Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Met 12,82 % rente beschouw ik hen als echte oplichters. 12% is sinds 1 januari het wettelijk maximum@ Er zijn ook financiers met veel lagere rente. Vanaf ca. 3,8% van dealers en ca 7% van banken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Damian the Best. Zonder twijfel altijdt vertrouwen en Binnen 1 week alles afgerond en Auto in Huis. Financial Lease beoordeel niet, maar gaat direct aan de slag voor de Beste contract tussen leveranc... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de crédit et de prêt automobile
  2. Service de leasing automobile
  3. Service de location

Écrit par l'entreprise

FinancialLease.nl is er voor ondernemers. Snel, persoonlijk en passend bij jouw situatie. Zodat jij rijdt in de auto die bij jou past. Met keuze uit meer dan 100.000 opties vinden we altijd een oplossing. Wij zitten nooit stil. Daarom zijn we marktleider in financial lease.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Zeer goede ervaring met…

Zeer goede ervaring met FinancialLease.nl. Ronan heeft alles binnen 2 dagen geregeld 🙏🏻en hield mij goed op de hoogte tijdens het hele proces. Betrouwbare en snelle service. Aanrader voor ondernemers. En Ronan, vergeet ook niet een keer Curaçao te bezoeken! 😉

6 mars 2026

Hi Jurenho,
door aan Ronan. Veilige kilometers gewenst!

Noté 1 sur 5 étoiles

Met 12,82 % rente beschouw ik hen als…

Er zijn ook financiers met veel lagere rente.
Vanaf ca. 3,8% van dealers en ca 7% van banken
12,8% is een tussenpersoon die het geld van de bank herfinanciert.Bovendien onwettig!
Bovendien vragen ze een allrisk verzekering die jouw extra geld per maand kostvm (vanaf 60 tot ca 100 t.o. een WA plus verzekering. Terwijl de auto nu een hoge vrrzekerden restwaarde bewaart.
Nee je moet maar een persoonlijke lening afsluiten die tussentijds kan worden afgelost! Of verhoog jouw hypotheek!

28 février 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Beste Lorenzo, bedankt voor jouw uitgebreide review.
Het rentetarief van maximaal 12% is voor consumentief krediet en geld niet voor een zakelijke financiering. Hierbij hebben dealers vaak lagere rentes omdat, zij op andere vlakken zoals onderhoud, inruil verzekering geld kunnen verdienen aan de auto, waardoor er verschil kan ontstaan. met alleen een zakelijke financiering.

Een all risk verzekering is nodig om in geval van een total loss, het contract te kunnen dekken en u niet zelf moet opdraaien voor alle kosten ook van de financiering die op dat moment afgelost moet worden.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dat graag en kunt u een mail sturen naar reviews@financiallease.nl

FinancialLease.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Paar maanden geleden contact gehad met…

Paar maanden geleden contact gehad met Kylian, hij was echt een topper, hij hielp en dacht mee om het helpen. Nu na paar maanden weer contact opgenomen en te horen gekregen dat Kylian er niet meer werkt.

Nu heb ik Wishay die me "helpt". In het begin reageerde hij super snel, en zelfs buiten zijn werkuren om rond 21:00 via whatsapp. Uiteindelijk een auto gevonden en een offerte gekregen, deze heb ik geaccepteerd. Maar daarna toen ik het contract kreeg stonden er dingen in die in het offerte niet stonden. Ik was het hier niet mee eens, en heb dit aangegeven. Maar hier willen ze niks van weten, een week later krijg ik een kentekenbewijs van de auto opgestuurd. Ik heb geen contract getekend en nu staat er ineens een auto op mijn naam.

Vandaag heb ik gebeld naar Financial lease en krijg ik een collega van Wishay aan de lijn die aan geeft dat hij niet werkt en na het weekend beschikbaar is. Toen deze collega mijn dossier las, veranderde hij meteen van toon en had een attitude, gaat in discussie en praat door me heen. Hij zegt dat er in de notities staat dat alleen wishay mij mag helpen. Toen ik vroeg waarom dit zo was zei hij "geen idee, het staat hier gewoon."
Hierdoor heb ik het gevoel dat ze iets negatiefs/raars over mij hebben geschreven in de notities, want zoals ik al zei, deze meneer was de eerste minuut van het gesprek super vriendelijk, totdat hij mijn dossier doornam.

Deze mensen willen gewoon verkopen, daarna willen ze van je af.

Bring back Kylian.

27 février 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Beste Rahman, bedankt voor jouw review. Wij gaan dit intern oppakken en er word zsm contact met u opgenomen.

FinancialLease.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

What a delightful adventure!

I signed the contract, paid my BTW, registered the car in my name at the RDW, activated my insurance — you know, the boring stuff responsible adults do. Silly me, I thought that meant I could actually drive my own car home.

But no! Financial Lease Nederland's trusted partner dealer in Boekel (Van Doorn Automotive) had other plans. Apparently my car was being held hostage until Financial Lease Nederland processed THEIR payment to the dealer — a payment that, according to their OWN contract (Art. 3.3), has absolutely nothing to do with me. Funny how that works.

So I spent my entire day — morning to evening — sitting at a dealership in the middle of nowhere, reading contract articles out loud to people who apparently never read what they signed. I felt like a free legal consultant. You're welcome.

And here's the best part: the payment WAS actually made. The dealer had the confirmation. He just... didn't trust it. So I sat there the whole day for nothing, while the dealer questioned the legitimacy of a bank transfer from the leasing company he signed a contract with. Peak professionalism.

But the real cherry on top? When I finally demanded my keys, the dealer's father and son duo physically tried to prevent me from leaving the office. Nothing says "professional business partner" quite like a kidnapping attempt over a bank transfer that already went through.

Dear Financial Lease Nederland: maybe, just maybe, screen your partner dealers? Or at the very least, warn your customers to bring a lawyer and a survival kit.

One star, because zero isn't an option.

20 février 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Thank you for your review Santiago.

We would like to clarify that the decision to release the vehicle lies solely with the supplier. It is entirely up to the supplier to determine whether they hand over the vehicle or not. This decision is not made by us and is therefore outside of our control.

Even when a payout confirmation has been issued, the supplier may choose not to release the vehicle if the funds are not yet visible in their account. The visibility of the payment in the supplier’s bank account is what ultimately determines whether they proceed with the handover.

We understand that this can be frustrating, but unfortunately this is a matter between the supplier and their bank processing times, and not something we can influence.

Damian the Best

Financial Lease beoordeel niet, maar gaat direct aan de slag voor de Beste contract tussen leverancier en ons als gebruikers. 10000% aan te raden 🤗 Beste Valentijn Cadeau, Je eigen auto Ophalen 😍

14 février 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Fijn dat alles naar wens was en dank je wel voor de aardige woorden. We zetten ze door naar Damian.

Geholpen door Damian

Geholpen door Damian! Super goeie service en staat altijd klaar voor je! Niks om op aan te merken.

5 février 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Damian. Veilige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring door Stan (Financial Lease)

Ik ben geholpen door Stan van FinancialLease.nl en dat was echt een top ervaring. Duidelijke communicatie, snel schakelen en geen onzin. Stan dacht mee, was goed bereikbaar en hield alles strak in de gaten. Precies wat je zoekt als je dit soort trajecten ingaat. Absoluut een aanrader.

26 janvier 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Stan. Veilige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vlot geholpen door Wishay.

Zeer vlot geholpen door Wishay.
De auto waarvoor ik een aanvraag deed, was er niet meer. Samen keken we naar beschikbare voertuigen. Direct hetzelfde model gevonden met zelfs betere opties🤩.

Na een week na de aanvraag heb ik de auto mogen ophalen. Ik ben zeer tevreden over hoe het zo vlot en soepel verlopen is.

16 janvier 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Wishay. Veilige kilometers gewenst!

Noté 1 sur 5 étoiles

If you care about your time, don’t waste it with them

They are slow, unprofessional, unresponsive and untrustful.

16 janvier 2026

Réponse : FinancialLease.nl

Thank you for your review. We are sorry to hear that you are dissatisfied with your experience with Financiallease.nl. We will take this into account when improving our processes. For this reason, we would like to ask you to send an email to reviews@financiallease.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles ging netjes en gesmeerd

16 décembre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Hi Rick, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We wensen je veel veilige meters toe in je nieuwe auto.

Aanrader

De beste jonge die mij geholpen heeft is egt super vriendelijk en welke vraag ik ook had alles werd netjes beantwoord hij heeft mij ook een mooi kontrakt aangeboden waar ik super tevreden mee was egt super te vreden met de service die geboden is dikke aanrader

23 octobre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Hi Piet, bedankt voor jou mooie review en fijn te lezen dat je tevreden bent met hoe je geholpen bent. Veel veilige kilometers!

Goed geholpen door Ruben

Goed geholpen door Ruben! Blij met onze Mercedes

26 septembre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Hi Azad, we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Met behulp van Stan liep het hele…

Met behulp van Stan liep het hele proces als een speer! Super vriendelijke en heel snel in het regelen van allerlei zaken. Ik ben erg goed geholpen , Stan was erg duidelijk en transparant. Kortom Top service!

22 septembre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Hi Rihab, fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Stan. We zetten de complimenten door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door…

Ik ben ontzettend goed geholpen door Stan van FinancialLease.nl. Hij was altijd snel bereikbaar en deed echt zijn uiterste best om mij zo snel mogelijk van een auto te voorzien. Stan heeft meerdere keren voor mij gebeld en zaken geregeld, waardoor alles soepel en vlot verliep. Echt top service én ook nog eens een mooie deal gekregen. Zeker een aanrader!

23 septembre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Fijn dat alles naar wens was en dank je wel voor de aardige woorden. We zetten ze door naar Stan.

Teleurstelling

Ik had op 24 februari via FinancialLease.nl een BMW X1 gefinancierd, mede omdat zij op dat moment snel reageerde en ook een goede aanbieding hadden gedaan.
Al vrij snel kreeg ik mankementen aan de auto en ben ik gaan steggelen met leverancier en garantie, waarvan ik FinancialLease.nl meegenomen heb in het mailverkeer.
Begin juli nog telefonisch contact met ze gehad dat ik waarschijnlijk een advocaat ging inschakelen om het probleem met de leverancier en het garantiefonds op te lossen. Uiteindelijk na veel heen en weer gemail (en met advocaat) hier begin september aan uit gekomen.

Maar helaas toen gaf FinancialLease.nl niet thuis, ook niet nadat ik duidelijk had gemaakt dat het om een ontbinding van het koopcontract en dus ook de financiering van de auto ging. Bij FinancialLease.nl bleef men tot het laatste moment volhouden dat ik ruim € 5.200 extra aan financieringskosten moet terug betalen om de financiering af te kunnen lossen, vervroegde aflossing noemde ze het.

Ik ben toen blijven volhouden, ook bij DutchFinance (de bank zeg maar) dat het niet om een vervroegde aflossing ging en na het inschakelen van een advocaat (helaas weer) heeft DutchFinance de hele financiering teruggedraaid. Van FinancialLease heb ik na het bericht van DutchFinance niets meer vernomen. Nog geen excuus of iets wat er op lijkt.

Al met al zeer teleurgesteld in de houding van FinancialLease.nl en ik ga ze niet aanraden als iemand een autofinanciering zoekt.

Update: Maandag 22-9, twee e-mails gestuurd naar care

Update: Donderdag 16-10, helaas niets meer vernomen van de care-afdeling van financiellease.nl

17 septembre 2025

Beste Robert,

Zou u ons wat contactinformatie willen toesturen? Wij willen samen met u kijken waar het mis is gegaan. U kunt dit mailen naar care@financiallease.nl. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, nemen we het direct in behandeling.

Niet te bereiken

Belachelijk, ik probeer via telefonisch contact te komen, het telefoonnummer die staat aangegeven wordt als ‘niet in gebruik beschouwd’. Zelfs via de website geprobeerd om via de zogenaamde ‘chat’ iets van een reactie te krijgen, maar helemaal niks helaas. Bus die online stond bleek achteraf enorm veel problemen te hebben die vooraf niet werden vermeld, en heeft me een fortuin gekost om allemaal weer te repareren. erg jammer, want je verwacht voor zoveel geld een kloppende en bijpassende service, niet zomaar geld weggooien terwijl de bedrijven waarmee ze samenwerken heus wel weten wat er met de auto’s/bussen aan de hand is, maar er dan intentioneel voor te kiezen om dit niet aan te duiden, schrikbarend om er achteraf achter te komen dat iets niet deugt, terwijl vooraf werd gezegd van wel. Erg jammer

6 septembre 2025

Réponse : FinancialLease.nl

Beste Max, vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt gehad met FinancialLease.nl. Zou jij contact met ons willen opnemen via care@financiallease.nl, dan kijk ik graag met jou mee naar een oplossing. Alvast bedankt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ontving een mail waarin een…

Ik ontving een mail waarin een zogenaamde aanvraag van mij voor een leasecontract staat vermeld. Alle data kloppen zoals bedrijfsnaam, mailadres, KVK-nummer, geboortedatum etcetera. Hoe in hemelsnaam komen zij aan die gegevens? Ik heb nimmer een aanvraag gedaan bij dit bedrijf. Ik heb geprobeerd erover te bellen en er wordt niet opgenomen. na aanvankelijk in de wacht te hebben gestaan kreeg ik een bandje te horen dat noemand mij te woord kan staan en maar moet mailen. dat dus nooit!
Dit stinkt aan alle kanten!

18 août 2025

Hi Willem,

We hebben dit weekend een systeem-update uitgevoerd. Als gevolg daarvan worden bepaalde oude aanvragen per ongeluk als ‘nieuw’ gezien. Daardoor is er onbedoeld een bevestigingsmail verstuurd. Jij hebt ooit een aanvraag gedaan bij FinancialLease.nl of ROS finance, daarom heb je een mail ontvangen.

Belangrijk om te weten:
Er is géén sprake van een datalek
We doen niets met die oude aanvragen.
Je kunt de mail dus gewoon negeren.

Verschrikkelijk opdringerig.

Verschrikkelijk opdringerig.
Ze blijven mailen na gebeld te hebben niet meer geïnteresseerd te zijn. Nu hebben ze vandaag een mail gestuurd met "Uw aanvraag is in behandeling" terwijl ik niks heb aangevraagd. Daarbij nemen ze heel toevallig ook de telefoon niet meer op. Fraudeurs.

18 août 2025

Hi Sebastiaan,
Wij hebben zojuist telefonisch contact gehad. Door een storing eerder vandaag zijn er onbedoeld meerdere e-mails verstuurd, ook naar jou. Hierdoor belden veel klanten ons op en hebben we helaas niet iedereen te woord kunnen staan.

Ik ben erg teleurgesteld

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Financial Lease. Het heeft maar liefst 9 maanden geduurd voordat mijn probleem eindelijk werd opgelost. In die tijd heb ik meerdere keren contact gehad en zijn er telkens beloftes gedaan die niet zijn nagekomen. Iedere keer werd ik weer aan het lijntje gehouden, zonder echte oplossing of duidelijkheid.

De communicatie was slecht, er werd nauwelijks teruggebeld of gemaild zoals beloofd. Ik had gehoopt op professionele service, maar dit was ronduit frustrerend en tijdrovend. Voor mij geen Financial Lease meer.

31 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus