Beställden en slipsten som kostade några hundra mindre än hos konkurenterna. Skickades samma dag som jag beställde och var framme i prima skick 2 dagar senare. Jättenöjd med mitt köp.
Super nöjd. Har lagt ordern i söndagskväll. Skickade måndagmorgon ett mejl att jag hade glömt nåt. De ringde snabbt efter det att de hade lagt till produkten. Nu idag, en dag senare, klockan 11:00 kom... Voir plus
Beställt 2 gånger från detta företag och samma visa varje gång, otroligt långsam orderhantering. Lade ordern på tisdagen och får besked att varan lämnats till speditör på fredag eftermiddag.... Voir plus
Beställde grejor som fanns i lager, skulle skickas dagen efter enligt bekräftelse. Nu har det gått en vecka och inte ett ljud. Svarar ej heller på mail eller tfn. Idag äntligen kontakt, fick bra re... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Allt inom Fiske för alla säsonger - Stort sortiment av Fiskeutrustning: fiskekläder, fiskedrag & fiskespön m.m ✓ FRI frakt ✓ Låga priser ✓ Snabba leveranser
Norra FÖRMANSVÄGEN 22, 857 53, Sundsvall, Suède
- fiske.se
Uselt företag.
Uselt företag.
Jag beställde några drag, beteslås o några andra småsaker.
Hörde ingenting på några veckor, så jag gick till en riktig butik o köpte det jag behövde.
Förra veckan fick jag ett Mail om att dom skulle leverera mina prylar.
Beställde 13 maj
Fick Mail om leverans 23 juni
Fått prylarna ?
Alltså så dåligt
Tryggt!
Fick ett par vadarstövlar i födelsedagspresent i december. I maj när jag använt dem 5 ggr började de läcka. De skickade nya utan att tveka, precis som det ska vara!
Sämsta sidan att beställa fiskeprylar…
Sämsta sidan att beställa fiskeprylar på. Beställde ett par saker från dom , väntade 10 dagar, kom inget...skrev till dom inget svar... Sämsta företaget som jag har haft att göra med!! Undvik dom...
Trasigt spö men grymt bra service!!
Beställde ett fiskeset (rulle och spö) som skulle skickas dagen efter men det tog ca 3 arbetsdagar innan det skickades (har full förståelse för det med tanke på att Corona kan ha ställt till det). Dock så blev jag besviken när jag öppnade paketet, det visade sig att spöet var trasigt, ringde kundtjänst och de svara efter ett par signaler, förklarade att spöet var trasigt och mailade bilder, ”Vi skickar ett nytt imorgon” var svaret jag fick och mycket riktigt, dagen efter skickades ett nytt spö som var helt när det kom fram idag! Mycket nöjd med den snabba servicen! Kommer lätt beställa mer från Fiske.se!
Mvh Erik
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service. Fick snabb hjälp då jag ville reklamera en vara. Mycket trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera denna sidan.
Fiske butik som inte kommunicerar med sina kunder.
Nä det här var ett skämt till beställare.
Väntar över två veckor på att dom ska skicka mina grejer. Men nej inte ett sus, ingenting. Kontaktar dom och får höra att grejerna som skulle finnas på lager inte gör det och leverans är i november. Tråkigt då det var tänkt som grabbens grejer.
Leverans
Idag äntligen kontakt, fick bra respons och plåster på såren. Föredömligt hanterat👍.
Köpte en elmotor till båten
Köpte en elmotor till båten, snabb leverans men tyvärr var motorn felande.
Allt löste sig mycket effektivt o bra, bra bemötande o personalkontakt.
Med andra ord mycket nöjd med Fiske. se
De var tre veckor försenade med en…
De var tre veckor försenade med en leverans, de hade inte meddelat mig detta utan det var först när jag började fråga var leveransen tagit vägen som de sa det. När jag påpekade att jag behövde den inom kort så strök det bara min order utan att fråga eller meddela mig det. Inte ens en ursäkt har jag fått, riktigt dålig service och leveransförmåga, kommer aldrig köpa av dem igen eller rekommendera någon annan att göra det.
Bra priser och grymt snabb frakt