Heb mijn vrouw patat orloog bij Febo Beverwijk, teleurgesteld, men schept patat in de zaak met heel veel lengte van 1,5 tot 2 cm en hard (restanten van de vorige baksessie en dan mag je voor 5,40 eur... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag na mooi bezoek aan de boot beurs in Leeuwarden bij de Febo drive thru in Zwolle geweest, 1 blikje Cola Zero 2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten ti... Voir plus
Ik had 2 friet middel besteld en snacks. Friet was veel te zout en er zaten veel koude frietjes tussen. Tegen medewerker gezegd en hij keek alleen naar de restbak waar inderdaad weer frietjes in lage... Voir plus
Ik vind het gemakkelijk, bij lekkere trek even frikandelletje uit de muur en bij warm weer een softijsje. Jammer dat er steeds minder Febo's zijn want hoe meer concurrenten voor Mac Donald en KFC des... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Officiële FEBO website. Meer dan 66 winkels. Alle snacks, dagelijks vers bereid volgens authentiek recept. Daar snackt toch iedereen naar!
Coordonnées de contact
Processorstraat, 1033 NZ, Amsterdam, Pays-Bas
- febo.nl
Zulke kleine porties zouden illegaal moeten zijn
Als ik een grillburger bestel voor 4 euro, dan verwacht dat het stuk vlees groter is dan een euro munt en (nog veel erger) dikker is dan het servetje wat ik er bij kreeg.. kom op, zeg!
Helemaal erg: Grote patat oorlog gehaald van 6 euro (al belachelijk klein) en toen grillburger omdat ik nog steeds honger had.. nou, geloof mij: 10 euro later had ik nog steeds honger.
Nooit meer.. die grillburger was zo dun dat hij uit elkaar viel door een WINDVLAAG! (Zou willen dat ik een grap maakte)
Deze mensen laten me betalen voor me eten…
Sukkels laten me betalen voor me eten vervolgens zeggen ze is al weggegeven
Al weken geen berenklauw verkrijgbaar…
Al weken geen berenklauw verkrijgbaar bij febo op de beyerlandselaan Rotterdam.
Gaat niet zo best daar
Die hamburgers zijn nog dunner dan een…
Die hamburgers zijn nog dunner dan een papiertje dat Febo nog bestaansrecht heeft
Geen cash??
Geen cash??
If you go woke you will go broke
F…. de wef praktijken!
Mij en mijn team ga je nooit meer zien met deze dommigheid
Febo Haarlem Cronjestraat
Eigenlijk kan ik helemaal geen ster geven. Mijn vriendin en ik werden bij de deur al onbeschoft de deur gewezen. Mijn vriendin heeft een hulphond en die werd geweigerd. Nu mag een hulphond volgens de wet niet worden geweigerd. Maar goed, de desbetreffende patatbakker zei allergisch te zijn voor honden. Nu komt hondenallergie al minder vaak voor, maar voor een Labradoodle uiterst onwaarschijnlijk.
Dhr. bleef onverbiddelijk met het weigeren. Voor onze eigen gemoedsrust zijn we onder protest weggegaan met de belofte een slechte recentie te schrijven.
Nou bij deze.
KRIMPFLATIE Ook bij Febo
Volgens mij doet ook de Febo aan krimpflatie . Bamihampje 3 euro. Hap slik weg. Wordt steeds kleiner. Nauwelijks bamihampje te noemen
IT IS AMAZING
It was lovely and enjoyed the food
They didn’t have what I wanted but ordered it at the counter and this was made instantly
Highly recommend
FEBO Amsteldijk Amsterdam
Wil je snel een kroketje halen, is de automatiek leeg. Uit bezuinigingen bakken ze niet meer vooruit. Moet je alsnog 5 minuten wachten zoals bij een gewone snackbar. FEBO is toch juist groot geworden door de snelle hap? Ook is het prijsniveau evenredig omhoog gegaan, met de achteruitgang van de kwaliteit. Voor 1 kroket kan ik tegenwoordig 4 haringen halen bij de supermarkt. Is nog beter voor je hart ook!
Febo Alkmaar heeft heerlijke satésaus…
Febo Alkmaar heeft heerlijke satésaus daar rij ik graag wekelijks voor om. Echter irriteer ik mij aan de getinte man van middelbare leeftijd welke behoorlijk bijgeschaafd moet worden…
Wekelijks: bloed chagrijnig kan geen vriendelijk woord af, bij de paal is het ‘ja’ ipv goedemiddag bla bla bla, vraagt niet om even door te rijden maar noemt alleen de (dure) prijs, je moet bijna je auto uit omdat het pinapparaat niet ver genoeg wordt uitgestoken, klapt het raam dicht, zegt niet momentje… wanneer het raam open blijft is er altijd ruzieachtige discussie binnen gevoed door hem, geen servetje, geen vorkje, geen prettige dag… dit kan echt niet, na 40 jaar detailhandel en heel wat mistery shop rapporten verder is dit gewoon exit wat mij betreft. FEBO leid uw mensen goed op en controleer, controleer, controleer! Daarin tegen staat er soms een jonge dame welke het wel begrijpt, uiterst vriendelijk, zo hoort het!
Weg met Febo
2 patat speciaal (mini) 1broodje kroketburger en 1 hamburger 20 eoro af moeten tikken stelletje schoften, opdoeken die keten de naam Febo niet waard , mijd deze zaak a.u.b u wordt belazerd.
FEBO Hoofddorp slecht
FEBO Hoofddorp slecht
Jaren erg tevreden maar laatste tijd echt erg slecht.
We bestelden bij de balie en hoorde daar personeel klagen met K dit K dat en dus was voor ons niet fijn om te horen.
Verder is de kwaliteit erg achteruitgegaan, voorheen de beste patat van Nederland maar wat een domper was de laatste keren half oude en half nieuwe patat leek wel.
Satesaus niet even geroerd voor het opscheppen want zat een dikke dunne laag vet op.
Vloer en tafels erg smerig we moesten zelf een tafel van saus resten schoonmaken voor we konden zitten en het wat erg rustig maar personeel had het druk met buiten roken en lol maken.
De brommertjes van FEBO rijden over de stoep ect.
En waar de meeste ook over klagen, de prijzen rijden de pan uit.
Al met al was het erg stil voor de vrijdag, smerig en aso personeel en zal de reden zijn dat het zo stil was.
Voortaan bij de buurman een goede patat eten ✌️
Vroeger enorme fan van speciaaltje
Vroeger enorme fan van speciaaltje, nu een waardeloos product geworden. Ben helemaal tegenstander geworden.
Broodje dubbel kroket ongeluk
Gister broodje dubbele kroket besteld dat was zo mega heet dat ik m’n hele smoelwerk heb verbrand en nu niet meer normaal kan eten dankjewel FEBO
FEBO waterlandplein
FEBO waterlandplein , patatje middel was gewoon een klein patatje , broodje speciaaltje was rauw van binnen .. kipnuggets ook rauw niet doorgebakken , verkoper achter de balie met de mededeling , ja dat is FEBO .. laatste keer FEBO waterlandplein .. 15 euro voor bagger
Filiaal binnenwegplein Rotterdam
Filiaal binnenwegplein Rotterdam, zeer slechte producten voor heel veel geld. verbrande patat en een kroket die egt smerig was. toen ik een opmerking maakte werd ik afgeblaft en moest ik op rotten blafte de verkoper mij toe. ik citeer jij k anker nederlander werd mij toegesnauwd door een marokaans of turkse kerel. egt een schande.Waar febo mijn favorite was ben ik genezen en nooit meer febo.
Belachelijk weinig voor belachelijke prijzen!!!
Het bakje patat voor bijna 4€ moest ik zoeken naar de patat omdat er zo weinig in dat belachelijk kleine bakje gedaan werd. En een Grillburger voor minimaal €4??!!!! Die nog kleiner zijn geworden ook! Zijn ze he le maal gek geworden bij de Febo ofzo? Het is niet meer te betalen, jammer. Geen Febo meer voor mij en mijn gezin. Al is het alleen uit principe. Schandalig!
Vreselijke broodje gehaktbal
Nog nooit zo'n vreselijke gehaktbal gegeten en dat voor €4,--! Zelfs zo erg, dat we het broodje niet helemaal hebben geconsumeerd. Sompige en smakeloze broodbal.Om te kotsen. Echt Febo onwaardig!
Weinig voor veel geld
De kroketten worden weer kleiner en duurder , en nog steeds lauw. Het was vroeger mijn favoriete snackbar.
Nu kom ik er niet meer , kunt beter naar een goede snackbar gaan , daar krijg je nog waar voor je geld .
Dag FEBO .
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.