L'entreprise a répondu
Jeg er imponert over hvor sømløs opplevelsen har vært med Finfly. En særlig stor takk rettes til Emil, som har vært proaktiv gjennom hele prosessen. Solid type og tilsynelatende solid selskap. Anbefal... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Finfly er en markedsplass som kobler bedrifter med de beste finansieringsløsningene på markedet. Vi tilbyr skreddersydde bedriftslån, factoring og kontantstrømoptimalisering gjennom vårt brede nettverk av banker og finansinstitusjoner. Vårt mål er å forenkle og effektivisere finansiering for små og mellomstore bedrifter, slik at flere kan vokse raskere og enklere. Med en digital og brukervennlig tjeneste gjør vi det enklere for bedrifter å finne riktig finansiering når de trenger det, helt gratis og uforpliktende for alle søkere.
Fjordalléen 16, 0250, Oslo, Norvège
- hei@finfly.no
- finfly.no
Responsen og oppfølging har vært enestående
Responsen og oppfølgingen fra FinFly har vært gjennomgående fremragende og skiller seg positivt fra alle andre finansforetak jeg har erfaring med. Min kontaktperson, Emil, har i særlig grad bidratt til å befeste FinFly som en seriøs, profesjonell og løsningsorientert forretningspartner.
Fantastisk kunderådgivning å hjelp…
Fantastisk kunderådgivning å hjelp anbefales !
Lenge siden jeg har opplevd så god…
Lenge siden jeg har opplevd så god service og tett oppfølging! Utrolig fornøyd med Evelina i finfly.
Man merker at de jobber for kunden. Takk for samarbeidet:)
10/10 kundeservice
Jeg er imponert over hvor sømløs opplevelsen har vært med Finfly. En særlig stor takk rettes til Emil, som har vært proaktiv gjennom hele prosessen. Solid type og tilsynelatende solid selskap. Anbefales.
Lynrask og hyggelig service
Pengene på kontoen dagen etter!
Vi hadde behov for midlertidig likviditet mens vi ventet på en prosjektutbetaling, og Finfly leverte raskt og profesjonelt. Fra første kontakt opplevde vi tydelig og effektiv kommunikasjon. Prosessen var enkel, strukturert og uten unødvendig byråkrati.
Emil utmerket seg spesielt med sin profesjonalitet, raske respons og evne til å skape trygghet i en presset situasjon. Han forstod behovet vårt umiddelbart og presenterte en finansieringsløsning som var både realistisk og gjennomførbar – uten krav om omfattende dokumentasjon. Vi følte oss oppriktig ivaretatt og opplevde at han jobbet for å finne den beste løsningen for oss.
Midlene var tilgjengelige allerede dagen etter. En smidig, forutsigbar og tillitsvekkende prosess fra start til slutt.
Fantastisk bedrift!
Finfly og Emil Elmberg anbefales på det varmeste!
Hyggeligere og bedre kundeservice skal du lete lenge etter.
Uten Finfly hadde vi ikke klart å utvide! Så tusen takk:)

Meget bra
Meget bra, profesjonell service. Effektiv og personlig oppfølging. Vi fikk det vi ba om i løpet av få dager. Kjempe fornøyd!

Réponse : Finfly
God kundeservice og effektiv håndtering…
God kundeservice og effektiv håndtering av søknadsprosessen.

Enkel prosess for oss
Enkel prosess for oss, det er vanligvis mye jobb å snakke med banker. For noen måneder siden fikk vår bedrift lånetilbud og valgte å si nei, det var helt i orden. Ved senere anledning var timingen rett og vi fikk raskt lånet. Takk!

Réponse : Finfly
Evelina fra Finfly er utrolig hjelpsom…
Evelina fra Finfly er utrolig hjelpsom og flink. Hun har bistått oss to ganger, og har alltid funnet gode løsninger som passer oss. Anbefales på det sterkeste.

Réponse : Finfly
Vi føler vi fikk kjempeflott mottakelse…
Vi føler vi fikk kjempeflott mottakelse og oppfølging på vår forespørsel hos dere ved Emil Elmberg.
Håper vi kan fortsette samarbeidet med dere ved en senere hvis behov.
Mvh. / Gunnar
Emil er en fantastisk saksbehandler som…
Emil er en fantastisk saksbehandler som tar tak i ting raskt og seriøst. Emil tok tel og fikset ting på sin fritid og alt gikk super raskt. Han ga seg ikke før alt vær i orden. Tusen takk igjen og vi tar kontakt igjen ved behov
Profesjonell og tett oppfølging
Finfly bistod med bedriftslån for en mellomstor bedrift i Oslo regionen. De deltok i alle faser fra søknad, innhenting av tilbud, forhandlinger om pris/vilkår, til dokumenter ble signert og utbetaling var gjort.
Finfly fulgte opp tett og med høy grad av profesjonalitet underveis.
god kunde service
Her fikk jeg utrolige gode råd og…
Her fikk jeg utrolige gode råd og oppfølging fra Evelina som INGEN av de andre store bankene ga meg. I tillegg strakk hun seg lenger og var villig til å ha møte på en søndag! Aldri før har jeg følt meg så godt ivaretatt en bank rådgiver. Hun vet hva hun driver med og enda mer. Super fornøyd med hele prosessen!👏

Réponse : Finfly
Fikk god oppfølging gjennom prosessen
Fikk god oppfølging gjennom prosessen. Fikk på plass lånefinansiering og kan trygt anbefale Finfly som finansieringspartner.

Réponse : Finfly
Jeg fikk alle den støtten jeg trengte
Jeg fikk alle den støtten jeg trengte, veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte , rask behandling og akseptable resultater.
Sterk anbefaling .