Den mest selvkærlige gerning du kan give dig selv
Jeg har nu gået i et trænings- og kostforløb hos Frederik i ca. 4 måneders tid og jeg har fået meget mere end jeg nogensinde kunne ha' drømt om. Noget af det vigtigste jeg har lært fra Frederik er at et vægttab ikke behøver at være en masse tortur man skal igennem for at senere høste frugten. Vejen til resultatet kan faktisk godt være selvkærligt og fyldt med glæde. Ligegyldigt hvor mange mælkesnitter du indrømmer overfor Frederik at du kan spise, eller hvor mange øl du kom til at drikke på en mandag så møder Frederik dig aldrig med fordømmelse. Frederik har en ufattelig empatisk tilgang til sine klienter, og han formår altid at få én til at føle sig som noget ganske særligt. Han er anerkendende og god til at spotte fremgang - også de dage hvor man ikke selv kan se fremgangen. Det mest selvkærlige jeg har gjort for mig selv, er at indgå i et forløb hos Frederik. Jeg kan kun give ham min varmeste anbefalinger! Udover at have tabt mig har Frederik lært mig en ny måde at se mig selv på, og at kost og træning slet ikke behøver at være raketvidenskab. Frederik er enormt kompetent, en god og oprigtig coach der ser sine klienter som mere end et levebrød. Frederik er ydmyg i sine priser og han er alle pengene værd - og mere til.