Feest Voor Vogels Avis

1. Oisellerie
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Animalerie

Van elke tuin een Feest Voor Vogels. Feest Voor Vogels is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in tuinvogelvoer, kippenvoer, volièrevoer en producten voor andere tuindieren. Al sinds 2013 helpen wij tuinliefhebbers om van hun tuin een aantrekkelijke plek te maken voor vogels en andere bezoekers uit de natuur. Met één van de meest complete assortimenten vogelvoer en tuindierproducten van Nederland bieden wij alles om vogels en andere dieren het hele jaar door te ondersteunen. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment vogelvoer, mezenbollen, vogelpindakaas, strooivoer, voedersilo's, voederhuizen, vogelhuisjes en nestkasten. Daarnaast bieden wij ook voer en producten voor kippen, egels, eekhoorns en andere tuindieren. Veel producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar, zodat bestellingen snel verzonden kunnen worden. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken wij samen met Nederlandse producenten en kiezen wij voor verantwoord samengesteld kwaliteitsvoer. Veel van ons vogelvoer wordt geproduceerd volgens GMP+ kwaliteitsnormen. Zo kun je met een gerust gevoel bijvoeren en genieten van een levendige tuin vol vogels. Wij geloven dat een tuin meer is dan alleen groen. Met het juiste voer, goede beschutting en geschikte nestmogelijkheden help je vogels en andere dieren het hele jaar door. Of je nu meer koolmezen, roodborstjes, merels, mussen of andere tuinvogels wilt aantrekken, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Veel klanten keren regelmatig terug naar onze webshop. Daarom belonen wij vaste klanten met een aantrekkelijk spaarsysteem waarmee punten kunnen worden gespaard voor korting op toekomstige bestellingen. Waarom klanten voor Feest Voor Vogels kiezen: • Eén van de meest complete webshops voor vogelvoer en tuindierproducten van Nederland • Sinds 2013 actief • Groot assortiment uit eigen voorraad • Hoogwaardige en verantwoord geproduceerde voeders • GMP+ kwaliteitsvoer van Nederlandse producenten • Aantrekkelijk spaarsysteem voor vaste klanten • Persoonlijke service en deskundig advies • Veilig online bestellen bij een Nederlandse webshop

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Feest voor Vogels levert kwaliteit en…

Feest voor Vogels levert kwaliteit en blijkbaar heerlijke hapjes voor de tuinvogels. Ik heb tegenwoordig (sinds de producten van feest voor vogels) enorm veel vogels in de tuin, ook veel jonge nestverlaters 👌👌
Vijf sterren, ook voor de klantvriendelijkheid!

10 juin 2026