1. Magasin de jouets pour enfants

Fesio Toys brings the classic tangram puzzle to life in a vibrant new way, introducing younger generations to the joy of learning shapes and colors. Our unique take on the tangram gives this timeless toy a refreshing twist, enabling children to develop their creativity and problem-solving skills in a fun and challenging way. Discover a new world of learning with Fesio Toys Tangram Puzzles!

4,2

Goede service

Super snel verstuurd & kinderen worden fijn uitgedaagd. Erg blij

2 octobre 2023

Beste Magalie,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de tangram uitdagend is voor de kinderen😊 We staan altijd voor je klaar als je nog meer leuke opmerkingen en/of vragen hebt!

Educatief

Ik ben zeer tevreden! Zeer educatief voor mijn dochter.
Goede service en snelle levering! Ik ga zeker de toekomstige producten in de gaten houden!

10 avril 2023

Beste Sofia,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat je tevreden bent over ons.
We staan altijd voor je klaar als je nog meer opmerkingen of vragen hebt!

Fesio Toys

Kwalitatieve en mooie boekjes.

Kwalitatieve en mooie boekjes.
Mijn kleintje kan er uren mee spelen, en zie ook aan der dat ze er steeds beter in wordt! Dus zeer educatief.
Kortom, super leuk speelgoed voor de kleintjes.

7 avril 2023

Beste Julia,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij om te horen dat er uren gespeeld wordt met het tangram boekje.
We willen je bedanken voor het delen van je ervaring en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.

kwalitatief

Goed product, snelle levering! 👍🏼

9 avril 2023

Beste Heer Pinedo,

Bedankt voor je positieve review!
We doen ons best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Top website

Het tangram boekje dat ik had besteld voldeed precies aan mijn verwachtingen en was snel geleverd! Leuk boekje voor de kids om mee te spelen.

9 avril 2023

Beste Ashley,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat het boekje aan je verwachtingen voldoet :)