Jeg er virkelig tilfreds med Findbank.dk. Det var hurtigt, nemt og meget overskueligt at sammenligne banker. Sparte mig både tid og besvær. Stor anbefaling herfra!
Lisez les avis des autres
Smart måde at undersøge markedet på. Uanset om du skifter eller ej. Dog oplevede vi 2 useriøse banker, men skiftede så til den 3. En bank der ikke overholder et aftalt møde, og en anden der ikke t... Voir plus
En dejlig samtale om vores behov Hurtigt kontakt med de forskellige banker der kan hjælpe os . KAN bestemt anbefales
God service ift. at finde bank ifm. boligkøb. De ringede endda tilbage uopfordret, da jeg skrev med lidt ændringer til min oprettelse hos dem.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Findbank.dk er en gratis og uforpligtende service, der gør det nemmere for danskere at finde den bedste bank. Vi har hjulpet mere en 150.000 danske boligejere og købere med at få kontakt fra banker angående banktilbud på lån til bolig, bil og meget mere...
Coordonnées de contact
Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620, København V, Danemark
- kontakt@findbank.dk
- findbank.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Find Bank // Svært med lån som pensionist .
Find Bank , har været en positiv , hurtig og venlig oplevelse .
Desværre blev resultatet ikke som ønsket , for mit vedkommende . Pga. min alder og pensioniststatus ., er låneregler idag så stramme , at det næsten er komlet umuligt , at få omlagt lån til en værdig alderdom . Held og lykke til andre .
Og Tak igen til Find Bank for deres hjælp. Dbh Jette
God Opfølgning
De er hurtige, og følger godt op via telefon opkald. Jeg blev holdt opdateret både via hjemmesiden og SMS.
Jamen det var egentlig bare en søgning…
Jamen det var egentlig bare en søgning for sjov. Men det var så hurtig og god service at efter et par dage blev jeg ringet op fra en sød og hjælsom bankrådgiver. Hele vejen har det været god og hurtig service og man skal ikke gøre så meget selv.
Hurtig respons fra tre banker
Hurtig respons fra tre banker. Ordentlige professionelle og respektfulde medarbejdere i alle banker. Banklån på plads inden for 7 dage. Findbank.dk er en rigtig god indgang for folk som af en eller anden grund vil skifte bank.
Vi har fået det bedste bankskifte fra…
Vi har fået det bedste bankskifte fra Nordea til Nordjyske.
Fantastisk service, venlighed og gode forslag .
Tænk - at vi ventede i 30 år på at skifte bank
Tak for hjælpen til Findbank.dk
Det har været en fornøjelse at bruge…
Det har været en fornøjelse at bruge Findbank.dk
Fik 3 tilbud og er allerede nu i gang med at skifte Bank, det er super smart og nemt at bruge.
Fantastisk!
Fantastisk!
Ved sparekassen Danmark.
Renten var i august 2024 8.45% på boliglån, steget fra 4.5% på knap 3 år.
Bankrådgiver var IKKE villig til at gøre andet end at nedsætte til 7.45%.
Brugte findbank og havde på 7 dage 3 stk uforpligtende tilbud.
2 stk på 5.75% og et på 4.99%.
Sendte 4.99% til min rådgiver og pludselig kunne sparekassen Danmark. gøre noget alligevel. De matchede renten på 4.99%
Resultat: 13.5 års løbetid 100.000kr i renter sparet.
Her i sommeren 2025 tog jeg så og afsøgte lånemarkedet igen.
Fik et godt tilbud på 3.75% fra anden bank, nuværende rente ved sparekassen Danmark var 4.74%.
Det resulterede så i bankskifte denne gang, med samlet rentebesparelse på 11.000kr.
Jeg kan ikke anbefale FindBank nok, simpelthen et fantastisk redskab for at kunne presse de penge griske banker.
TAK FOR et fantastisk værktøj!
NEJ betyder Nej
Blev ringet op og de ville høre om min bank situation. Jeg sagde, at jeg var på sygehus og derfor ikke havde tid (På en stille og rolig måde) Så begyndte hende der ringede, at spørge om mere. Der blev jeg ret frustreret og nok skrap i tonen. Og gentog bestemt hvor jeg var og IKKE havde tid. Så blev der endelig lyttet og sagt "God dag". Men HVORFOR lyttes der ikke første gang. Så bliver jeg noget utilfreds. Et nej er et nej. Ikke tolkning af, at et nej betyder det så liiiiige et ekstra spørgsmål. DET burde være en meget tydelig opførsel fra jeres medarbejder fremadrettet.

Réponse de Findbank.dk
Der gik ikke lang tid
Der gik ikke lang tid, før blev jeg kontaktet og nu med ny bank :-)
SparNord var en fantastisk oplevelse.
Der var kun en bank der var seriøs, og det var SparNord. Julie fra Horsens afdelingen ringede op, og fik forklaret hvad vi gerne ville, hun tog action og vi er selvfølgelig i gang med bankskifte, de andre to, havde ikke andet end en copy and paste, af det gamle lån, ingen andre forslag.
Jeg blev godt rustet, efter en samtale med Findbank.
Findbank, var behjælpelig med at finde 3 forskellige banker, som kom med forskellige tilbud, på mit forestående huskøb. Jeg blev vejledt med hvad bankerne ville kigge på og hvad jeg selv, kunne gøre. Jeg følte mig godt rustet til forhandling hos de forskellige banker incl. Min egen bank. Det kostede ikke noget at få den vejledning. Jeg kan anbefale at tage fat på Findbank.dk, hvis du går med tanker om hus køb eller andet.
Top professionelt!
Top professionelt!
Helt utrolig nemt og meget effektivt.
Det er meget hensigtsmæssigt at benytte Findbank.dk, så man sikrer sig det bedst mulige tilbud.
Samtidig kommer man hurtigt i dialog med bankerne, og kan hurtigt konkludere, om det er et sted, man overhovedet har lyst til at være kunde.
Jeg har brugt Findbank.dk flere gange, og det fungerer langt langt mere professionelt end andre 'skiftbank-portaler'.
Jeg fik en meget bedre rente
Jeg modtog kun et tilbud og det var fra Danske Bank. De tilbød til gengæld en rente på mit andelsboliglån, som lå så meget lavere at jeg sparer ca. 7000,- om året i forhold til min daværende bank, som var PenSam Bank.
Kommunikationen, forståelsen for mine behov og de øvrige vilkår var helt perfekt.
leverede varen hurtigt
leverede varen hurtigt, og nu 3 uger senere er jeg ny kunde hos en anden bank.
klar anbefaling herfra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.