Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Voir plus
Lisez les avis des autres
Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Voir plus
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar ze... Voir plus
Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Coordonnées de contact
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Pays-Bas
- 085-06 06 662
- info@fiets-stoeltje.nl
- fiets-stoeltje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Mooi en degelijk fietsstoeltje
Mooi en degelijk fietsstoeltje voor de laagste prijs. Ik geniet werkelijk van de Thule Yepp Maxi. Zet 'm zo op de bagagedrager en iedereen op de fiets geniet mee!
Snelle en nette levering!
Beck-fietstas
Beck-fietstassen op voorraad, gekozen voor het type Velcron ( klittenband uitvoering). Lengte 37 cm, past uitstekend op de bagagedrager, hakken van je voet raken de tas niet. Ook de RVS afstandhouder besteld. Wel vastgezet met tiewraps aan de bagagedrager, voor de grijpgrage vingertjes.
Hele rare ervaring
Hele rare ervaring. Fietstassen besteld en hoor vervolgens weken niks, bleek dat deze nog besteld moesten worden (prima maar dan laat je toch wat horen?). Dus ik mailtje gestuurd en krijg heel bot en onvriendelijk mailtje terug, vervolgens hoor ik weer weken niks. Na weer contacf opgenomen te hebben opnieuw raar en onbeschoft mailtje terug dat ik had kunnen weten dat het lang zou duren, heel verwijtend en klant onvriendelijk.
Kortom, ik zou gewoon lekker ergens anders bestellen.

Réponse de Fiets-stoeltje.nl
Verzending vlot, geld komt niet retour
Verzending ging vlot. De kwaliteit van het fietsstoeltje viel mij tegen, vooral het kussen. Retour gestuurd en wacht al meer dan drie weken (bijna vier) op mijn geld retour. Dit lees ik vaker terug hier in de reviews.
Verzenden keurig en snel, retour houden ze niet van.
Verzenden keurig en snel. Mooie producten. Retourneren zijn ze minder enthousiast over. Je krijgt geen ontvangstbevestiging van je retour. Retouren worden pas na twee weken verwerkt en dan pas volgt de terugbetaling. Zegt men. Ik wacht pas een week dus voordeel van de twijfel maar heel klantvriendelijk is het natuurlijk niet.
Product na 6 weken nog niet ontvangen
Ik heb beck fietstassen besteld. Als leveringstermijn stond op de website aangegeven 5 tot 10 werkdagen. Toen ik na deze termijn belde om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten werd aangegeven dat deze termijn maar een indicatie was en dat het ongeveer twee weken langer ging duren. Na deze twee weken gemaild en ik kreeg snel een reactie met de mededeling dat er leveringsproblemen waren. Dus weer twee weken gewacht, maar helaas. Ruim zes weken verder en geen levering. Ik heb weer een mail gestuurd en aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren als ik die week mijn bestelling niet kreeg. Toen kreeg ik een bevestiging van annulering (zonder persoonlijke reactie) en nu weer ruim twee weken later heb ik mijn geld terug gekregen. Heel jammer dat het allemaal zo lang geduurd heeft. Het zou fijn zijn als in het vervolg gewoon wordt aangegeven als een product (tijdelijk) niet leverbaar is. Dat scheelt een heleboel frustratie.
Heb je een probleem dan blijft het opeens stil..
Ik heb in mei '24 een bagagedragerkussen, een rugsteun en Beck fietstassen besteld. Direct na aankomst per mail aangegeven dat het bagagedragerkussen was ingedeukt. Hierop heb ik een reactie ontvangen dat het zou wegtrekken. Dit is echter niet het geval gebleken. Binnen enkele weken ontstond er ook roest op zowel rugsteun als de fietstassen. Bijzonder armoedig wanneer je een kwaliteitsproduct denkt te kopen. De winkel beloofde contact op te nemen met de leverancier. Dit was in juli. Inmiddels meerdere mails en drie maanden verder en ik word compleet genegeerd. Prima bedrijf in levering nakomen maar bijzonder slecht als het gaat om klachtafhandeling. Hopelijk koop je een product zonder problemen. Dan zit je goed. Maar heb je een probleem? Dan kun je erin stikken. Ik zou dit bedrijf dan ook absoluut niet aanraden.
Snelle levering, alleen jammer dat de fietshelm niet in een aparte doos was verpakt
Zeer tevreden
Zeer tevreden, een mooie fietsmand besteld, ik had het verkeerde bezorgadres ingevuld waardoor de mand retour is gekomen. Fiets-stoeltje.nl een mail gestuurd en ze hebben het kosteloos opnieuw verstuurd naar het juiste adres :D
De beste aanbiedingen
De beste aanbiedingen, goede service en snelle levering.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Duidelijke communicatie, goede website, volledige productinformatie en snel telefonisch contact met een vriendelijke medewerker ❤️
Duidelijk mailverkeer en snel
Duidelijk mailverkeer en snel, goed verpakt verzonden.
Heel tevreden
Heel veel keuzes uit verschillende stoeltjes.
Heb hier een kussen+rugsteun+voetensteuntjes gekocht.
Snelle levering en makkelijk te monteren.
Zeer tevreden
Snelle en nette levering.
Snelle levering en het juiste artikel…
Snelle levering en het juiste artikel ontvangen
Prima kwaliteit fietstas
Prima kwaliteit fietstas, snel geleverd tegen concurrerende prijs
L’expérience Trustpilot