Fasttony Avis 42

TrustScore 3 sur 5

3,2

Noté 1 sur 5 étoiles

Pierwsza sprawa reklamy generowane przez AI dają 0 rezultatów. Nie byłam poinformowana o okresie wypowiedzenia, Zapłaciłam z góry za rok, będąc przekonana, że zakończę współpracę z nimi. Domagają si... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Miałem wykupiony FasTony Post na rok. Zrezygnowałem. Generowane w systemie FastTony treści nie nadawały się do bezpośredniego wykorzystania. Część ewentualnie mogła być użyta po silnym przerobieniu. I... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Witam uzywamy od jakiegoś czasu fast tony smart. Niestety soft daleki pod względem technicznym i dopracowania od doskonałości. Nie mniej jest drugie narzędzie FAST TONY POST do publikowania treści.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

FastTony Pizzeria in the USA is a really dependable place when you want pizza that tastes fresh and feels honestly made. The crust hits a great balance: lightly crisp on the outside, still soft inside... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Firma zajmuje się wyłudzaniem pieniędzy…

Firma zajmuje się wyłudzaniem pieniędzy i straszeniem wpisami do BIG i KRD. Nie respektują dokumentów, a support (w bliżej nieokreślonym stanie) odpowiada w późnych godzinach nocnych. Nie respektują wyroków polskich sądów, nie odpowiadają na maile i nie liczą się z polskim prawem. Po rezygnacji z ich usług cisza przez 5 lat aż tu nagle po 5 latach bez żadnego monitu czy powiadomienia otrzymujesz sms z informacją o wpisie Twojej firmy do KRD. Później straszą Cię sądem i dalszymi konsekwencjami. W moim przypadku mimo wielomiesięcznej batalii na maile wciąż naliczają mi subskrypcję i dostarczają SMSy informujące o wpisywaniu mojego nie istniejącego długu do kolejnych baz. Na ten moment sprawą zajmuje się już UOKiK, wynajęta przeze mnie kancelaria prawna oraz wkrótce również miejscowy komisariat policji.

3 février 2026

Uwaga na pułapki w umowach FastTony i wpisy do BIG

Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą FastTony (Agencja Ma&Ma) ze względu na ich skrajnie niekorzystne praktyki kontraktowe. Moja firma zakończyła roczną współpracę w 2021 roku, a mimo to w 2025 roku wystawiono nam fakturę za rzekome automatyczne przedłużenie, na które nigdy nie wyraziłam zgody.
Na co należy uważać:
• Pułapki w regulaminie: Umowy z rocznym zobowiązaniem finansowym przechodzą automatycznie w tryb z trzymiesięcznym okresem wypowiedzenia, jeżeli rezygnacja nie zostanie złożona w bardzo krótkim, 14-dniowym oknie przed końcem roku.
• Wpisy do BIG: Firma praktykuje dokonywanie wpisów do rejestrów dłużników (BIG) za roszczenia sporne i bezzasadne, co drastycznie uderza w renomę oraz wiarygodność kredytową przedsiębiorcy.
• Ryzyko finansowe: Brak terminowego wypowiedzenia skutkuje naliczaniem wysokich opłat za kolejne miesiące, nawet jeśli z usługi się nie korzysta.
Zalecam każdemu przedsiębiorcy robienie zrzutów ekranu regulaminu podczas zakupu oraz rygorystyczne pilnowanie terminów, ponieważ rozwiązanie tej subskrypcji po przeoczeniu okienka rezygnacji jest niezwykle trudne i kosztowne.

30 janvier 2026

zamówiłam Fasttony w Listopadzie

zamówiłam Fasttony w Listopadzie, w pakiecie jest wdrożenie że specjalista. Czekałam 2 tygodnie ma wdrożenie, podobno mają sporo zamówień. Wszystko działa, już zrobiłam kilka reklam.

10 novembre 2025

Prezent swiateczny

Kupilem 4 narzedzia opti na black blackfriday. Na szkolenie musiałem czekać 2 tyg co troche jest minusem ale efekty mi to zrekompensowaly. Puściliśmy kampanie swiateczna dla naszego sklepu z zabawkami i z efektów jesteśmy niesamowicie zadowoleni. Skonfigurowalismy pod osoby kupującego na prezent i sprzedaż znacznie nam wzrosła. Polecam firme

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie odradzam współpracę z…

Zdecydowanie odradzam współpracę z FastTony.
Na etapie sprzedaży składane są bardzo daleko idące obietnice. W praktyce wdrożenie okazuje się niesprawne, a po pewnym czasie wychodzi na jaw, że system nie działa zgodnie z zapowiedziami i musi być wdrażany ponownie.

Usługi, które według sprzedawcy miały być zawarte w pakiecie, finalnie nie są w nim uwzględnione i wymagają dodatkowych opłat. Próby uzyskania wyjaśnień kończą się odesłaniem do prawnika firmy, który nie odpowiada na konkretne pytania i zasłania się wyłącznie regulaminem.

W praktyce prowadzi to do sytuacji, w której deklaracje składane przez dział sprzedaży nie mają żadnej wartości, a odpowiedzialność przerzucana jest na klienta pod pretekstem zapisów regulaminowych. Taki sposób działania jest skrajnie nieprofesjonalny i podważa zaufanie do firmy.

Jeżeli firma coś obiecuje na etapie sprzedaży, powinna się z tego wywiązać. W moim przypadku tak się nie stało. Nie polecam korzystania z usług FastTony.

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Przy zawieraniu umowy wszystko ładnie i…

Przy zawieraniu umowy wszystko ładnie i pięknie, cały proces zawarcia telefoniczny i bardzo szybki (niestety nie jesteś w stanie nic zweryfikować), po zawarciu proces wdrożenia z którego nic nie wynika. Pomoc żadna ze strony supportu i można sobie pisać maile bez odzewu.... Każdą zawartą umowę trzeba osobno wypowiadać, umowa jest bardzo wprowadzająca w błąd bo nikt nie wspomina że przy jednym pakiecie jest zawarte kilka umów, dowiadujemy się o tym kiedy przychodzi powiadomienie o pobraniu płatności.... a później straszą windykacją itp Naprawdę unikać kontaktu z tą firmą !

7 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie dajcie się w to wciągnąć.

Nie dajcie się w to wciągnąć.. rozwiązanie nie powala… a wyplatać się z ich subskrybcji to niezłe wyzwanie… pakiety się mnożą niewiadomo kiedy.. cyrograf na rok o okienko dwutygodniowe na wypowiedzenie…
Nawet gdyby produkt był świetny to warunki subskrybcji są scamerskie. NIE POLECAM

5 janvier 2026

Pozytywne pierwsze wrażenia

Zdecydowałem się na zakup aplikacji fasttony na black friday, bo była niższa cena, którą uznałem ze warto przeznaczyc nawet na testy. Przeczytalem inne opinie tutaj i zapytalem o nie handlowca na sluchawce. powiedzial mi ze wiekszosc osob to ci, ktorzy zapomnieli, ze po roku przedluza sie ich supskrypcja i zapomnieli jej anulowac. kontakt z moim opiekunem mialem dobry przez caly czas, fakt ze na wdrozenie czekalem 2 tygodnie ale rozumiem ze powodem moglobyc wlasnie black friday i swieta. jestem po zrobieniu dwoch reklam i wyniki sa troche lepsze od moich recznie robionych reklam, wiec licze ze z kazda kolejna bedzie coraz lepiej. z supportu nie mialem jeszcze okazji korzystac ale dowiedzialem sie ze jest i w formie formularza i na messengerze moge pisac na funpage. generalnie polecam wspolprace jesli o wszystko sie dopyta przed zakupem

29 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam firmy…

Zdecydowanie nie polecam firmy Fasttony. Brak jakiegokolwiek sensownego kontaktu, na wiadomości nikt nie odpowiada albo trzeba się dopraszać. Rozmowy z klientem są niemiłe, momentami wręcz aroganckie, jakby robili łaskę, że w ogóle obsługują klienta. Zero profesjonalizmu i szacunku — bardzo słabe podejście.

21 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Witam uzywamy od jakiegoś czasu fast…

Nie mniej jest drugie narzędzie FAST TONY POST do publikowania treści. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć czy to narzędzie się sprawdza i daje jakościowe posty?
Niestety rzetelnych informacji w sieci nie ma bo firma dba o to aby się pojawiały głównie superlatywy.

19 décembre 2025

Uwaga na roczne zobowiązanie

Kupiłam FastTony/Call App (ok. 2,5 tys. zł z góry). Płatność ekspresowa, natomiast wdrożenie u mnie nie doprowadziło do działającej usługi (status „ready for onboarding”). Kiedy zgłosiłam rezygnację, dostałam informację, że wiąże mnie roczny okres i opłaty będą naliczane dalej.
Wniosek: zanim kupisz, zrób screeny warunków, upewnij się co dokładnie oznacza „aktywacja” i jak wygląda rezygnacja. Ja drugi raz bym w to nie weszła. Zdecydowanie przestrzegam i odradzam.

12 novembre 2025

Firma dno

Szkoda że nie ma gwiazdek na minusie bo 1* to zbyt dużo. 0 odpowiedzialności za sprzedany produkt. Handlowiec zablokował mój nr. A support opryskliwie odpisuje. Podsumowując bez rozpisywania się. Wydałem na zakup produktów i subskrypcji wraz z „świetnym” wdrożeniem ponad 4 tys w tym kwotę na to żeby pozbyć się tej firmy krzak. Moja współpraca trwała 4 tyg. zainwestowałem 600 zł w reklamę z tego miałem 2 leady z których żadnej konwersji nie było. Interes życia. Jak ktoś to przeczyta to szerokim łukiem tą firmę omijać.

9 décembre 2025

Ten system to absurd

Ten system to absurd. Jakiś człowiek w milionie filmików opowiada bajki, ze ich system zrobi wszystko i za każdego. A potem się okazuje, że on nic nie zrobi a jeszcze źle zrsrgetuje kampanie, totalnie źle. Support w ogóle nie rozumie co pisze, to jakiś koszmar. Naciągają lokalne business ktore liczą na cuda. Chwalą się McDonnald, s to napisać może każdy.

Aha, no i spam! Możecie być pewni, że zawalą Was setkami SMS, wiadomości na fb, bez możliwości usunięcia. To system sprzedaży pościeli z kozy himalajskiej za 10 tys zł.

27 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ciągle problemy z kampaniami i słaba pomoc

Narzędzie działa tylko częściowo automatycznie,nie dla laików , samo nie zrobi reklam, tylko dla osób które dobrze ogarniają robienie reklam w menadżer reklam bo co chwila trzeba cos poprawiać. slaby kontakt i czas 2 dni robocze przy pomocy bardzo utrudnia płynne ustawianie kampanii, generalnie podpisujesz cyrograf w promocji na rok i po zakupie czekasz aż rok minie. polityka firmy przy pomocy lub wsparciu bardzo słaba bo i tak już podpisałeś umowe i musisz płacić wiec się mecz i korzystaj z niby webinarow i wskazówek. jak masz mnóstwo czasu i cierpliwości to może cos wyjdzie jak nie to nie polecam

8 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus