Fast Candy Avis

2,8

Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... Voir plus

2 stk relativt dyre Dumplinger som fikk hull etter 5 dager. Sendte en klage på mail, fikk svar om at det måtte man regne med. Har sendt ny klage og ikke fått svar. Dessverre dårlig kvalitet på produ... Voir plus

Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... Voir plus

Jeg bestilte for over 800kr. Da pakken kom så jeg at 3 av varene hadde gått ut på dato, både for 1mnd og 3mnd siden. En ting er å selge varer billigere fordi de snart går ut på dato, men at de aller... Voir plus

Moyen

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Datovarer uten at jeg fikk beskjed

Fikk datovare på produkt som jeg betalte full pris på + en som gikk ut på dato dagen etter jeg fikk pakken.
En pose med chips hadde hull i seg.
En av produktene som jeg bestillte ble kansellert uten at jeg fikk spørsmål om jeg ville bytte det til en annen vare.

4 juillet 2024

Réponse de Fast Candy

Hei Ben , Takk for at du valgte oss som leverandør, og takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen.Vi beklager at du ikke var fornøyd med pakken du fikk.Vennligst ta kontakt med oss på kundeserviemailen, så skal vi sjekke hva som har gått galt, og finne en løsning som vi håper du blir fornøyd med.
Mvh Denise / Fast Candy

Rask levering, utgått på dato

Rask levering, så ikke noe å klage på der.
Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så at datovarene faktisk gikk ut på dato for ca ett halvt år siden. Det burde stå opplyst om på produktene i nettbutikken/app. Akkurat det synes jeg var dårlig av Fast Candy.....

10 juin 2024

Réponse de Fast Candy

Hei Kenneth, Takk for at du valgte oss som leverandør, og takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen.Vi beklager at du ikke var fornøyd med noe av produktene som du har fått. Alle våre produkter som har gått ut på dato er merket er i produktbeskrivelsen (hvor datoen er skrevet) og i produkttittelen, og det er derfor prisen ble redusert. Produktene med best før kan konsumeres inntil 1 år etter at de er utløpt dersom de oppbevares riktig. Hvis produktet var dårlig, vennligst ta kontakt med vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg så godt vi kan.
Mvh,Maya / Fast Candy

Pris

I utgangspunktet er jeg ganske fornøyd. Det jeg ikke er så fornøyd med er prisene.

17 juin 2024

Var hull i posen

Var hull i den ene posen med frysetørka godteri som gjorde at den ikke var sprø lenger

9 juin 2024

Réponse de Fast Candy

Hei Sebastian, Takk for at du valgte oss som leverandør, og takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen.Vi beklager at du ikke var fornøyd med pakken du fikk.
Vennligst ta kontakt med oss på kundeserviemailen, Så skal vi sjekke hva som har gått galt, og finne en løsning som vi håper du blir fornøyd med.

Réponse de Fast Candy

Hei Maryna, Takk for at du valgte oss som leverandør, og takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen.Vi beklager at du ikke var fornøyd med pakken du fikk.Vennligst ta kontakt med oss på kundeserviemailen, så skal vi sjekke hva som har gått galt, og finne en løsning som vi håper du blir fornøyd med.

Litt sen levering

Ganske mye senere levering enn forespeilet. Derfor bare 3 stjerner. Ellers alt bra. Godt pakket, gode varer og ellers veldig fornøyd.

3 mai 2024