Hyvät ja edulliset nauhat kenkiin. Kaikenlaisia nauhoja on valikoimassa. Ehkä vähän sekava verkkokauppa? Ainakin kun yritti etsiä juuri tietyn leveyden nauhoja. Toimituksessa menee pitkään ja yksi... Voir plus

What wonderful, stretchy, orange, reflective shoelaces! Who knew that shoelaces could bring such joy into the world?? Fortunately, today we are expected to treat every purchase as an “experience”. Tha... Voir plus

The bootlaces might be brilliant, I’ll never know. I paid extra for express delivery so that I might receive them before travelling, however two weeks later (and several days after the closing of thei... Voir plus

Joskus pienet asiat ovat suuria. Kierrettyään riittävän monta kauppaa turhaan, osaa arvostaa sitä että joku myy juuri sitä mitä tarvitset, juuri oikeaan hintaan ja ystävällisesti palvellen. Mainio k... Voir plus

3,7

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

3/5*

Delivery took longer than originally estimated. The length of the laces differed from one another, unfortunately, but does not affect use.

14 décembre 2021

Réponse : Feetunique

Thank you for sending this feedback. We appreciate it.

Please feel welcome to reach out if you have any questions or concerns.

Please keep safe.

All the best,
Gizelle

Laaja valikoima nauhoja

Laaja valikoima nauhoja, löysin etsimäni ja olen erittäin tyytyväinen.

26 novembre 2021

Hallo,

Vielen Dank, dass Sie uns dieses Feedback gegeben haben, und wir entschuldigen uns aufrichtig dafür, dass die Antwort aufgrund eines Rückstands so lange gedauert hat.

Bitte zögern Sie nicht, sich mit uns in Verbindung zu setzen, wenn Sie Hilfe benötigen.

Mit freundlichen Grüßen,
Ghelou

Ihan hyvin toimi

Ihan hyvin toimi. Sähköpostiviestiin vastattiin ja lopulta ihan kohtuullisessa ajassa tuli nauhat laatikkoon.

7 septembre 2021

excellent service!

because of delivery problems (delayed delivery, not depending of supplier) I received 2'nd delivery free of charge. Perfect care about customer.

5 novembre 2020

Tilaus tuli noin 7 päivää nopeammin…

Tilaus tuli 7 päivää nopeammin mitä oli ilmoitettu(noin 4 päivässä). Nauhat vaikuttaa laadukkailta ja juuri sellaiselta, kuin ilmoituksessa on mainittu. Suosittelen.

16 février 2020

Hi Petteri

Thank you so much for your heartfelt review :)

Thank you for the recommendation.

With appreciation,

Hei Petteri,

Kiitos paljon sydämellisestä arvostelustasi :)

Kiitos suosituksesta.

Arvostusta,

Täsmällistä toimintaa kaikin puolin

Nauhat saapuivat nopeasti - nopeammin kuin tilaustiedoissa oli mainittu - ja olivat täysin kuvauksen mukaiset. Joten eipä paremmin olisi ostoprosessi voinut sujua. Aion tilata uudemmankin kerran.

7 février 2020

Hi Kemppine,

Thank you for the fantastic review.

I am happy that you had a wonderful experience :)

With appreciation,

Hei Kemppine,

Kiitos fantastisesta arvostelusta.

Olen onnellinen siitä, että sinulla oli upea kokemus :)

Arvostusta,

Toimii

Toimii, niinkauan kunnes kuviin astuu Suomen posti. Feetuniqueta ei voi syyttää Suomen postin hidastelusta

29 décembre 2019

Hi Rami,

Thank you for taking the time to review our shop :)

Happy New year.

Thank you,

Hei Rami,

Kiitos, että käytit aikaa kaupan tarkistamiseen :)

Hyvää uutta vuotta.

Kiitos,

Hyvää palvelu

Hyvää palvelu, nopea käsittely.

10 décembre 2019

Hi Igor,

Thank you for a very positive review.

I am happy that you had a good experience :)

Warm regards,

Hei Igor,

Kiitos erittäin myönteisestä arvostelusta.

Olen onnellinen siitä, että sinulla oli hyvä kokemus :)

Lämpimät terveiset,

Very good service

18 novembre 2019

Hi Kaj,

Thank you for a very positive review.

It's great to know that you like our service :)

Much Appreciated,
Feetunique

Pari kertaa jo käyttänyt ja helppo…

Pari kertaa jo käyttänyt ja helppo asiointi. Erityinen plussa verbaalisesta ulkoasusta. Toimitus tulee yleensä nopeammin kuin ilmoitettu.

22 octobre 2019

Hi Janne,

Thank you so much for your review

I am happy that you received your order faster than expected :)

Kind Regards,

Hei Janne,

Kiitos paljon arvostelustasi

Olen iloinen, että sait tilauksesi odotettua nopeammin :)

Ystävällisin terveisin,