Fashion by Britt Avis

3,5

Wacht nu al meer dan 2 weken op een bestelling .. probeer op allerlei manieren contact te krijgen maar er wordt nergens op gereageerd..via live wordt gezegd daar ga ik niet over daar heb ik een team v... Voir plus

Vreselijk. Ik had online iets besteld via een tiktok live stunt. Ondertussen een maand verder en nog niks van mijn bestelling gehoord. Ook na contact opgenomen te hebben via de mail gaven ze aan het o... Voir plus

Als je een berichtje stuurt via DM, krijg je supersnel een antwoord! 💖 Ook tijdens de TikTok live (hoe ik bij deze webshop ben gekomen) werd er echt met je meegedacht en werden al je vragen beantwoo... Voir plus

Super leuke kleding. Het word altijd mega snel verzonden. Klantenservice is makkelijk en goed bereikbaar. Kortom, helemaal top. Wij bestellen hier heel vaak en we zijn nog nooit teleurgesteld. Echt ee... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Welcome, we can't wait to see you shine!

Moyen

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Top webshop!🤩

Echt heel blij met mijn jurk! Snelle verzending en een item van goede kwaliteit😍 Zal zeker nog eens bestellen, super lieve ambitieuze dame!

14 mars 2025

Réponse de Fashion by Britt

Dankjewel, heel veel plezier van de jurk Chanille! En hopelijk tot snel op onze webshop.

Hele mooie kleding van hele goede kwalitei! I love it

Fashionbybritt heeft ontzettend leuke kleding van goede kwaliteit. Er word snel gereageerd op de Dm en er word met je mee gedacht. Ik wilde bijvoorbeeld een shirtje wat uitverkocht was, en toen deze toch nog bij de inkoop lag werd mij meteen een berichtje gestuurd! Welke maat en kleur ik wou ect, super lief! Snelle levering ook!

14 mars 2025

Réponse de Fashion by Britt

Wat een mooi compliment! Wij wensen jou veel plezier met het item die je bij ons besteld hebt.

Goede service

Ik vroeg om een uitverkochte artikel, hierbij gaf Britt aan dat zij ging kijken of zij die nog binnen kreeg en zij gaf aan dat zij mij dan een berichtje zou sturen. Dit is zij niet vergeten en heeft dit gedaan.

Ik ben er super blij mee, goede service😘

13 mars 2025

Réponse de Fashion by Britt

Wat een super leuke review over ons, wij doen ons best iedereen te voorzien va de beste service. Veel plezier met je item Chanel!

Geweldigg

altijd super goeie service, en snel verzonden!

10 mars 2025

Dankjewel Merel!

Top!

Super liefff. Mooie kwaliteit

4 mars 2025

Réponse de Fashion by Britt

Wat een groot compliment. Dankjewel!