Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Voir plus
Lisez les avis des autres
Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Voir plus
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar ze... Voir plus
Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Coordonnées de contact
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Pays-Bas
- 085-06 06 662
- info@fiets-stoeltje.nl
- fiets-stoeltje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Goed en groot windscherm
Goed en groot windscherm. Past goed op het stuur. Hadden het niet meteen door maar de installatie instructie staan op de smalle zijkant van de doos. Maar als je de instructies eenmaal gevonden hebt is installatie erg makkelijk. Staat stevig
Behulpzaam
Super behulpzaam en meedenkend d.m.v. mailtjes heen en weer sturen voor de juiste info zodat ik de juiste artikelen kon bestellen.
Snelle levering en simpele montage
Snelle levering en een solide fietsstoeltje voor een goede prijs.
Gemakkelijke montage en mijn kleinkind kan weer veilig mee op de fiets
Het fietsstoeltje is prima
Het is een prima stoeltje. Lekker stevig en goed verstelbaar. Ook makkelijk te bevestigen op de bagagedrager van mijn e-bike.

Réponse de Fiets-stoeltje.nl
Goede service, hele duidelijke antwoorden op vragen en meegedacht bij maken van juiste keuze.
Vriendelijk geholpen via de chat
Vriendelijk geholpen via de chat.
Kwaliteit van product is goed.
Leuke kinderhelm voor redelijke prijs…
Leuke kinderhelm voor redelijke prijs en snel geleverd.
Doesn’t fit the seat
Doesn’t fit the seat. Perhaps yepp mini comes in different versions.

Asociale gedrag
Levering was idd snel maar verder geen positieve ervaring. Met klacht gebeld want er is gebleken dat er verkeerde informatie op het website staat en fietsstoeltje past niet op mijn smale bagagedrager. Meneer zei dat hij mijn order gaat uitzoeken en terugbellen. Niks meer gehoord terwijl op het website zijn de gegevens vandaag al veranderd. Wat een asociale gedraag zeg. Ik heb wel filmpje gemaak van originele artikel omschrijving ( op basis deze heb ik bestelling geplaats). Geen aanrader !!!

Réponse de Fiets-stoeltje.nl
Makkelijk besteld via de webshop
Makkelijk besteld via de webshop. Levering volgens afspraak. Geen op- of aanmerking.
zeer snelle levering
De Beck fietstas was bij fiets-stoeltje…
De Beck fietstas was bij fiets-stoeltje het goedkoopst, zonder bezorgkosten en hij was er snel. Top dus!
Afdekzeil.
Heb afdekzeil gekocht voor mijn bakfiets. Leek niet te passen. Gemaild en feedback ontvangen. Daarmee 'probleem' opgelost. Na instructie paste deze!
Top top wat een prima bedrijf …
Top top wat een prima bedrijf verkeerde accessoires besteld even bellen en die man snapt je meteen en word omgeruild Een dikke 10!
Super slecht kreeg helemaal niet het…
Super slecht kreeg helemaal niet het geen binnen wat ik had besteld dus geretourneerd kosten ook al geld naast de verzendkosten en na goedkeuring retour al de uiterste terug betaal datum voorbij inmiddels geld terug gehad maar ga hier niet meer bestellen slechte zaak
Geen levering; wél incasso!
Op 30 januari 2024 heb ik fietstassen besteld bij Fietsstoeltje.nl met de optie “betaal achteraf”. Dat was ruim 6 weken geleden, maar nog steeds geen fietstassen ontvangen. Fietsstoeltje heeft mij een bericht gestuurd dat de levering is vertraagd. Op zich geen ramp, ware het niet dat ik wél steeds aanmaningen ontvang van Riverty.
Mailen naar Fietsstoeltje.nl om deze onterechte incasso te laten staken had geen enkele zin; op mijn mails aan Fietsstoeltje.nl werd niet gereageerd, ook niet na herhaalde verzoeken. Ik baal er enorm van dat ik bij Riverty te boek kom te staan als “wanbetaler”.
Doe geen zaken met Fietsstoeltje.nl !

Réponse de Fiets-stoeltje.nl
Enorm snel een snelsluiter voor mijn…
Enorm snel een snelsluiter voor mijn Yepp windscherm ontvangen