Lisez les avis des autres
Kan kun anbefale at gå igang med dette forløb. Der arbejdes i dybden med tanker der føre til dårlige handlinger. Man går bagom mad, motion og vægttab i denne proces. Man arbejder med hele sit "JEG".... Voir plus
Synes at Christian har lavet et fantastisk koncept og har nogle mega gode opskrifter. Har fulgt fitnessformularen i lang tid og det er altid inspirerende at høre på hans live. Han er ærlig og ved hvad... Voir plus
Christians metoder virker, har ikke andet end ros tilovers for hans principper og måde at takle den farlige vægttabsrejse på, man skal nemlig ikke ændre alt på en gang, men ændre lidt af gangen. Jeg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Madro, selvkærlighed og varigt vægttab for kvinder
Coordonnées de contact
Margretheholmsvej 38, 3. th., 1432, København, Danemark
- support@fitnessformularen.dk
- fitnessformularen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
I top tre af bedste beslutninger i mit…
I top tre af bedste beslutninger i mit liv at joine Fitnessformularen. Har udover et vægttab givet mig så meget energi og overskud og ikke mindst evnen til at have mere fokus på det positive i livet. Skøn coach der kan sit kram.
Dette vil ændre dit liv, så gør det!
Dette vil ændre dit liv, Så gør det!
fantastisk koncept
Det er ikke bare vægt tab men hele ens mindsæt til et varigt vægttab der bliver arbejdet med.
Ens indre snack-monster kommer til kort i dette forløb. Man får rigtig mange gode redskaber til at dæmpe det snack-moster der gang på gang får en til at spise på følelser i stedet for på sult.
Kun en anmeldelse af Lommetræneren
Super godt program med fast rytme omkring hverdagens udfordringer med ekstra kilo på siden.
Jeg har på et år tabt over 22 kg fra 94 kg til 72 kg.
Den største øjenåbner for mig har været måden man taler om mad og om sundt/usundt tilladt/ikke tilladt.
Og så at ændre små ting i ens hverdag som succeser.
Kan klart anbefale det.
Man skal som mange andre steder være klar til også at give af sig selv, og være en del af et online fællesskab som deler op og nedture.
Glad for mit forløb i både “din personlige lommetræner” og Transformationsakademiet
I slut marts 2021 meldte jeg mig ind i fitnessformularen.dk’s Facebook gruppe “Din personlige lommetræner” for 1 år. Her får man via et login til “din personlige lommetræner” adgang til nogle videoer, opskriftsbank og træningsbank samtidig med at man har et helt fantastisk fællesskab i Facebook-gruppen, hvor der holdes en god tone og der støttes op om ens vægttabsrejse. Christian laver flere opslag og Challenge i gruppen og jeg kan helt klart anbefale “din personlige lommetræner”.
Jeg fandt hurtigt ud af, at Christians tilgang til vægttab var den vej jeg skal gå, men også at jeg havde brug for et mere personligt forløb og valgte derfor i september 2021 at række ud til Christian og hans koncept Transformationsakademiet.
Jeg er nu igang på min transformation på 4. Måned. Har købt et 6 måneders forløb og har absolut IKKE fortrudt.
Det er ikke billigt, men en investering i mig selv og handler om så meget mere end vægttab. Forløbet består af daglige videoer og opgaver, hvor man får indsigt i psyken, ens rygsæk og hvorfor man vælger som man gør, både ift. ens relationer og ift. mad. Videoerne og opgaverne giver anledning til at søge dybt ind i sig selv og man får ikke svarene foræret, men i stedet lærer man at reflektere over tingene og vælge de øvelser og den metode, der virker for en selv.
Derudover er der ugentlige gruppecoaching med både Christian og hans partner Aske, ligesom man dagligt kan kommunikere med Aske på den app, man bliver tilknyttet. Det er også her man giver svar på opgaverne og kan spørge ind til tingene. Man kan vælge en pakke, hvor man også har 1:1 coaching med Aske, det har jeg dog ikke i mit forløb.
Jeg har de første 3 måneder tabt 5,1 kg og 28,6 cm på kroppen målt på 7 faste punkter, men jeg har vundet så meget mere. Mit selvværd er for opadgående, mit mindset og min tilgang til kommunikation og mad er så meget bedre. Der skal fortsat arbejdes hårdt, de næste 2 måneder i mit forløb og så håber jeg at jeg har fået så mange redskaber og er blevet så stærk, at jeg kan fortsætte min nye livsstil på egen hånd med fortsat hjælp og støtte via mit medlemskab i “din personlige lommetræner”.
Jeg er super fan af både Christians og Askes tilgang til mad versus psyken, for dette er IKKE en kur, men en opgradering af ens livstil. En måde at finde ro og finde ind til ens sunde naturlige slanke jeg, så man også resten af livet kan forblive slank. Og de mange øvelser er nogen man kan bruge i alle sammenhænge, hvor man bliver triggered/stresset/presset for resten af ens liv.
Så hvis man er til hurtige løsninger, skræddersyede madplaner og ikke er klar til at arbejde hårdt med sig selv (og her menes der ikke med motion og skrabet kost), så er det ikke TA (transformationsakademiet) man skal melde sig til. Men er man klar til at ændre sit liv og arbejde hårdt på at få det bedre med sig selv og sin krop for altid, så kan jeg kun sige “Gør det, invester i dig selv”
Jeg har ikke fortrudt og glæder mig til de sidste 2 måneder og se hvor meget jeg kan rykke mig. (Måske jeg fortsætter med endnu en periode, for at blive endnu stærkere).
Transformationsakademiet er ikke pengene værd
Dette er en anmeldelse af transformationsakademiet. Ikke af lommetræneren eller hjemmesiden. Det er samme person der står bag (Christian)
Jeg har været kunde hos transformationsakademiet i 3 måneder og kan konstatere at:
- prisen er hemmelig. Det er den nok fordi alle får hver sin pris afhængig af hvad de kan overtales til. Pakkerne koster op til 6000 om måneden (rettet efter svar) og man binder sig til minimum 3 måneder. Du SKAL vælge i telefonsamtalen, så du har ingen tænketid. Det synes jeg er bondefangeri
- pakken består hovedsageligt af en app med forproducerede videoer. De er fine, men ikke prisen værd. Derudover er der en Facebookgruppe hvor man kan tale med hinanden. Den brugte jeg ikke. Og så er der løbende coaching, mere herom i nedenstående punkt
- Coachingen foregik for mit vedkommende over zoom. En halv time har man med coach Aske som er sød og rar, men ikke har forberedt sig inden din aftale. Han sidder tydeligt og læser dine punkter til sessionen ved sessionens start. Når man betaler så meget for en coach, så bør han være (vel)forberedt.
Alt i alt vil jeg anbefale dig at bruge dine penge på et reelt forløb med en coach i den virkelige verden.

Réponse de Fitnessformularen
Ren pengemaskine - kan ikke anbefales
Jeg har været tilmeldt et par få uger for et år siden og fandt hurtigt ud af at det ikke var noget for mig og meldte fra, men skulle betale hele beløbet alligevel.
Et år efter trækker de pludselig et stort beløb fra min konto uden at jeg har tilmeldt mig eller haft kontakt med dem i et år - bliver virkelig chokeret og kan se at det bare er en pengemaskine…!!!
Kan bestemt ikke anbefale dette site til nogen som helst😡

Réponse de Fitnessformularen
En investering i sig selv
Hele den nuværende måde at se på sundlivsstil er total f....up. Fitnessformularen fungerer, her er det hele mennesket der er i fokus. Jeg har type 2 diabetes, og mit mål var ikke at få senkomplikationer fx skulle jeg til at tage kolesterolmedicin, men det undgik jeg, udover tabte jeg mig 6 cm i livvidde, og 4 cm omkring bryst, som er ligmed at jeg kan passe tøj der har hængt for længe i skabet. Men det vigtigste er at jeg har fået en helt anden ro og indsigt i sund livsstil. Jeg arbejder selv i sundhedssektoren, som har en helt anden tilgang til vægttab, derfor var jeg skeptisk. Det har været en investering i sig selv, jeg fortryder intet. Aske og Christian er to meget kompetente professionelle herre, og hele forløbet har været trygt.
TAK Christian og Aske
TA har reddet mit helbred.
TA hjalp mig på 10 måneder, ud over af med 23 kg af en overvægt på 50 kg også et godt stykke på vejen til en mulig helbredelse for følgerne af massiv stress påvirkning gennem flere år. For 10 mdr. siden var jeg sikker på, at jeg ville gå med gang rolator inden jul. Jeg kunne ikke gå, jeg kunne ikke få luft og jeg kunne nærmest ikke holde mig oprejst sidst på dagen. Idag kan jeg gå 6-7 km. Så skal jeg lige hvile men så kan jeg sagtens magte almindelige huslige gøremål bagefter. Jeg cykler, jeg træner og jeg svømmer. Jeg har fået tro på mig selv og mod på at prøve mig selv af. Det har mere eller mindre reddet mit liv at være en del af TA.
Overvejer du TA?
Anmeldelse primært til dem der overvejer et forløb i Transformations akademiet.
Jeg vil starte med at sige at dette udelukkende er min oplevelse og andre med garanti kan få den succesoplevelse de leder efter.
Personligt føler jeg mig fra starten presset til at tage en beslutning i telefonen med Christian, jeg har ingen mulighed for at tage et par dage bare til at tænke over det og mærke efter om det er det rette for mig. Han fanger mig og sikkert andre i deres mest sårbare øjeblik og bruger det til hans fordel. Jeg ender altså som kunde hos Christian. Men jeg ser ham ikke meget og har primært kontakt med andre kunder samt den han har ansat til at have kontakten med mig dagligt. Han skriver flere gange og beder os både om en kommentar om hvor godt det hele bare er eller at skynde os ind her og lave en 5 stjernet anmeldelse fordi nogen har talt negativt om ham.
Jeg følte mig af Christian presset til at forlænge mit forløb da han fik banket ind i mit hoved at det her kan jeg ikke selv endnu og jeg endte med at smide flere penge i hans pengepung og først næste gang er det gået op for mig hvad der er foregået og selvom der bliver presset på flere gange formår jeg at sige fra.
Under TA taber jeg få kilo og formår at tage 15+ kilo på efterfølgende så den her snak om at det er det sidste forløb man skal på og bla bla bla er for mig en fed fuckfinger i mit ansigt for det kan han på ingen måde love nogen at det vil være.
Grunden til i aldrig hører om prisen hvis i spørger tidligere kunder eller Christian er simpel. Han siger til os fra dag 1 at det må vi ikke skrive noget om fordi det er "individuelt" selvom han egentligt sidder inde med et fint og meget dyrt skema som nok er hemmeligt for at der ikke er nogen der melder fra på prisen så han får dem i telefonen. Havde jeg kendt prisen inden havde jeg aldrig skrevet mig op til en samtale og var ikke blevet "presset" ind i det her forløb.
Grunden til jeg er anonym er simpel. Jeg orker ikke at blive kontaktet af Christian for at han endnu engang skal forsøge at manipulere et andet svar ud af mig for det kommer der ikke.

Transformationsakademiet
Jeg har været en del af Transformationsakademiet fra Januar 2021 og 12 uger frem til starten af april. Et meget professionelt program, der skruet kanon godt sammen af super kompetente personer (bl.a. Christian Øyen Dam og Aske Rask). Det er ikke billigt at være en del af Transformationsakademiet, så man skal helt klart se det som en investering i sig selv. Jeg tabte mig tre kg, hvilket ikke lyder af meget, men jeg har fået nogle rigtig gode strategier og værktøjer med i bagagen, som helt klart har bidraget til min vægt i balance. Min følelse var/er, at Christian og Team tager godt imod både positiv og mindre positiv feedback. Under forløbet synes jeg at mærke, at vi var liiige rigeligt med Transformationskrigere på hele akademiet, så der ikke altid var det store overskud og tid til alle. Dertil må jeg også indrømme, at jeg er meget ked af og ærgerlig over, at jeg ikke har "fået noget med mig", som jeg har kunnet læne mig op af eller vende tilbage til efter endt akademi. En opsamling af dét jeg har været igennem i løbet af de 12 uger, mine billeder og forskellige mål ville jeg have været glad for at kunne kigge tilbage på, men desværre ikke. Jeg kan godt lidt sidde med følelsen af at have lært at springe fra 10. vippe, lært at svømme mod bredden, men aldrig lært, hvordan man kommer op på bredden. På baggrund af ovenstående giver jeg Fitnessformularen.dk / Transformationsakademiet 4 ud af 5 stjerner.
Enestående fantastisk materiale i…
Enestående fantastisk materiale i Lommetræneren, der giver en reel forskel i måden at se sig selv på, samt hjælper med at smide de overflødige kilo på en nem og overskuelig måde.
Lommetræneren var en milliard gange mere, end det jeg havde forventet ❤️
Fantastisk koncept!!!
Fantastisk koncept!!!
Aldrig har jeg oplevet en nemmere tilgang til vægttab og en sundere livsstil.
Christian er supermotiverende og forklarer tingene så alle kan være med!
Har ikke et sekund fortrudt mit medlemskab 👍👍👍👍
Du vil ikke fortryde!
Jeg er så glad for at jeg, tilfældigt stødte på Fitnessformularen.. Jeg har igennem mange år prøvet at finde en måde at komme ned i vægt - som fungerede mig! Det lykkes nu takket være Christian og hans lommetræner. Her taber vi os i fællesskab og med syn på både det fysiologiske og det psykologiske aspekt - et samspil som er helt og aldeles uadskillelige. Ikke noget vejning af mad, tælling af kalorier og restriktive regler..
Min varmeste anbefalinger til Christian og hans team - de kan noget og de gør det godt!
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, mennesker, fællesskab og hurtige resultater! SÅ kompetente coaches bag og du bliver støttet i alle ender og kanter fra start til slut. De varmeste anbefalinger herfra ❤️
Sund og slank uden at tælle og måle :)
Fantastisk løsning til at lægge sin livsstil om. Lev sundere og tab nogle kilo uden at tælle kalorier.
Christian har opbygget et koncept som gør det nemmere at leve sundere.
Samtidigt består gruppen af andre i samme situation og der er altid nogle der har overskud til en positiv kommentar og støtte når man har en svær dag.
Et godt koncept
Der er ikke så meget andet og sige end at det koncept Fitnessformularen har virker. Christian er en travl mand, men han forsøger at hjælpe alle så godt han kan, mere kan man vel ikke forlange. Jeg er glad for at have fået kendskab til dette koncept, fordi jeg kan tabe mig uden at der er noget jeg savner, fordi man ikke må spise det, der er ingen restriktioner. Jeg har indtil nu tabt 8 kg,
Det fællesskab der er i din lommetræner er uundværligt, der kan man få en god støtte og inspiration. Lige som lektionerne i din lommetræner giver rigtig meget på det mentale plan.
Prøv det.
Prøv det.. vil klart anbefale enhver som har brug for et sundhedsboost.. Christians metoder virker, og du får adgang til en masse værktøjer som hjælper dig igennem din proces, om varigt vægttab. Derudover får du fornøjelsen af hans sindsyge humor som kun kan give en et smil med på vejen, og hvem har ikke brug for det? 😀
Prøv det - du fortryder ikke!!
Jeg har ikke.... 👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Gode værktøjer og mulighed for at være…
Gode værktøjer og mulighed for at være i et stort fællesskab 🤩
Rigtig gode videoer til at komme i gang på 🤩
Har virkelig lært meget på kort tid!
L’expérience Trustpilot