Onze bestelling was niet compleet. Je kan hen niet telefonisch contacteren. Heb een mail gestuurd sinds woensdag al maar geen enkele reactie erop terug gekregen. 1ste keer dat we iets bestellen en g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg tevreden. Ooit begonnen met een aantal magnetron bakjes van Fitmeals. Prima van smaak en lekker makkelijk met een drukke baan & de gym. Maar… de nieuwe roerbakken zijn echt TOP! Heel smaakvol, m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zojuist de ‘kapsalon’ geprobeerd maar waar is de kip? en sla ben ik helemaal niet tegengekomen. De patatjes waren reststukjes en keihard! Eens maar niet meer… de smaak was overigens wel goed.
L'entreprise a répondu
Onbegrijpelijk hoe lekker de maaltijden zijn samengesteld, mijn favoriet is de chili con carne.. en de kapsalon mag er ook zeker wezen! Ach daarnaast ook de spaghetti etc.. kortom echt goed smakende m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fitmeals is een samenwerking tussen XXL Nutrition en Mama's Maaltijden. Mama’s maaltijden staat bekend om haar smaakvolle kant-en-klaar maaltijden en XXL Nutrition is Nederlands bekendste en grootste webshop op het gebied van hoogwaardige supplementen. XXL Nutrition is hét merk voor de fanatieke sporter en weet waar gezonde sportmaaltijden aan moeten voldoen. De krachtenbundeling tussen Mama’s maaltijden en XXL Nutrition is dan ook een logische combinatie: gezonde, smaakvolle gerechten die ook nog eens perfecte voedingswaarden hebben!
Bestevaerstraat 67B, 1812 PC, Alkmaar, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ideale maaltijden! Was vanwege weinig tijd op zoek naar lekkere en eiwitrijke maaltijden en deze Fitmeals zijn ideaal gebleken. Online bestellen is snel in huis, maar tegenwoordig ook gewoon in de AH te vinden. Persoonlijke favoriet: de Chicken Saté met wat extra sambal erdoor!

Réponse de Fitmeals
Super makkelijk en lekker van tijd tot tijd!
Alle maaltijden geprobeerd en voor mij is de Chicken sate tot echt wel de topper! Ik ben benieuwd of er nog nieuwe smaken bij gaan komen!

Réponse de Fitmeals
De fitmeals hebben een vaste plek gekregen in mijn wekelijks eetschema. Sinds de eerste varianten zijn de smaken ook flink verbeterd, waar ik ze eerst redelijk waterig vond door het invriezen en de rijst kleverig was, zijn het nu goeie rijstkorrels en is ook de smaak wat uitgesprokener. Blijf zeker klant!

Réponse de Fitmeals
Ik heb diverse Fitmeals geprobeerd en vind ze allemaal heerlijk! Vooral dat ze heel smeuïg en smaakvol zijn. Dikke aanrader

Réponse de Fitmeals
Standaard wekelijks een FitMeal tussen de middag. Dat hou ik zeker in mijn routine!

DIT IS 1 van de zorgwekkendste bedrijven ooit
BELOVEN DINGEN OVER PRODUCTEN MAAR DOEN NOOIT WAT ER BELOOFD WORDT! VAAK ZIJN DINGEN PLOTS UITVERKOCHT VOOR LANGE TIJD EN KOMEN NIET MEER TERUG. HEEL JAMMER. DAN HALEN ZE HET INEENS VAN DE SITE AF. ER WORD NIET NAAR DE BAAS GELUISTERD EN DE BAAS WORD VAAK GEFOPT IN VIDEO’S die vervolgens worden geplaatst op online media dus IN DE MALING GENOMEN DOOR ZIJN MEDEWERKERS. MEDEWERKERS ZIJN OOK NIET TE GELOVEN WAT ZE JE ZEGGEN IN DE MAIL. KEER OP KEER WORDEN ER LEUGENS VERTELD OVER VOORRADEN EN ANDERE DINGEN. ONERVAREN PERSONEEL AAN DE KLANTENSERVICE OF TELEFONISCH. GEEN KENNIS / LOYALITEIT VEREISTE NODIG OM HIER TE WERKEN DENK IK. DE OUDE MAALTIJDEN ZIJN BIJNA ALLEMAAL VERVANGEN DOOR TOTAAL NIEUWE RECEPTEN EN ZIJN BOVENDIEN VAN EEN MINDERE KWALITEIT. BOVENDIEN DE NIEUWE KARTONNEN DOOS DIE EROM HEEN ZIT ZORGT VOOR EXTRA RUIMTEBESLAG. IK HOOP DAN OOK DAT DE OUDE RECEPTEN TERUGKOMEN.

Réponse de Fitmeals
Gisteren de Chicken Teriyaki gegeten maar voor ons een tegenvaller. Ten eerste vond ik de noodles er erg donker uitzien terwijl het plaatje dat op de verpakking zat anders deed vermoeden.
Ten tweede het smaakte nergens naar ondanks dat we er wat sambal en maggie bij hadden gedaan.
We wilden evt meer van deze maaltijden meenemen in onze Camper, maar ik denk dat dit de eerste en de laatste keer was.

Réponse de Fitmeals
Vandaag alweer de 3e keer bestelling ontvangen van mijn abonnement. Elke x dag na bevestiging van verlenging wordt het bezorgd. Soms met minder pakketten omdat het dan niet leverbaar is maar na contact gehad te hebben wordt het netjes terug gestort wat je niet heb gekregen! Daarom alsnog 5 sterren

Réponse de Fitmeals
Gekocht in de aanbieding bij de supermarkt
Goed te eten, beetje jammer qua zout toevoeging!doe dat iets minder!
@Fitmeal probeer de zout toevoeging te minderen! Echt waar dan heb je top product voor hart patiënten

Réponse de Fitmeals
Geen ervaring met bestellen bij dit bedrijf, maar heb de maaltijd met pulled chicken gekocht in de supermarkt en die viel me 100 procent mee. Prima diepvriesmaaltijd (kip beetje aan de zoute kant en niet zo pittig als het plaatje op de verpakking suggereert, maar wel lekker). Handig om in de vriezer te hebben liggen. Heb het opnieuw gekocht, maar alleen in de aanbieding, anders net even te duur voor wat het is.

Réponse de Fitmeals
De eerste bestelling liep prima en kwam aan binnen 2 dagen. Daar een abbonnement van gemaakt, de 2e bestelling kwam 3 weken te laat aan. Na de 3e afschrijving heb ik opgebeld om het abbonement op te zeggen vanwege de zeer slechte levertijden. Mijn 3e bestelling is nog steeds niet aangekomen en ik wacht al 6 weken. Klantenservice helpt voor geen meter en blijft excuses verzinnen. Wat een scam bedrijf

Réponse de Fitmeals
Kwaliteit van de maaltijden zijn super. Levering duurt veel te lang. Op de website zegt men "in 2 werkdagen geleverd" maar het duurt 1-2 weken en er is geen communicatie hierover. Bij mijn eerste bestelling ging het mis maar is uiteindelijk later geleverd, bij de 2e bestelling is het pakket bij Post NL zoek geraakt en kreeg ik uiteindelijk geld terug omdat er niet opnieuw een bestelling ingezet kon worden. Nu weer opnieuw besteld en dus weer 1-2 weken wachten waarschijnlijk. Niet de service die je van een aan XXL gelieerde firma zou verwachten.

Réponse de Fitmeals
En savoir plus sur les différents types d'avis.