Fanessadanmark

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

PayPal helped me to get my money back

PayPal helped me to get my money back ! ! !

Horrible experience! Next time I shall just be careful with those scammers. The Swedish counterpart did not help much either.

However, PayPal returned the whole sum to me. I paid via PayPal, and once I got the letter about 15% etc., I opened a case at PayPal asking to get my money back, and writing in detail about Fanessa/Jerry Marketing’s illegal activities. After 1 month of back and force information exchange and sending the product, today I got back all the money incl. postal expenses.

So, IF you paid via PayPal, complain to them, and you can get your money back after the product is received by Fanessa.

Good luck to you all!

8 décembre 2020

FUSKERFIRMA

Bestilte et par hjemmesko ud fra en annonce på Facebook, efter en måned modtog jeg så en pakke hvor indholdet på ingen måde stemte overens med det jeg bestilte.
Jeg tog kontakt til deres kundeservice som meddelte at jeg jo bare kunne sende det retur, det skulle så sendes til deres adresse i Kina!!? De skrev ordret at det nok ikke kunne betale sig, jeg kunne ligeså godt betale regningen..?
Jeg har dog sendt skoene til Kina, dog har Fanessa endnu ikke, på trods af fremsendt dokumentation på postkvittering, annulleret kravet om betaling! Hold jer væk fra dette FUSKERFIRMA!
Det er ikke muligt at ringe til dem og de svarer ikke længere på beskeder via deres infomail!

29 octobre 2020

Dårlig dårlig kvalitet, dårlig service, langt fra det lovede

Dårlig dårlig kvalitet - stik modsat annoncens tekst og billeder.
Gik i stykker efter 1 time - kan evt. byttes via returnering til Kina ved selv at betale forsendelse på 30euro..... og kun måske. Har ikke set skyggen af de 15% refundering der alternativt tilbydes...
totalt humbug... hvorfor læste jeg dog ikke på trustpilot eller bare kommentarerne på opslaget inden jeg bestilte :-/

28 octobre 2020

It is the worst experience I have ever…

It is the worst experience I have ever experienced buying shoes from them.
The size is all too small, the quality sucks, and they do not want to return my money saying the 14 days has passed. But in all these 14 days I have been searching for them since I haven't received any email about neither confirmation nor sending. And I myself have been too busy delivering exams to pay attention to that.

S T A Y A W A Y FROM THEIR P A G E ! ! !

21 octobre 2020

Det rene fusk!!!

Ååhhhh!!! Hvorfor hoppede jeg i med begge ben FØR jeg tjekkede TrustPilot??? For ja - det er det rene skrammel, alt for små størrelse sko og returnering til Kina! Og et tilbud om 15% kompensation! Det bliver skoene jo ikke større af! Hold jer væk fra Fanessa - det er fusk!!!

15 octobre 2020

Ville gerne bytte et par støvler købt…

Ville gerne bytte et par støvler købt for små, men får at vide de skal retur til Kina og det vil koste mig op til 30 Euro.
Alternativt kan jeg beholde varen og få refunderet 15%!!
(de er sendt fra Sverige)
Kan selvsagt ikke anbefale handel med dette firma.

7 octobre 2020

Overvej en ekstra gang!!!

Overvej en ekstra gang!!!
Bestilte et par sko som er for små. Desuden lugter de ret kemisk, så jeg ønsker egentlig ikke at bytte til anden størrelse
Beder om en returadresse, og får besked på, de skal sendes til.... KINA! Helt ærligt? Afsenderadressen er Sverige

6 octobre 2020

Jeg vil gerne advare mod Fanessadanmark

Jeg vil gerne advare mod dette firma. Det ser ud som om det er et dansk firma, der via facebook reklamerer for gode sko. Men det man får er sko i en ringe kvalitet fra Kina. Leveringstiden er lang og det er praktisk talt umuligt at returnere varen.

30 septembre 2020

Svindel

Brug dem ikke.

Deres hjemmeside beskriver, viser og sælger kvalitetsvarer som f.eks. ergonomiske kvalitetssko, men den vare der leveres, er billigste loppemarkedskvalitet, direkte leveret fra Kina.

Varen er elendig og på ingen måde svarende til det, der sælges via webshoppen.

De viser ikke interesse for at behandle reklamationer.

19 septembre 2020