Det är så fint att kunna beställa hem en liten bit av Finlad, som Sverigefinne betyder det så mycket. Jag älskar utbudet och produkterna. Supersnabb leverans!. Otroligt trevligt litet företag♡!!. Komm... Voir plus
En liten del av Finland, Har handlat flera gånger utan problem, skickas alltid i tid och leveranstid stämmer bra, de få gångerna som det har stått fel i lagersaldot så har jag alltid fått ett mail so... Voir plus
Har inget negativt att säga om min beställning och leverans. Har handlat flera år hor Finska butiken och det har alltid fungerar bra. Snabb leverans
Snabb leverans och med det är vi nöjda! Anledningen till att inte satte 5- stjärnor är att de sköra kakorna låg längst ut i kartongen, då med ingen packnings fyllning runtom. Några pepparkakor hade g... Voir plus
Vi är fyra systrar och mamma med finska rötter och vi delar alla en stor passion för mat.❤️ I webbutiken har hittar du i dagsläget varor och produkter som klarar vanlig frakthantering med några dagars leveranstid. Detta innebär att vi inte kan erbjuda färsk- och kylvaror i vårat sortiment. Webbutiken Finska Butiken drivs av familjen Stobin som också har drivit Finska Butiken i Hötorgshallen, Stockholm, mellan 2013-2020. I mars 2020 stängde vi vår fysiska butik i Stockholm och verkar nu endast med webbutik och event. Vi driver webbutiken vid sidan av våra ordinarie heltidsarbeten, vilket innebär att vi tyvärr inte har någon på "kontoret" som kan svara på mejl inom någon timme - men vi lovar att vi svarar inom 2 arbetsdagar och så snart vi bara kan! Anmäl dig gärna till vårat nyhetsbrev via länken på vår hemsida, så får du vara bland de första att ta del av erbjudanden och inbjudningar till event, gästspel och eventuella framtida nya koncept. Sortimentet uppdateras kontinuerligt och har du något önskemål på vad du skulle vilja finna i webbutiken, så är du varmt välkommen att kontakta oss genom att mejla oss på info@finskabutiken.se ❤️
Aucun historique récent de demande d’avis
Snabb leverans och trevligt bemötande. En vara var slut i lager och det kompenserades per omgående inklusive ett handskrivet kort.
Rekommenderas varmt!

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Bra service! Fick allt som jag beställde och paketet kom den tiden dom hade lovat! TACK!

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Så kul att hitta en butik som har så många finska varor som får mig att minnas mina barndoms somrar i Finland.
Ska prova flera varor nästa gång

Snabb leverans …har hämtat paketet den 2 april

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Varorna var som de skulle vara. Lätt att beställa.
Önskar lite större sortiment.

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Jag fick dom varorna jag har haft svårt att få tag, det gick fort att få varorna och det var ett bra pris

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Mycket fina produkter, snabb leverans!

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Bra butik online, trevlig service.Klar och tydlig info när varorna kommer.

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Enda stället vad jag vet som har finskt rågbröd. Så gott!

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Heillä on laaja valikoima hyviä ja hyviä tuotteita kauniista maastamme! Erinomaiset hinnat ja ystävällinen palvelu! Suosittelen ostoksia täältä!

Réponse de Finska Butiken - Delikatesser från öst
Snabb leverans. Klart och tydligt när de skickade mina saker. Info när det var skickat.