Blir nedlesset av meldinger, hele døgnet. Prøver å svare på noen og får samme spørsmål på nytt. Prøver å stille ett spørsmål og får ikke svar. Prøver å avtale noe, men blir pratet bort. Meldinger... Voir plus
Écrit par l'entreprise
FINN DIN CHATTPARTNER MED FINTID.COM!
Blvd, 1000, Sofia, Bulgarie
- support@fintid.com
- fintid.com
Svindel i stor stil.
Til å begynne med syntes jeg dette var topp, fikk masse mld. fra det jeg trodde var flotte damer med ærlige hensikter. Men der tok jeg grundig feil. Dette viser seg å være noen kunstige profiler, som noen fandenivoldske mennesker har kokt sammen for å lure masse penger ut av folk. Tenker på alle de ensomme som leter etter noen de kan dele noe fint sammen med. Det er for jævlig. Jeg fikk virkelig opp øynene da banken min truet med å stenge Visa-kortet mitt for slik handel. Så kjære dere, styr langt unna dette nettstedet, og en ting til, det er tre andre nettsteder som opererer under samme adresse og som drives på samme måte. Det er Mys Fin, Kos Tid og Vakker Venn.
Du chatter med Kunstig Intelligens, Les bruksvilkårene!
Svindel, du chatter med Kunstig Intelligens.
Fra bruksvilkårene til Kostid.com
Hvis det er noen punkter i disse bruksvilkårene du som "bruker" ikke kan godta, eller hvis du har problemer med å forstå betydningen av disse vilkårene, bør du umiddelbart slutte å besøke nettstedet. Nettstedet inneholder fiktive profiler som det ikke er mulig å ha reelle møter eller kontakt med utenfor nettstedet, se Også punkt 2
Kostid.com, Mysfin.com og Fintid.com har samme eier.
Du får masse meldinger fra fremmede for å få deg til å sende meldinger som koster penger.
Det er mange som blir utsatt for nettbedragerier og de kommer i mange forskjellige former. Det er lett å la seg lure fordi alt ser så troverdig ut. Slike bedragerier handler ofte om å betale penger for noe.
I mange tilfeller avtales det møter som blir utsatt fordi det kommer noe i veien.
Bedragerne er veldig flinke til å spille på følelser og håp om å møtes. De bruker ofte veldig god tid på å bearbeide ofrene sine. Mange ofre vil ikke høre på råd fra andre personer eller nærstående.
Jeg ville ha avsluttet alt hvis man betaler penger for å ha kontakt med noen. Er man oppriktig interessert i et annet menneske er det unaturlig å må betale penger for å kommunisere.
God måte å slappe av på
Denne siden er god måte å slappe av på. Jeg finner alltid noen å snakke med og tulle litt.
Bare for moro skyld
Jeg er 58, og jeg er her bare for moro skyld! Siden er fantastisk - mange interessante samtalepartnere, jeg flørter, snakker og har det gøy om kveldene. Ingen press, alt er lett og avslappet. Jeg føler meg 10 år yngre.
Jeg tror at fintid-nettstedet er…
Jeg tror at fintid-nettstedet er fullstendig svindel. Jeg registrerte meg ved å bruke to forskjellige kontoer med forskjellige navn. Jeg ble helt overrasket over at jeg fikk de samme meldingene fra forskjellige kvinner. hver gang jeg logger på, begynner de å sende meldinger. de vil bare melke deg så mye de kan. mann trenger ikke å være smart for å finne ut at FINTID er en mafia-lignende nettside. vær så snill, hold deg unna nettstedet, ellers vil du selge huset ditt !!!!!!
Kast pengene i do i stedet for å bruke…
Kast pengene i do i stedet for å bruke de på Fintid resultatet blir det samme. Meldinger døgnet rundt av perfekte damer. Alle utenlandske ikke en eneste Norsk. Og prøver du med en samtale eller du prøver å få til et møte da blir det tåke legging. Helt umulig å møte damer her. Bare scam. 100% Juks. Jeg har nok kjøpt kreditt for 1500 kroner. Ran dette. Eieren sitter i Tsjekkia. Lopper oss for penger. Slike skulle bli fengslet. Siden skulle vært lagt ned for alltid. Sykeste jeg har opplevd. Hold dere langt unna. Bruk pengen på noe bedre en dette.
Virtuelle profiler som ikke kan møtes eller kontaktes i det virkelige liv
Om du går inn på Fintids egen FAQ, finner du følgende informasjon:
"kostid.com inneholder virtuelle onlineprofiler, som ikke kan møtes eller kontaktes i det virkelige liv. Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere godt for deg".
Om du ikke fikk med deg hva det stod over, gjentar jeg et lite utdrag: "SOM IKKE KAN MØTES ELLER KONTAKTES I DET VIRKELIGE LIV". wtf?
De skriver rett ut at det er svindel og bedrag for etterpå å kunne si "det står i vår FAQ", så du burde lest.
Det her lukter rett og slett svidd!
Etter å ha sjekket ut dette nettstedet, kan jeg med en gang si at dette virker som lureri. Opplegget er ikke ulikt Slaviske mail-order-bride sider.
De bruker attraktive kvinneprofiler som lokkeduer for å lure menn til å åpne sine lommebøker. Sjansene for at det er seriøse kvinner på profil-bildene er mikroskopiske. I Russland og Ukraina er det veldig mange som har som jobb å chatte med utenlandske menn.
Businessen på denne siden er ganske lik. Har heldigvis ikke ofret en krone, og man trenger ikke være Einstein for å lukte lunta.
Styr unna!
God service, men…
Telia kundeservice… Servicen er ikke noe og si på, men latterlig lang ventetid på tlf for og komme igjennom… venter normalt sett alt fra 25-50 min for å få snakke med en kundebehandler.
Hvorfor svarer Admin KUN på de…
Hvorfor svarer Admin KUN på de fabrikerte 5 stjerners innleggene og overser totalt 1 stjernes kunder... DETTE er en TYPISK svindel bedrag og kanskje i enkelte tilfeller ett utslag av dårlig samvittighet!? DEFINITIVT IKKE. Folk som lever godt av dette,er totalt samvittighetsløse og gnir seg i hendene hver gang en stakkars faan gir dem sine siste håpfulle slanter så innehaverne av den multibedragerske flåinga kan fylle lommene sine på EKTE FRAUD og bare ELSKER det. SVINA
Fintid - En Fantastisk Opplevelse!
Fintid har virkelig vært en fantastisk opplevelse for meg. Jeg har møtt så mange herlige mennesker og hatt dype samtaler. Takk til dette nettstedet for å gi meg muligheten til å finne ekte kjærlighet!
SVINDEL
KI genererte svar med et mål - penger.
Ville helst gitt null stjerner men en er laveste score.
Får melding fra masse "damer" om er jo…
Får melding fra masse "damer" om er jo bare svada.. er nok bare en side som skal loppe folk for penger.. kjøpe kreditter for å charter med roboter.
Takk for meg
Virker som det er bare fake profiler på…
Virker som det er bare fake profiler på denne siden.
Så det er dårlig gjennomført svindel. Burde hvert anmeldt til politiet.
De positive omtalene denne siden får, ser ut som er skrevet av samme person, sannsynlig lønnet fra datingsiden.
Fake profiles
Fake profiles. Scam dating site.
It will cost you 25 euro to write just 5 messages.
Lot of fake profiles will write you. But they all feel they are written from an AI bot.
I Will not pay a dime to this site that should be reported to the police
Fintid, nettside med folk som søker kjærlighet
Hei, har brukt kr. 1000 - 1500, før jeg forsto at dette er bare "fake" og et pengesluk, tror ikke de damene der eksisterer eller så er de kjøpt og betalt ? Det er ikke "damene" som svarer, men de som driver "butikken" greit nok ikke, men dum kan man være, ikke første gang, hele livet
Hvis du vet hvordan du dater på nettet, vil dette nettstedet fungere.
Jeg tror mange ikke vet hvordan man bruker en datingside. Hvis du vet hvordan du bruker en datingside, kan du forvente noenlunde anstendige resultater. Disse resultatene vil være mye bedre enn å henge på en bar for natten.
Fintid.com er det eneste nettstedet som er verdt å melde seg inn på. Det viktigste er at de har mange medlemmer, og de fleste av dem er ute etter et forhold. Jeg har møtt en god del kvinner på siden ved å bare være meg selv. Du må være ærlig.
Selvsagt dette er bare dritt
Selvsagt dette er bare dritt . FINTID . Jeg forsto dette tidlig og betaler ikke eneste krone till skurkene!))
Må angasjere en politimann for å finne adressen til de som driver med denne siden...
Jeg håper svart energi kan nå de der før eller senere fordig så mange som forbanna på de.
Det er stort sett samme person bak alle…
Det er stort sett samme person bak alle profilene på Fintid. Det er aldri mulig å få noe svar på noen spørsmål. Det virker som at de som er bak profilene er utenlandske og litt dårlig i norsk. De skriver ikke at de er fra eks. Trondheim, men de skriver «Trondheim kommune» og det gjelder alle profilene på denne datingsiden bruker den samme stedsbenevnelsen med «kommune» etter stedsnavnet. Vi nordmenn sier eks. Jeg er fra Melhus. Vi skriver ikke kommune bak. Ellers så kan det virke som at noen som sitter bak profilene stort sett er menn derav noen fra Danmark og Sverige. Det forstår jeg ut fra grammatikken som de bruker. Har også observert samme profilbilde med forskjellig navn, sted og alder. Jeg er fra et lite sted, men på mindre enn ett døgn ble jeg kontaktet av to profiler (lokale damer) som mener de er blitt ranet rett ved der jeg bor, og her skjer det aldri noe. Dessuten kjennet jeg alle her på stedet og har aldri sett de som er i profilene. Denne datingsiden tar ca 20-30kr i betaling for hver melding du sender. Derfor har de mange som sitter å spyr ut abstrakte tullemelfinger, slik at slike som oss skal svare og på den måten legger man igjen penger til svindlerne som eier denne svindelsiden. Jeg kan skrive i evigheter om hvordan denne siden er bare svindel. Jeg forventer at Fintid svarer at det er forbudt med falske profiler her. Og da må jeg si at det er faktisk eierne/driverne av denne siden som et de store svindlerne. Måtte de straffes hart Trist at svindlerne tjener seg styrtrik på å svindle ensomme mennesker. Fintid meld dere til politiet. Dette er ulovlig og dere vet det. Tilslutt, alle andre som har gitt en stjerne til FinTid forteller sannheten. Styr unna denne siden
Alt er fake å ABSOLUTT 100% SCAM!!!
Alt er fake å 100% scam! Du får kun usannsynlige meldinger å det er ingenting som er realistisk med brukerne eller de som driver nettstedet!!
Din plassering blant søkeresultatene iNorge: 1
hahaha det er usannsynlig!!
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE SIDE!!!!