ALDRIG KØB/ABONNER! Monster skod oplevelse. De sender ikke en dyt, svarer ikke på mails og trækker penge fra mit kort. Så jeg er godt vred. Jeg har tre katte og tænkte, at det ville være godt til... Voir plus
Lisez les avis des autres
ik køb herfra bestilte i mandags intet modtaget svare ikke på mails og mobil nr er ude af service og har ikke modtaget noget hcetken ordre bekræftigelse eller noget har spærret mit kort i banken og... Voir plus
Jeg anbefaler ikke at blive kunde hos FelineBox. Jeg forsøgte at blive kunde tilbage i April, fik hverken ordrebekræftelse eller box, så jeg skrev en mail om at jeg ikke ønskede at være kunde. Jeg fik... Voir plus
Jeg bestilte den 27/3 efter lang kamp kom den i PostNord appen den 8/4 jeg ringede ind i sidste uge og blev lovet 2 pakker ekstra godbidder og at den blev sendt i den her uge! I dag sidder jeg i kø i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hver måned bliver tusindvis af heldige katte forkælet med en FelineBox, som er en overraskelsespakke med 5-6 forskellige ting der underholder og stimulerer din kat. Oplev glæden når din kat begejstret farer rundt med de lækre godbidder og det sjove legetøj fra sin FelineBox.
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Har indtil nu modtaget 2 boxe :-) Når…
Har indtil nu modtaget 2 boxe :-) Når jeg kalder på Snehvide og Coco og samtidig rasler med den lille brune box, kommer de spænende :-) de kan altid enes om legetøjet, da den ene ikke gider det, den anden gerne vil....... - og godbidderne og prøverne på vådfoder er indtil nu faldet i (ret) god jord :-D alt i alt en fornøjelse for os alle tre :-)

Langt ude ! Anbefaler ikke at købe en felinebox
Fik vores første box idag , Vi havde ikke regnet med at indholdet var så kedeligt og det føles som om vi selv kunne købe alt indhold for Max 100kr

Réponse de FelineBox
Jeg har nu modtaget Felinebox i 1,5 år. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke altid synes, at indholdet har den værdi, jeg betaler for. Men til gengæld så er der ofte ting, som jeg aldrig havde opdaget, hvis ikke jeg modtog Felinebox - og som mine katte elsker. Derudover er der rigtig god service, når man henvender sig til dem ang. spørgsmål til produkter o.l. Derfor 5 stjerner :-)

Bestilte min første felinebox
Bestilte min felinebox Mandag, modtog den i dag (fredag) og min kat ELSKER den! Har også købt en for et par år siden hvor jeg ikke fik skrevet en anmeldelse men både nu og den gang var/er det en fed box at modtage. Er meget glad for mit køb og det er min kat 100% også, så alt i alt meget glad :)

Fik en box
Fik en box, men var ikke helt tilfreds med indholdet, så jeg sendte en mail til dem og vi fandt en super god løsning, så dejligt at se så serviceminded mennesker. Bliver hel varm om hjertet 🥰

HappyMail til Malley & Nala
Mine 2 katte har siden starten af 2020 modtaget en felinebox og det med stor tilfredshed for både Malley og Nala🐈🐱.
Boxen er fyldt med legetøj og lækre kvalitetssnacks😸.
Det kan varmt anbefales til alle katteejerer😻😽

Réponse de FelineBox
Go og seriøs net butik, som kun ønsker at have glade og tilfredse kunder.
Jeg har lige gennemlæst flere af de anmeldelser som FelineBox har fået her på trustpilot, de mest negative handler om bindings periode på 6 mdr. hvilket mit første indlæg egentlig også gjorde.
Jeg har dog efterfølgende været i et meget konstruktiv dialog forløb med dem og fundet en super go løsning for os.
Jeg vil gerne take for den super go og sober dialog med Nina fra FelineBox. Hun har været meget lydhør overfor vores problematik mm. Så stor ros og tak til FelineBox for dette.
Så hvis man elsker sin kat og ønsker at forkæle den med små overraskelser og godbidder vil jeg helt klart anbefale FelineBox, til andre katte elsker.

Réponse de FelineBox
Bliver nød til at lave første anmeldelse!
Har endnu ikke modtaget min første Felinebox, men wow en lækker service og interesse de udviser for at min Mizhars heldbred og kræsne sider! Vi glæder os helt vildt!
Tusinde tak for en fed opstart, med professionel behandling og forberedelse på første levering!
Knus og Miaws <3

Hun elsker sin FELINEBOX
Hun elsker Felinebox helt vil meget, hun kan ikk vente til at jeg har fået den åbnet, hun er helt Desberat efter at se hva der er i felinebox

Réponse de FelineBox
Fremragende indhold af god kvalitet og…
Fremragende indhold af god kvalitet og god service. Kan klart anbefales :)

Helt fine bokse
Helt fine bokse, men vi har desværre bare en kræsen kat, dog ville det være federe hvis den kunne blive leveret til døren.😃

Réponse de FelineBox
Altid perfekt gave og god service og…
Altid perfekt gave og god service og kvalitet

Réponse de FelineBox
Super service og gode gaver til dyrene…
Super service og gode gaver til dyrene !!! Dejligt med flot indpakning når man åbner kassen! Elsker virkelig jeres tegninger🥰 og så gaverne i sig selv er lige i øjet! Jeg er FAN!

Réponse de FelineBox
Min kat elsker de forskellige godbidder…
Min kat elsker de forskellige godbidder i sender, ligesom jeres legetøj.

Virkelig fine produkter!
Virkelig fine produkter og især godbidderne! Vores kat er ret kræsen, men har kunne lide alle godbidderne indtil nu (vi har modtaget 2 bokse) Tilfredsgarantien fungerer rigtig godt! Jeg skulle anmelde boksen og skrev blot en kort bemærkning med at der var et produkt vores kat ikke var så vild med og kort tid efter fik jeg en mail tilbage hvor de spurgte til om jeg ville have et ekstra produkt i næste boks som erstatning for det produkt som de ikke ville. Virkelig god service!

Mine katte elsker FelineBox
Mine katte elsker FelineBox. De er vilde med legetøjet. Ikke så meget med alle godbidderne (der kommer for mange) men legetøjet og gratis mad prøverne er altid velkomne. E-mail kommunikation er god og sjov. Fem stjerne!

Legetøj
Hej. Kunne godt være mere end 2 stks legetøj i månedskassen ?? Ellers er Gismo glad for indholdet.
Mvh Gunhild Therkelsen

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.