0363, Oslo, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Nydelige kjoler i god kvalitet!
Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å handle flere ganger her💕
Superflinke på kundeservice, hyggelige og raske svar☺️

Réponse de Feeling Friday
Nydelige kjoler! True to size og kjempe fin farge😍rask levering også!

Réponse de Feeling Friday
Kjøpte en kjole til 1399kr, hvit sommerkjole som ble misfarget etter kun engangs bruk. Det skal være 100% bomull og solkrem gjorde at kjolen ser misfarget. Klagde på dette, ble bedt om å sende inn klage, hvor de ikke skrev på 3 dager før jeg sendte ny mail og de svarer at dette ikke er reklamasjon. Vasket kjolen med engang jeg så det ble misfarget og ingenting hjalp. Kjolen kan ikke brukes igjen og de er helt elendige på service. Kvaliteten er så utrolig dårlig, kjøpt sommerkjoler mange steder og brukt samme solkrem i alle år og denne ble utrolig skitten og misfarget iforhold til andre hvite kjoler jeg eier.

Réponse de Feeling Friday
Kjøpte Pia kjolen for å bruke i bryllup. Den var utrolig vakker og lang nok til meg (er 1.76 så kan noen ganger slite med å finne lange kjoler som faktisk går hele veien). Kvaliteten var kjempe god, skjørtet har et dobbelt lag og det er myyye stoff. Synes prisen på denne kjolen passer absolutt til hva man fikk for pengene🩷

Réponse de Feeling Friday
Jag älskar feeling Friday och kommer 100% att beställa därifrån igen! Jag köpte en jättefin klänning (som jag har lagt upp på min tik tok) som jag har använt flera gånger och får så många komplimanger varje gång jag bär den klänningen. Vill definitivt beställa fler kläder därifrån och även samma klänning fast i en annan färg. Det va inga problem att beställa till Sverige! 🩷

Réponse de Feeling Friday
Hadde ingen problemer ved kjøpet av kjolen! Jeg postet en TikTok i kjolen og tagget Feeling Friday. De både kommenterte, liket, og begynte å følge meg, noe som jeg syntes var utrolig hyggelig og gøy💗 Feeling Friday har mye utvalg, til og med til dere som tenker på materialet kjolen er laget med. Fra meg kommer masse kjærlighet til Feeling Friday!

Réponse de Feeling Friday
I det jeg la inn bestillingen oppdaget jeg at jeg hadde valgt posten fremfor porterbuddy(levering neste kveld). Tok umiddelbart kontakt på e-post, og fikk raskt svar om at de ikke kan gjøre noe. Dette til tross for at ordre på tidspunkt ikke var behandlet. På bakgrunn av denne opplevelsen ser jeg et forbedringspotensiale på kundeservice nivå.

Réponse de Feeling Friday
De fineste kjolene, rask levering og god kundeservice. Har ivy kjolen i to farger og bruker de til mange ulike anledninger. Anbefales virkelig til alle!

Réponse de Feeling Friday
Jeg besøkte Pop’up i Oslo, hvor jeg møtte de nydelige søstrene! Det var et fantastisk opplegg og jeg syns det var ekstra hyggelig å støtte når de var så hyggelige og hjelpsomme. Jeg slo av en prat med de også, som gjorde at hele kjøpsopplevelsen bare ble helt naturlig! Utrolig fine jenter! Og de nydeligste kjolene!😍

Réponse de Feeling Friday
Jeg gjorde en feil da jeg la inn bestillingen min og skrev inn feil adresse..Jeg kontaktet kundeservice og fikk svar veldig kjapt. de var utrolig hyggelige og rettet opp feilen med en gang 🤩
Kjolen kom frem og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Det er tydelig at de bryr seg om kundene sine og gjør det lille ekstra for å hjelpe når noe går galt.
Kommer absolutt til å handle her igjen!🫶🏻

Réponse de Feeling Friday
Elska kjolen jeg bestilte til 17 mai, masse fine kjoler på nettsiden deres, rask levering😍Eneste som var litt dumt var at man måtte betale toll.

Réponse de Feeling Friday
Alle kjolene er super fine, og størrelsen er riktig❤️ kvalitet er veldig fin og kommer helt lik som bilde på nettsiden

Réponse de Feeling Friday
Bestilte flere kjoler da jeg ønsket å prøve før jeg bestemte meg. Opplevde at de ulike modellene har svært ulik kvalitet og at samme størrelse varierer veldig fra modell til modell. Jeg beholdt et par av kjolene og returnerte andre. Det var helligdager i løpet av de 14 dagene man har frist på å returnere varene, jeg trodde ikke helligdagene ble regnet med og returnerte dermed to dager for sent. Mottok alle kjolene tilbake, med returfaktura fra Feeling Friday på 99,- Jeg opplever deres kundehehandling som særdeles arrogant. Jeg vet om flere som ikke har fått godkjent retur av varer av ymse årsaker, som at det er "flekker" på kjolene. Jeg opplever returpolicy og kundebehandlingen generelt som helt unik og arrogant og man kan få inntrykk av at Feeling Friday gjør dette bevisst for å tjene penger. Jeg kommer aldri til å handle her igjen. Nelly, for eksempel - helt fantastisk og enkelt i forhold. Jeg anbefaler alle å lese returpolicy for her er det veldig, veldig lett å tråkke feil. Skiller seg helt klart ut i negativ retning i forhold til alle andre steder jeg har handlet på nett!

Réponse de Feeling Friday
my dress was delivered today and I am very pleased with the quality and overall service. The dress looks exactly as expected and the material feels very nice . Thank you very much for your assistance throughout the process. I truly appreciate your help and professionalism, and I will definitely come back to place another order in the future.

Réponse de Feeling Friday
Returnerer en kjole og får tilbakemelding at det er flekker på kjolen og de sender den tilbake, vedlagt er to bilder av samme flekken (hvit flekk på størrelse med glidelåsen). Synes det er kjempe rart da jeg har prøvd kjolen 1 gang og den ellers har vært i esken. Sjekker dere kjolene før de sendes ut?
Fikk også beskjed at innpakningen måtte være den originale, og det kan jeg forstå, men den flekken forvirret meg veldig?