Joels coachning genomsyras av en helhetssyn i form av långsiktighet och en sund inställning till livet i sig. Finns ingen påtvingad fejk vibe utan här finner man lugn, äkthet, ärlighet och rikt... Voir plus

Konceptet är bra och enkelt. Få förbud, god mat och rolig träning. Om man undrade över något var det bara att fråga så fick man svar eller justeringar i mat och träning. Rekommenderas!

1. Coach particulier
  2. Centre d'amincissement

PT ONLINE - VÅRA TJÄNSTER ÄR FÖR DIG SOM VILL GÅ NER I VIKT, BYGGA MUSKELMASSA, BLI STARKARE OCH FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA & VÄLMÅENDE.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

22 avis

Lyhörd coach som skapar bästa förutsättningarna!

Joel är en fantastisk individ som har visat sig vara oerhört lyhörd och intresserad av mina träningsmål. Det är uppenbart att han bryr sig om min framgång och arbetar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för att jag ska nå mina mål.

Joels lyhördhet är verkligen imponerande. Han tar sig tid att lyssna på mina behov och preferenser och anpassar kost och träning därefter. Detta har skapat en träningsrutin och en kostplan som känns anpassad speciellt för mig, vilket har ökat min motivation och mitt engagemang.

Dessutom är Joel mycket kunnig och har hjälpt mig att förstå vikten av kost, vila och träningens olika aspekter. Han har skapat en balanserad träningsplan som tar hänsyn till mina individuella mål, men även begränsningar i vardagen.

Sammanfattningsvis; Joel är en otroligt engagerad personlig tränare som verkligen strävar efter att hjälpa människor att uppnå sina träningsmål. Jag känner mig mycket tacksam för den expertis jag fått ta del av och det stöd jag fått (och fortfarande får) på min träningsresa.

Varmaste rekommendationer!

2 janvier 2023

Tack Joel!

Efter 3 månader med Joel kan jag inte föreställa mig en vardag utan träning. Från att gymmet var en miljö som gjorde mig nervös och obekväm till att idag vara en självklar del i min vardag. Med Joels stöttning och peppande ord har träningen blivit något roligt istället för ett måste, Joel har fått hela träning att bli något självklart och något som inte är för andra att döma utan endast för mitt välmående! Jag känner mig piggare, sover bättre och har en helt annan syn på min hälsa. Joel har varit närvarande under hela processen alltid bemött mina funderingar med ett bra förhållningssätt. Jag skulle rekommendera Joel till alla, och har rekommenderat honom till alla som har frågat. Tack Joel!

17 août 2023

Fantastisk coach-fantastiska resultat

Finns ingen påtvingad fejk vibe utan här finner man lugn, äkthet, ärlighet och riktigt skön vibe! Kompetent coach som återkopplar snabbt.
Bra fingertoppskänsla vad gäller push och broms.

Grym coach som är och förblir människa i sin coachning- grymma resultat följer där han implementerar sin lära!

Jag kan varmt rekommendera coach Joel.

16 août 2022
Avis spontané

Hälsosamt och kul på samma gång!

Vi på K3 villa göra något kul och hälsosamt över tid med vår personal. Vi kände direkt att Joel förstod vad vi var ute efter. Spökboll, dagsrave och innebandy va några av dom aktiviteter vi gjorde tillsammans. Vi körde även individuella program på olika nivåer. Väldigt uppskattat och kul! Jag kan varmt rekommendera att samarbeta med Joel! Vi har uppnått fina resultat med vår hälsa och fått ett aktivare och mer sammansvetsat team!

1 mai 2023
Avis spontané

Jag och styrketräning . . . .

Jag och styrketräning fanns inte på kartan innan jag fick möjligheten att prova på detta med Joels hjälp och stöd. Han gav mig ett anpassat träningsprogram tillsammans med ett kostschema och detta ändrade verkligen min inställning till styrketräning. Tack vare Joels kompetens och peppning har jag börjat träna och kombinera det med bättre kost och det känns bra inför framtiden. Jag kan verkligen rekommendera Joel och tveka inte att ta kontakt med honom för att hitta ditt just ditt mål och må bättre.

13 août 2023

Otroligt professionell PT

Otrolig kunnig kille som fick mig av alla människor att ändra min vardag till ett mer hälsosammare liv. Han fick mig att känna ren glädje för att gå ner på gymmet och bara tugga på. Feedback och kommunikation har varit förstklassig. Jag kan starkt rekommendera DIG till att prova på att göra en resa med Joel.

18 mai 2023
Avis spontané

Bra upplägg gällande kost och träning

Bra upplägg både vad gäller kost och träning, har verkligen skapat en vilja att fortsätta på det inslagna spåret. Joel har bidragit med konstruktiva råd och tips under hela processen, kan verkligen rekommendera honom.

9 août 2023

Riktigt bra program

Riktigt bra program med grymma resultat. Joel sitter på stor kompetens och är engagerad i sina kunder. Bra app för träning och måltidskoll med goda recept.

6 juin 2023
Avis spontané

Konceptet är bra och enkelt

Riktigt bra program!!

Är väldigt nöjd med mitt program.
Allt har varit så smidigt, är väldigt dålig och fantasilös när de kommer till mat, varit så skönt med alla recept och hur man ska laga maten. Lärt mig att man inte måste äta "tråkig" eller "äcklig" mat bara för att man ska vara nyttigare eller att inte kunna unna sig nånting, de har gjort de så mycket enklare att vilja fortsätta, både under programmet och nu när jag är klar!

Träningen är egentligen samma som med maten, är skönt att ha allt på ett ställe och veta exakt vad man ska göra varje träningspass, att ha någon som pushar när motivationen är dålig eller bara lat. Har jag undrat nåt eller velat ha hjälp har jag bara kunnat skriva så har jag svar på de. Joel har hjälpt mig att fortsätta och hitta en rutin så att de bara går av sig självt tillslut!

Skulle rekommendera de för alla, är jättenöjd! 🥳💪🏽👏🏽

Mina starkaste rekommendationer!

Förståelsen Joel har för ett hållbart upplägg för dig och din livstil är fenomenalt, ser fram emot att sätta upp nya mål att jobba mot tillsammans med Joel.

Funderar du om detta är rätt för dig? Då kan du sluta fundera nu! ⭐️

10 avril 2023
Avis spontané

Joel är en lyhörd coach som gjorde så…

Joel är en lyhörd coach som gjorde så mitt välmående ökade markant. På köpet fick jag även en kropp som matchar min bild av mig. Helnöjd med hela upplägget, allt från träningspassen till kostupplägg. Kan varmt rekommendera.

8 janvier 2023
Avis spontané

Jag har inget att klaga på när det…

Jag har inget att klaga på när det gäller mitt samarbete med Joel och det märks att han verkligen brinner för det han gör! Exakt vad det är som gjorde att det funkade bra för mig och gav bra resultat vet jag inte riktigt, men det fungerade från start och jag har fortsatt med träning och bra kosthållning även efter avslutat program. Kan varmt rekommendera Joel!

15 juin 2023
Avis spontané

Man får kunskap & insikt som ger resultat

Har fått kunskap och insikt i hur jag genom medvetenhet kontrollerar mitt kaloriintag och uttag. Ett personligt och grymt bra upplägg med kost och träning förändrade bokstavligen min fysik på 60dgr från 80kg till 72kg.
Joels program funkar på riktigt och med ny insikt så håller det även efter avslutat program.
Rekommenderas 👍

22 juin 2023
Avis spontané

Jag har testat att köra med olika…

Jag har testat att köra med olika personliga tränare, men Joel är den bästa.
Han va i mån om mig och vad jag kände mig bekväm med. Han va lyhörd och förstående kring mina svårigheter gällande kosten.
En pålitlig och seriös person som kommer pusha dig tills du når dina mål.
Jag rekommenderar Joel starkt i fall du är ute efter en online coach, med god vardagsmat och bra träningsupplägg.
Det bästa är att man får snabb återkoppling .
En man med hjärtat på rätt plats och med ett så viktigt och inspirerande tankesätt när det kommer till träning, hälsa och livstil!

Avis spontané

Joel har verkligen varit till stor…

Joel har verkligen varit till stor hjälp för mig när det gäller att hitta en passande träningsrutin och kostplan. Han är fantastisk på att motivera och vägleda mig för att nå mina mål. Om du verkligen är seriös med att komma igång med träningen och förbättra din kost, så rekommenderar jag starkt Joel.

13 juin 2023
Avis spontané

Joel är en grymt kunnig och…

Joel är en grymt kunnig och inspirerande PT som hjälpte mig med kostschema och träningsupplägg.
Jag gick ner 18kg och har behållt min målvikt sedan dess.
Rekommenderas starkt!!

8 mars 2023

Världsklass nivå på Fitbyjoel 🔥👑

Fantastiskt upplägg där du får konstant vägledning och råd som verkligen känns skräddarsydd just för dig! Jag hade bra koll på träningen, men att få en annan insikt i hur träningen faktiskt påverkar kroppen, samt kombinationen kring kost, gav mig en mycket djupare förståelse som jag tar med mig livet ut :)

9 janvier 2023

En fantastisk PT är Fitbyjoel

En fantastisk PT är Fitbyjoel. Lugn och väldigt kunnig. Bra och snabb respons, feedback och pepp.
Upplägget är toppen bra, med träningsprogram och kostplan som passa mig perfekt. Kan verkligen rekommendera Fitbyjoel.

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.