Ferroldugc

God oplevelse selvom jeg stoppede

Jeg har haft en positiv oplevelse med Ferrold UGC. Emil og Emma er venlige og imødekommende, og jeg har fået gode tips og mulighed for at arbejde med Glød Copenhagen.

Efter at have prøvet UGC-formatet på egen krop, indså jeg dog, at det ikke helt passer til min stemme og mit brand. Jeg valgte derfor at stoppe, og det kunne jeg gøre uden problemer og med fuld støtte fra teamet.

Jeg har lært meget undervejs og vil anbefale Ferrold UGC til andre, der vil prøve kræfter med content creation og udvikle deres profil.

17 juillet 2025

Ferroldugc

Victor og Emil
De har lavet en gennemført og sikkert forløb hvor der er hjælp med alt fra små ting til større ting, sparring om opgaver gode ideer eller ny måde at se det på.
100 % et forløb jeg kan anbefale

29 juin 2025

GameChanger

Emil og Viktor har været super hjælpsomme med det hele, alt fra små simple beskeder, til sparring så jeg personligt kan forbedre min service.
2 fantastiske unge mænd, super imødekommende og super fed energi
Det har også resulteret i jeg lukkede min første aftale på blot 48 timer

17 juin 2025

En varm anbefaling

To utroligt søde og engagerede unge mænd, der virkelig brænder for at hjælpe én med at lære UGC på en måde, der passer til ens eget tempo.

De skaber en tryg og motiverende atmosfære, hvor man føler sig støttet hele vejen.

Så det kan VARMT anbefales!

4 avril 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Fantastiske personligheder som mentorer er Emil og Viktor noget helt specielt, mega god energi ALTID og altid hjælp at finde, kun gode vibes✨🥰🙌

21 mars 2025

Emil og Viktor er de bedste mentorer

Emil og Viktor er de bedste mentorer! Jeg kan kun anbefale dem! De er ikke bare mentorer men personer der støtter og hjælper dig når der er brug for det! Emil og Viktor har hjulpet mig med mange ting. Lige fra oprette fiverr, til UGC videoer, hjulpet med min første deal - og meget mere!!! Jeg kan kun varmt anbefale dem

15 mars 2025

Emil og Viktor får en kæmpe anbefaling…

Emil og Viktor får en kæmpe anbefaling fra mig. De er altid klar til at hjælpe. Har hjulpet med alt fra hjemmeside til agencies og hjulpet til jeg har fået nogen deals på kort tid. De er altid super søde og god energi.

15 mars 2025

Emil og Viktor er de bedste mentorer du…

Emil og Viktor er de bedste mentorer du kan finde, de går ikke bare op i hvordan du gør UGC til din nye fuldtidsindkomst, men også i dig som person.
Hele vejen i gennem har de hjulpet mig med at lære de ting om UGC jeg aldrig kunne have fundet frem til selv, og de har hjulpet mig på det personlige aspekt.
Bare på 1 uge lukkede jeg kunder for 11000 kr.
Kæmpe anbefaling herfra!

20 mars 2025

Super fed energi

Super fed energi, opbakkende og supportene, kan klart anbefale. Har været inde i under én uge, og har allerede tjent tæt på 1000kr.

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg har virkelig fået meget af Emil og Viktor!
Jeg startede med ikke at vide noget som helst om UGC og du har lært mig alt og hjulpet mig med at kunne videre udvikle mig! De er altid til rådighed, og presser en så man når sine mål.

Kæmpe anbefaling herfra!

18 février 2025