FITSTREAM.EU Avis 83

4,7

Mala som menší starší typ a ten som nemusela tak často dobíja. No mixovanie hroza. Tento väčší je treba často dobiť. S väčšími kusmi si to len ťažko poradi a orechy nezomelie ako sa reklamovalo. Dokon... Voir plus

Fitstream.eu je absolutně skvělou volbou,jejich lyofilizované ovoce nemà konkurenci, když se do něj pustíme,za chvilku končí boj o poslední kousky .......přestat ho objednávat není možné.Teď mám na ce... Voir plus

Marazom sušené ovocie je skvelej chuti. Obaly sa dajú dobre uzavrieť a preto si ovocie ponecháva chrumkavú chuť, čo u iných značiek sa stáva že zvlhne a je z toho guma. Jahody majú krásnu farbu aj chu... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

FITSTREAM PRO - THE NEW GENERATION BLENDER. The FitStream PRO portable blender brings revolutionary technology, that allows you to make healthy breakfasts, beverages, snacks, great iced coffee, blended drinks anywhere and anytime.

4,7

The battery doesn't last very long

Delivered very quickly. The blender looks nice and really blends ice and frozen fruit. Unfortunately, the battery needs to be recharged after mixing ice or frozen fruit. It doesn't last as long as it says on the seller's website.

25 mars 2024

Dear Marky,
Thank you for leaving your 4 star review, we really appreciate it! If there is anything we can help you with in the future please do not hesitate to contact us. Team FitStream

Objednala som si lyfilyzovane ovocie a…

Objednala som si lyfilyzovane ovocie a musím uznať ze je skvele, chrumkave,sladké, cena je super,môžem len odporučiť

12 février 2024

Milá Nikola,
Ďakujeme za Vašu 5-hviezdičkovú recenziu, veľmi si to vážime! Pokiaľ by sme vám mohli v budúcnosti s niečím pomôcť, neváhajte nás kontaktovať. Tím FitStream

Fitstream

Oceňuji hlavně na cesty, ale i v brzkých ranních hodinách kdy potřebují připravit rychlou tekutou snídani a můj smoothie maker by vzbudil celý dům. Snadné používání i mytí, rychlé nabíjení. Poradí si i s hustší konzistencí a ledem. Obal velice praktický, udrží teplotu obsahu a chrání samotný mixér. Určitě doporučuji, nebudete litovat.

16 février 2024

Milá Taťáno,
Děkujeme za vaši 5-hvězdičkovou recenzi, velmi si toho vážíme! Pokud bychom vám mohli v budoucnu s něčím pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Tým FitStream

Zatiaľ veľká spokojnosť

Zatiaľ veľká spokojnosť, využívam každý deň. Ľahká obsluha a ešte ľahšie umývanie....odporúčam (ja som kúpila ďalší ako darček)...

27 janvier 2024

Milá Marcela,

Spokojná s produktom

Spokojná s produktom, dobré rozmixuje všetko aj oriešky a ľad.

7 février 2024

Milá Lucy,

Veľmi rýchle doručenie

Veľmi rýchle doručenie. Máme 2 ks Fitstream. Sme spokojní

22 janvier 2024

Milý Pavel,

Super rýchle dodanie

Super rýchle dodanie, funguje perfektne. Dcéra si robí smoothie každý deň. Hneď som objednala ďalší aj pre kamarátku. Odporúčam.

2 février 2024

Milá Michaela,

Velmi rychlá dodávka

Velmi rychlá dodávka, praktický, dobře se čistí, jsem spokojená.

30 janvier 2024

Milá Naďa,

Skvělý pomocník

Skvělý pomocník, využívám každý den. Dodání velmi rychlé, komunikace s obchodníkem naprosto perfektní. Tento obchod doporučuji!!

17 janvier 2024

Milá Radko,

Je perfektný

Je perfektný, som maximálne spokojná, nad moje očakávania 😊✌️

7 décembre 2023

Milá Zuzana,

Naprostá spokojenost!

Naprostá spokojenost,Fitstream je výkonný a vydrží dlouho nabitý.Ovoce je bomba.Lepsi jsem nejedla!

13 novembre 2023

Milá Vendy,

SUPER.sem spokojen.

26 novembre 2023

Milý Paťas,

Recommended

Very fast shipping, blender is great. Highly recommend.

20 novembre 2023

Dear Michaela,
Thank you for leaving your 5 star review, we really appreciate it! If there is anything we can help you with in the future please do not hesitate to contact us. Team FitStream

Great present

I bought this mixer and I am amazed.It works very well, it is possible to mix fruit,milk and ice very quickly. Washing the mixer is also very easy.I recommend it and also I am going to buy this mixer for my friends like a great present under Christmas tree or birthday.It is a great way for healthy breakfest or snaxk

6 novembre 2023

Dear Hanka,

Consiglio l'acquisto!!!!

Ma chiamo Cinzia, ho acquistato il frullatore ed è stato un acquisto azzeccato e molto utile . È davvero pratico, comodo e si pulisce rapidamente e in modo davvero semplice. Azienda davvero seria !!!! Ho avuto un problema e ,non sapendo alcune cose l'errore è stato mio, ma , l'azienda si è dimostrata molto seria, disponibile e prontamente hanno provveduto a cambiare il pezzo a loro spese,che dire: la serietà dell'azienda si vede anche da queste cose ed è fondamentale!!!! Sono davvero entusiasta del mio acquisto e di aver conosciuto FITSTREAM😍👏👏🎉... Ovviamente stra consiglio l'acquisto da questa azienda !!!!... grazie ❤️

1 août 2023

Cara CINZIA ANNESE,
Ti ringraziamo per la tua recensione a 5 stelle, lo apprezziamo molto! Se possiamo aiutarti in futuro, non esitare a contattarci. Il team di FitStream. ❤️

Simply perfect

The service is amazing, my order was delivered very quickly and the products are great.

23 octobre 2023

Dear Betty,

Som veľmi spokojná

Som veľmi spokojná, ovocie je vynikajúce chrumkavé,má skvelú chuť.Aj po dlhšej dobe po otvorení obalu je ovocie stále chrumkavé,nie ako u iných predajcov,kde ovocie po otvorení mäkkne.Mixer je skvelý, šikovný a veľký pomocník.Urcite ešte niečo objednám znovu

11 octobre 2023

Milá Patrícia,

Velká spokojenost

Velká spokojenost, velmi praktický, doporučuji.

2 octobre 2023

Milá Blanko,

very satisfied

very satisfied. small but powerfull, very good experience

24 août 2023

Dear Dana,