Lisez les avis des autres
🚨 Advarsel om Fastriders / Fatbike – Elendig kundeservice! 🚨 Jeg vil gerne dele min oplevelse med Fastriders/Fatbike), som har været intet mindre end frustrerende. I september 2024 køb... Voir plus
Fede cykler vi glæder os til at bruge. Der var lidt længere leveringstid end forventet, men i hele processen var der god kommunikation og opfølgning. Kvaliteten virker god og stærkt, gearskifte funge... Voir plus
Pålidelig firma svar hurtigt tilbage når man skal have hjælp eller vejledning og de er også nemme at få fat i hvis man vil tage det over telefonen Priserne er også ret gode og det cyklerne også S... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Koldingvej 343, 6000, Kolding, Danemark
- hej@fat-bike.dk
- fat-bike.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
🚨 Advarsel om Mobike / Fastriders /…
🚨 Advarsel om Fastriders / Fatbike – Elendig kundeservice! 🚨
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Fastriders/Fatbike), som har været intet mindre end frustrerende. I september 2024 købte jeg en Engwe elcykel via deres hjemmeside, hvor de markedsfører sig som en dansk forhandler med "garanti via samarbejdspartner" og "service".
I januar 2025 stoppede batteriet pludselig med at virke, og jeg kontaktede dem for en reklamation. Her startede en langtrukken kamp:
❌ De svarer ekstremt langsomt og undgår ansvar
❌ De bad mig om video af fejlen – jeg sendte det, men de påstod, de ikke havde modtaget det
❌ Da jeg sendte videoen igen, beskyldte de mig for at have misligholdt cyklen (hvilket ikke er sandt)
❌ De nægter nu at tage ansvar og siger, at jeg "har handlet direkte med Engwe" – selvom jeg købte gennem deres platform
Jeg har forsøgt at få en løsning, men efter måneder med bortforklaringer og manglende svar, har jeg nu klaget til Mæglingsteamet for Forbrugerklager.
🔴 Jeg har delt denne advarsel i flere forbrugergrupper for at advare andre mod at blive snydt! Fastriders/Fatbike sælger produkter, men fralægger sig ethvert ansvar, når noget går galt. Hvis du overvejer at købe en elcykel hos dem – tænk dig godt om! ⚠️
Umulige at få fat i.
Har købt en engwe elcykel hos fatbike.dk
Cyklen modtog vi hurtigt efter bestillingen.
Dog mangler vi 2 mdr. efter stadig fakturaen som jo er vores bevis for at vi har købt cyklen.
Det er umuligt at få fat i en medarbejder telefonisk og via mail svarer de ikke.
Er ærgerlig over det var her vi valgte at ligge vores penge og vil opfordre andre til at se sig om efter andre elcykel-forhandlere.
Super sambike el cykel tak for det.
Kan ikke anbefale denne side
Kan ikke anbefale denne side .
En måned efter vi købt vores cykel hos Fat-bike.dk viste cyklen sig at have defekte bremseskiver.
Vi kontaktede fat-bike men de frasagde sig retten til at hjælpe, da de kun var mellemled til anden leverandør.
Vi prøvede flere gange at komme i telefonisk kontakt med direktøren, men han ringede aldrig tilbage på vores anmodninger .
Cyklen ser rigtig fin ud og…
Cyklen ser rigtig fin ud og komunikationen med Fat-bike har været god og nøjagtig👍🏽. Men det der to delte betalings system er noget underligt rod👎🏽. Udover det har jeg stadig ikke fået batteriet, her 14 dager efter at jeg at jeg har modtaget min cykel👎🏽
Super hurtigt og effektivt overholdt…
Super hurtigt og effektivt overholdt hvad der blevet lovet og mere til.
Spurgte til leveringstid og den blev mere end overholdt
Go service og hurtig levering.
Go service og hurtig levering.
Samarbejdspartners hjemmeside er til gengæld ret dårlig og umulig at finde ud af
Super godt virksomhed der svarer på…
Super godt virksomhed der svarer på alle spørgsmål, fra bestilling, opsætning og betaling :), fra det at jeg placerede min ordre gik der 6 dage så havde jeg cykelen på min adresse :) kan virkeligt godt anbefales herfra. Og. Jeg købte modellen L20 Boost og den er super fed! Og nem at samle :)
Hurtig levering betaling gik fint og vi er rigtig glad for L20 og engine x god pris
God pris men lidt lang leverings tid.
Meget tilfredse kunder
Vi bestilte to engwe l20 elcykel. Hurtig betjening og nem betaling
Vi anbefaler dem
Pålidelig firma svar hurtigt tilbage…
Priserne er også ret gode og det cyklerne også
Selve købsrejsen var meget glidende men leveringstid er lidt langt hvis man skal fat i en topmodel fra Kina men i bund og grund alle penge værd at vente
Tak for en god Handel Fat-bike.dk
Virkelig god cykel
Virkelig god cykel - nem at samle - og kører virkelig godt. :-) Selvom den var lidt længere undervejs, er den altså hele ventetiden værd. De har et mere smart design end mange andre Fat-bikes på markedet - og så er prisen jo heller ikke til at klage over! :-D
Derudover svarer de altid hurtig tilbage på mine henvendelser - hvilket er et stort plus, især når man handler online. :-)
Søde og venlige i kontakten
Søde og venlige i kontakten, lang forsinkelse på leveringen men tilfredse med det modtagne produkt
Hurtig levering,
The worst online shopping experience
This was probably the worst online ordering experience I have ever had. The bike I ordered took almost 3 months (!!!!) to arrive. They told me that some containers from China are delayed and that they will make up for it with a gift from Engwe. That was a lie, did not receive anything other than the bike. On top of that I had to choose a different color for the bike, if not it would have been even further delayed. And now that I started assembling it, I saw that some of the screws and a metal part were damaged. After telling them this, they said the damage is barely visible. But its a NEW BIKE, there shouldnt be any damage?! Customer service is very unprofessional and I even had to explain to them what an invoice is. They really just want to cash in your money and then not worry about anything else.
Stay away from this one.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.