SKAM HEMSIDA
SKAM HEMSIDA, FALL INTE FÖR DEN, Ser ju jätte äkta ut så jag tänkte inte ens på att kolla trustpilot
BESTÄLL INTE IFRÅN DENNA SIDA!!!!
Frugan beställde skor för lite mer än en månad sedan ifrån denna sida och har inte fått sina skor eller någon typ av bekräftelse. Pengarna borta...
BLUFF!! Beställde skor 28/12 först 2/2 kom paketet och då med ett par solglasögon. Beställ inte från denna sida
Fakesida. Skickar en mössa som först fastnar i tullen. Köp inte härifrån
filasverige.se - Bedrägeri! Beställ inte från denna sida.
Jag fick inte beställningen, trots att det gått tre månader. Jag fick inget svar på de otaliga meddelanden jag skickade till dem.
beställde skor den 10/1 och betalade allt med kort . tog några veckor och jag skrev och frågade var mina skor tog vägen. dem svarade att dem var på väg. 14 feb dök det ner en mössa i brevlådan. alltså en bluff som heter duga. dyr mössa för 1000kr när man beställt skor. gjort bedrägeri anmälan och där är 8-10 veckors svarstid. polisanmälan är med gjort. denna sidan är scam. använd endast sidor där ni kan betala med klarna.... bara ett tips.
Beställde i dag och insåg att pengarna är borta.
Det står ju för f*n inte fila .com/se utan fila.com.se. vilket betyder att det är bluff och jag blev lurad.
Mailat men ingen återkoppling.
23-03-13
Morot jag fick var en plånbok.
Men inga skor
Beställde fila skor, fick en mössa. Svarar ej på mail. Scam. Anmäl till polisen.
Det är bedrägeri, jag beställde skor och det är fortfarande pending, ingen skor då skickade de en plånbok till mig. Gå inte ens i deras websida. Fila.com är den riktigt websida inte fila.com.se
Under all kritik, beställde skor 2/6 och har fortfarande inte fått dem. Har mejlat dem 5 gånger men inte fått nåt svar. Står pending när jag tittar på min order. I mejlet jag fick från Airboyexpress står det att mina skor har varit ”stranded” i Sweden sedan 29/6. Detta är inget annat än ett blufföretag!!
Rena bluffen. Har beställt pengar har dragits. Har inte fått något bekräftelse mail. Har kontaktat dom 4 gånger utan svar. Loggar jag in och kollar min order står det bara pending. Beställningen gjordes 14 mars. Ännu inget svar!