1. Boutique de santé et beauté
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Distributeur de produits de beauté
  4. Grossiste en produits de beauté
  5. Magasin de produits de beauté

Femi.Eko® este un brand românesc cu focus pe îngrijire intimă, dedicat creării de produse reutilizabile și ecologice pentru menstruație, nevoi zilnice și perioada postnatală, în termeni sustenabili. Credem în puterea de a sprijini femeile de toate vârstele și din toate mediile cu soluții inovatoare care pun pe primul loc sănătatea, confortul și protecția planetei. De la chiloți menstruali cu tehnologie antibacteriană la discurile noastre menstruale cu tehnologii unice, Femi.Eko® îmbină știința cu grija pentru a oferi alternative fiabile, accesibile și prietenoase cu mediul. Misiunea noastră este simplă: un corp sănătos și o planetă fericită.

3,8

Bien

Am încercat pentru prima data…

Am încercat pentru prima data absorbantele lor din bumbac organic in urma cu câteva luni și am rămas placut surprinsă.
Ulterior am mai comandat și absorbantele zilnice alături de șervețele de care sunt mulțumită de-asemenea.
Comanda a ajuns de fiecare dată rapid și a fost ambalata corespunzator.

26 mars 2026

Foarte mulțumită de produsele lor

Folosesc produse celor de la Femieko de prin noiembrie 2024. Eu am chiloți menstruali și mă înțeleg foarte bine cu ei. Sunt lejeri, nu m-am pătat deloc. Îi folosesc pe timpul nopții și chiar stau fără stress. De când au lansat produsele organice de unică folosință în timpul zilei folosesc absorbantele lor și sunt foarte moi și absorb foarte bine! Sunt mulțumită de produsele lor.

2 mai 2025