Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 fi... Voir plus
Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... Voir plus
Nemt og hurtigt - men Black Friday rabat kode gav jeg op på at modtage inden bestilling… jeg fik den, 3 dage efter jeg havde bestilt og modtaget min pakke ;0) Ellers havde det været 5 ⭐️ - Har efte... Voir plus
Perfekt. Skarp pris og meget hurtig levering, tæt på at være dag til dag levering. Jeg har efterhånden gennem mange år handlet filtre til vores ventilationsanlæg, og særligt pris og kvalitet er de... Voir plus
FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlæg. Vi tilbyder mængderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populære kvalitetsmærker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.
Bækgårdsvej 72, 4140, Borup, Danemark
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Virkelig god hjemmeside, nemt at finde den rette vare. Hurtig afsendelse.

Réponse de FilterNew
Hurtig levering og fornuftig pris ved køb af flere af smme produkter

Réponse de FilterNew
Det var nemt at bestille og hente og det gik hurtigt så det er fint

Réponse de FilterNew
Anden gang jeg bestiller derfra og det fungere perfekt. Hurtig levering og gode priser. 5 stjerne herfra

Hurtig levering.
Og fik hjælp da jeg skulle finde filtre til mit ventilationsanlæg. Det er sjældent man møder så god service.
Største anbefaling herfra.

Réponse de FilterNew
Jeg var selv lidt usikker på typen af filter, men en super god hjemmeside, fair priser og har nu modtaget filterne som er en god kvalitet, jeg kan kun anbefale FilterNew og jeg vil fremover købe mine filter hos jer.