Havde brug for nogle skinner og andet montageudstyr til solceller. Var gået lidt udenom Facetech pga at de ligger helt oppe på den anden side af Aalborg. Fredag formiddag talte jeg i telefon med Nic... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kontaktede flere forhandlere af solceller, inden valget falde på Fasetech Solar. Det gjorde det, selvfølgelig fordi de lavede et godt tilbud. Men også fordi Nicholai Rom er en virkelig behagelig sæl... Voir plus
Snakkede med dem mandag, og de kunne leverer indenfor et par dage, skinner og paneler kom,men grundet tyveri under transporten kom inverteren 1 uge senere. Proffesionel håndtering, nem at komme i kont... Voir plus
Super service. Efter at have oplevet ikke at få svar fra et andet firma, der leverer monteringsskinner til solceller, fandt jeg via min solcelleleverandør. frem til Fasetech. Først svarede de ikke, me... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder solcelleanlæg til skarpe priser og med endnu skarpere support hverdage 09 - 17. Vi har flere års erfaring indenfor solcellebranchen, og direkte adgang til førende producenter på markedet. Vi er en del af en større koncern der har mange forskellige erhverv, samt operere i hele Danmark.
Coordonnées de contact
Troensevej 4E , 9220, Aalborg Øst, Danemark
- 41200044
- sol@fasetech.dk
- fasetech.dk
Varen var på lager
Fantastisk service
Fantastisk service, fik hjælp fra start til slut, en service jeg længe ikke har oplevet, tusind tak til Steffen for den fantastiske service
Gode råd i telefonen.Hurtig…
Gode råd i telefonen.Hurtig ekspedition. I kan ikke gøre for at post nord er flere dage om at levere.
ved afhentning kunne jeg se at jeg…
ved afhentning kunne jeg se at jeg manglede lidt ekstra stumper, ordrede med det samme og kunne tage de manglende ting med også
Jeg fik produktet til den lovede tid
Jeg fik produktet til den lovede tid. Jeg har testet et af delene med tilfredsstillende resultat, og har en forventning på det samme med resten.
God rådgivning, god pris, hurtig levering
Var i markedet for et komplet solcelle anlæg. Fik god og ærlig rådgivning til hvad jeg skulle købe af de enkelte dele, og jeg fik en skarp pris på den samlede pakke så jeg slap for at shoppe rundt.
Hurtig levering på det meste og klar kommunikation på leverance af batteriet som de først skulle hente hjem.
Så alt i alt meget tilfreds kunde -- og vil bestemt anbefale til andre.
hurtig levering
Uovertruffen Service
Jeg var kommet til at bestille flere dele end jeg havde brug for, men fasetech har refunderet mig beløbet, og ydet en kanon vejledning i hvordan jeg montere det! Ville give 6 stjerner hvis jeg kunne
Leveret hurtigt
Leveret hurtigt
Billigt for stokskruer incl beslag
Der var ekstra bolte og møtrikker med som jeg endelig troede jeg skulle i byen efter.
Meget positivt overrasket.
Suveræn god rådgivning❗️
Suveræn god rådgivning❗️
Så simpelt kan det siges God jul godt nytår🎄🎆

Réponse : Fasetech Solar
Modtaget forkert vare end der vises og…
Modtaget forkert vare end der vises og beskrives på deres hjemmeside, aftalt at sende vare retur og få penge retur. Dog ikke set mine penge endnu.
Opdateret d. 2/11. Skriver til dig d.11 kl 06.50 og høre først fra dig d.14 der havde jeg selv sendt det retur. Penge modtaget retur så alt godt. Pakke er sendt retur 12/10 i kvickly posthus på engladsvej (Amager) så jeg må/kan prøve og efterlyse den hvis i ikke har modtaget den.

Réponse : Fasetech Solar
God vejledning og rådgivning før…
God vejledning og rådgivning før handel, beskeder på SMS efterhånden som handlen skred fremad, varene kom til tiden

Réponse : Fasetech Solar
Rigtig god rådgivning og ikke mindst
Rigtig god rådgivning og ikke mindst, super service
God kundeservice
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.