Lisez les avis des autres
Mijn (gepersonaliseerde) bestelling was super snel binnen! Wat zijn m'n nichtjes blij met deze armbandjes met hun namen! Zelf ook erg blij met zowel m'n armbandje als oorbellen, super mooi!
Een leuk, gepersonaliseerd armbandje ontvangen. De verschuifbare knoop zorgt ervoor dat iedereen het past en je het gemakkelijk zelf aan kan doen. De kleur en letters blijven lang mooi!
Ik heb meerdere producten van Fesly en ben zéér tevreden. De paar oorbellen die ik al maanden dagelijks draag (ook onder de douche, haha) zijn nóg steeds niet verkleurt.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fesly is dé webshop met trendy items. Met liefde gemaakt en geselecteerd voor jou!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@fesly.nl
- fesly.nl
Goede service en mooie sieraden voor…
Goede service en mooie sieraden voor een fijne prijs!
Geweldige sieraden van topkwaliteit
Geweldige sieraden van topkwaliteit. Goede service, en zeer charmante eigenaresse.
Loek Lombarts
Team van Fesly heeft er alles aan…
Team van Fesly heeft er alles aan gedaan om de klantverwachting te overtreffen. Zowel qua kwaliteit als de verpakking en verzending.
Goede kwaliteit!
Leuke sierraden die van goede kwaliteit zijn. Super snelle verzending.
ZEKER BESTELLEN
GEWELDIGE SIERADEN! Ik heb zelf de slangen oorbellen besteld en ben erg tevreden. De oorbellen hebben een super goede kwaliteit! Fesly heeft een super snelle service en laat een leuk bedank briefje achter bij je bestelling, zeker bestellen dus! Liefs Lisa -xxx-
Heel goed bedrijf!
Super vriendelijk! Probleem met oorbellen en perfect opgelost.
Aanrader!
Ik kreeg snel antwoord op een vraag en er werd goed meegedacht! De levering was ook snel en ik ben super blij met de oorbellen en het armbandje! Nog mooier dan op de foto's.

Réponse : Fesly
Leuke jurk gekocht voor een bruiloft en…
Leuke jurk gekocht voor een bruiloft en hele mooie oorbellen! Nog steeds plezier van. De oorbellen zijn na een jaar nog steeds in goede staat! Zo veel keuze en zoveel plezier.

Réponse : Fesly
Ik heb meerdere producten van Fesly en…
Super fijne sieraden voor een goede prijs
Al een paar keer besteld en zo tevreden! Kwaliteit is echt super. Heb een van de armbandjes al een jaar om, mee gedouched/gezwommen etc en nog steeds net zo mooi als toen ik ‘m net kocht!
Private shopping party
Leuke sieraden gekocht tijdens een private shopping party, die nog steeds niet verkleurd zijn. Zeker goede kwaliteit! Hele leuke eigenaresse ook.
Hele snelle levering
Hele snelle levering! Leuk ingepakt en sieraden van goede kwaliteit. Ik ga zeker nog eens bestellen!
Hele leuke oorbellen
Kwalitatief goede producten en erg klantvriendelijk!
Ik heb onlangs een paar oorbellen besteld. Precies hoe ik ze verwacht had, doordat ze duidelijk met een afbeelding op de site stonden. Suuuuper mooi zijn ze! De leveringstijd was snel en bij het openmaken zat er een persoonlijk bericht bij, geschreven op een kaartje. Heel lief. Zeker een webshop die ik vaker ga bezoeken.
En savoir plus sur les différents types d'avis.