Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

In februari een bestelling gedaan. Helaas nooit ontvangen. Moet navraag doen bij DHL. Die geeft aan dat ik bij het bedrijf zelf moet zijn Nu 2 maand len verder en nog niks ontvangen. Stuur weer n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dit ondergoed doet wat t beloofd. Ongelukjes worden opgevangen, zonder doorlekken. Ze zitten erg comfortabel. Het enige puntje van kritiek is dat bij warm weer, deze op de plek waar de beschermin... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 48 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Slecht te bereiken

Nu 2 maand len verder en nog niks ontvangen. Stuur weer n maai. En krijg ik weer de standaard mail om het via DHL te laten lopen. als ze nou even se communicatie lezen voor ze antwoorden komen we n eind verder. Ik hoef n niks meer te ontvangen en wil me geld terug. Zeer slecht te bereiken de klantenservice.
Hoop dat er nu gereageerd gaat worden en het word opgelost.
Angela Westerhof

11 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Heatwave die niet werkt

Ik heb een Heatwave besteld en ontvangen, Het apparaat werkt echter niet. Heb foto's gestuurd, maar er werd gevraagd om een video. Deze wordt echter niet verstuurd door te grote omvang. Heb nu al meer dan een maand mailcontact met Fitelin. Zeer vriendelijke antwoorden, maar het probleem wordt niet opgelost. Heb gemaild dat ik het apparaat terug stuur. Kan echter geen adres vinden. Geeft hierdoor een zeer onbetrouwbare indruk

10 mars 2026

Fitelin; louche zaakjes

Ik kocht de pleisters en kreeg er ontstoken tenen van. Niet tevreden? 60 dagen garantie op geldteruggave. Vergeet het maar, zelfs klarna kon er niks mee. Je kon het terugsturen. Dat kostte €20.00 en dan kreeg ik €3 terug. Verschrikkelijk bedrijf en zeer agressieve mails. Trap er maar niet in. De kalknagels heb ik nog steeds en ontstoken tenen.

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Solovea /Fitelin is gewoon Dropshipping .

Dropshipping .

Je besteld iets wat veel te duur is .
Deze producten komen gewoon uit china daarom duurt het ook zo lang .
Als je na een paar dagen een mail stuurt waar je bestelling blijft ,krijg je netjes antwoord ,dat je zelf je adres niet correct hebt ingevuld.
Dat doe je ,en tenslotte krijg je helemaal NIETS of rommel van aliexpress of temu.
Ze adverteren hier ook met medische hulpmiddelen wat niet werkt . dat is zeer kwalijk
Het IS gewoon OPLICHTING

10 mars 2026

Slecht

Ik heb twee pakken schimmelnagel pleisters besteld, maar niet ontvangen
Het tracktrace nummer in de email is niet te volgen
Graag wil ik het bedrag van € 29,90 en € 9,95 terug ontvangen

25 février 2026

Schimmelnagelpleisters niet kopen!

Ik heb drie pakken schimmelnagelpleisters besteld en wederom een grote teleurstelling. Maar erger nog is dat deze pleisters de hele huid rondom teennagels volledig wegbranden en ik er een ontsteking en brandblaren aan over gehouden heb. Een zeer pijnlijke ervaring rijker. Koop deze pleisters niet! Er wordt hiervoor geen waarschuwing gegeven. Een reactie met foto gaf alleen als resultaat een opmerking over de retourtijd die voorbij was.

2 mars 2026

Termijn levering = min, comunicatie = plus

Tevreden met de communicatie van de klantenservice.
De zeer lange wachttijd op het bestelde product is een probleem, wat ook te zien is in de vorige berichten. De mensen van de klantenservice doen hun best om de klachten te verminderen, blijven vriendelijk en erkennen het probleem en dat heeft mijn review ook beinvloed.Ik wens de firma het beste!

10 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Adverteren met snelle levering daar…

Adverteren met snelle levering daar betaal je €4,95 voor.
Pure oplichting, na 4x excuses de ene keer is het de postbode de andere keer de fabrikant na 28 dagen bestelling ontvangen.
En betaal niet voor snelle levering want dat is bull shit

21 janvier 2026

NIET BETROUWBAAR!

Grootste oplichting die er is, nooit iets ontvangen aan het lijntje gehouden via de mail en een dreigende toon dat ik mijn klarna melding moet verwijderen.

Bestel hier a.u.b niets !

10 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

De service was bijzonder goed

Bij langer gebruik lijkt de nagel veel gezonder terug te groeien. Wel jammer dat de levering twee dagen vertraging had, maar de klantenservice hield me top op de hoogte. Prima opgelost, dus al met al een fijne ervaring.

18 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is elke cent echt waard!

Eerlijk is eerlijk, ik was super sceptisch. De eerste tien dagen dacht ik echt: weer zo'n nutteloos ding, zonde van het geld... Maar toen leek het wel een wonder! Mijn grote teen was er slecht aan toe, maar die begint nu echt helderder te worden.

12 novembre 2025

Réponse : Fitelin

Dank je wel voor je eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat je na die eerste twijfels toch zo’n mooie verbetering merkt — daar doen we het voor!

Noté 1 sur 5 étoiles

Inmiddels na 2 maanden toch mijn geld teruggekregen. Jammer dat het zo gegaan is, uiteindelijk onbegrijpelijk hoe het gegaan is. Maak dan geen reclame als je niet kunt leveren.

2 Oktober via Facebook kalknagelpleisters besteld, nog steeds niets ontvangen. Op diverse mailtjes heb ik wel steeds antwoord gekregen, maar loze beloftes. Op mijn vraag, “waarom het zó lang moet duren om een doosje pleisters op te sturen” geen antwoord gekregen. En nog steeds product aanbieden op Facebook, onbegrijpelijk!

2 octobre 2025

Réponse : Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. Wij verzenden bestellingen op volgorde van binnenkomst en soms kan het daardoor iets langer duren dan gewenst.
Op basis van de datum van uw review lijkt het erop dat uw pakket inmiddels is afgeleverd. Mocht u het onverhoopt nog niet hebben ontvangen, laat het ons dan gerust weten, dan helpen wij u direct verder.

Schimmelnagelpleisters

24 september heb ik schimmelnagelpleisters besteld.Toen kreeg ik een mailtje dat het ondergoed wat ik besteld had vertraagd was.Ik heb een mailtje terug gestuurd dat ik geen ondergoed had besteld.maar schimmelnagelpleisters. Kreeg ik weer een mailtje terug met excuus.Sorry mevrouw.......andere naam als mijn naam.2de fout.Verschillende keer mailtje gestuurd waar mijn bestelling bleef.Intussen waren we 3 weken verder. Telkens excuus dat het Verzonden zou worden. 14 oktober heb ik een heel boos mailtje gestuurd. En wonder boven wonder kreeg ik vandaag 15 oktober mijn bestelling binnen. Maar dit is de eerste en de laatste keer dat ik bij dit bedrijf iets heb besteld.

Sorry, ik had per ongeluk een review geplaatst bij een ander bedrijf. Dat heb ik inmiddels verwijderd.

24 septembre 2025

Réponse : Fitelin

Dank u wel voor uw fijne feedback! We zijn blij te horen dat de snelle reactie en levering naar wens waren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fitelin!!! zucht WEER een email verstuurd! WEER geen antwoord is ronduit "aziatisch"? frauduleus in verkoop en productie van het product en in de kwalliteit ervan

Het bedrijf is ronduit frauduleus! Ik wens ongeopende pakjes terug te zenden en wordt continue aan het lijntje gehouden. Het product zelf is zeer slecht van kwaliteit en inderdaad GEEN oplossing! Dit is beleefd gemeld aan Fitelin, maar neen hoor! geen correcte afhandeling, enkel tijd WEKEN) rekken ipv een normale terugbetaling te doen.
Mijn neutraal advies?
KOOP dit product NOOIT! Het is een ramp in gebruik! Mijn moeder kreeg een blaasontsteking, omdat ze pas na een halfuur de slip kon wisselen!ze stond met rode kaken tijdens Yogasessie, omdat het beperkte urineverlies langs de zijkanten asap verdween in haar jogging! Het probleem met dit product is het volledig ontbreken van een eerste absorptielaag ! Bedriegers dus en geloof vooral niet dat ze ooit contact met je opnemen! ik heb al meer dan tien pogingen achterde rug! de ene keer gaan ze je betalen de andere keer krijg je die schizzo robot. Ik las hun reactie net hieronder! schandalig en hypocriet!!! het product is een ordinair plastiek broekje waar je geen moer mee kan aanvangen! "aziatische" rommel! een vuilbakzak met twee gaten in voor de benen

ordernummer?Bestelling #FIT8892! wedden dat ze niet thuis zijn? dat de aziatische robot het weer niet begrijpt???
bedriegers

1 octobre 2025

Beste 'Mot Ponette',

Kan u aub een ordernummer of email adres met ons delen?

Wij betalen u graag terug voor het ongemak en de voorzaakte frustratie.

Vriendelijke groeten

Noté 1 sur 5 étoiles

Fitelin onbetrouwbaar. Wel betalen niets leveren.

Drie weken geleden een bestelling geplaatst én betaald bij Fitelin.
Helaas niets ontvangen maar ook niets meer gehoord. Het bedrijf reageert ook niet op mailtjes.
Onbetrouwbaar.

Update 29 nov 2025:
Ik begrijp niet dat u zo'n antwoord durft te geven. Na ruim 2 maanden wekelijks gemaild te hebben en af en toe een standaard antwoord te hebben ontvangen, is uiteindelijk het geld na 9 weken leuren terug gestort.
Ik blijf daarom bij mijn mening dat uw bedrijf onbetrouwbaar is. Lees de andere reviews op het internet.

16 septembre 2025

Réponse : Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. We hebben uw bestelling nagekeken en volgens onze gegevens is het pakket inmiddels bij u afgeleverd.

Het is daarom jammer dat er toch een zeer negatieve review wordt achtergelaten terwijl de levering wel heeft plaatsgevonden. Mocht er ondanks de levering iets niet in orde zijn, laat het ons dan gerust weten — we helpen u graag verder.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus