappeter.

Rask levering .God kvalitet på tappeter.

7 avril 2026

Réponse : Familietapeter

Hei Violeta, Tusen takk for anmeldelsen din, og så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Rask levering

23 mars 2026

Réponse : Familietapeter

Tusen takk for anmeldelsen din! Hjertelig velkommen tilbake!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rask behandling og levert på døra som…

Rask behandling og levert på døra som avtalt!

23 mars 2026

Réponse : Familietapeter

Tusen takk for anmeldelsen din, vi blir så glade for at du er fornøyd med oss!
Velkommen tilbake!
/Teamet hos Familietapeter

Alt var bra

The wallpapers have a godt quality. The color is the same, as in the pictures. And it was not so expensive!The delivery was although very fast.

16 mars 2026

Réponse : Familietapeter

Hello Astrid, thank you for your wonderful review! We’re happy to hear that you’re pleased with the quality, colors, and price—and that the delivery was fast. You’re very welcome back!

Kind regards,
Customer Service, Familietapeter

Rask levering

Rask levering. Og veldig fint produkt.

13 mars 2026

Réponse : Familietapeter

Hei, takk for din fine anmeldelse. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss og produktet. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Kundeservice, Familietapeter

Noté 5 sur 5 étoiles

Rask levering og en veldig god tapet og…

Rask levering og en veldig god tapet og sette opp. Så jeg er veldig fornøyd med resultatet.

10 mars 2026

Hei Bente,

Takk for din fine anmeldelse, og så hyggelig å høre at du er fornøyd.
Du er hjertelig velkommen tilbake!

Raske svar på mail

Raske svar på mail, selv helg og rask levering 😃

10 mars 2026

Réponse : Familietapeter

Tusen takk for din fine anmeldelse, vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!
/Teamet hos Familietapeter

Noté 5 sur 5 étoiles

Supert utvalg av tapeter til gode…

Supert utvalg av tapeter til gode priser.

28 janvier 2026

Hej!

Tack så mycket för din fina feedback. Vad roligt att du uppskattar vårt utbud och våra priser!

Varmt välkommen åter!

Vänlig hälsning,
Kundservice

Super fin tapet.

Super fin tapet.
Vi er kjempe fornøyde og den var veldig fin og jobbe med 👌🤩

23 février 2026

Hei Trine!

Så fint å høre at dere er kjempefornøyde, og at tapeten var fin å jobbe med. Det setter vi stor pris på. Håper dere får mye glede av resultatet!

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Svært god service

Svært god service. Kjempefornøyd👍

20 février 2026

Réponse : Familietapeter

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Tusen takk for din anmeldelse.
Hilsen teamet hos Familietapeter

Super rask levering 🤩

25 février 2026

Hei Tone,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så fint å høre at du er fornøyd levereringen.

Veldig rask levering

Veldig rask levering. God kvalitet på tapeten

23 février 2026

Hei Gjertrud,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så fint å høre at du er fornøyd med både leveringen og kvaliteten på tapeten.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus