Lisez les avis des autres
+Top retailer!!! Lighting fast shipping. Genuine brand new product. Best price possible (hp x360 16"). - UK keyboard
L'entreprise a répondu
Livrare rapida, produs conform descrierii. A fost o încurcătură dar comunicarea și rezolvarea a fost rapida
Delivery was fast, the product arrived exactly as expected. Price was fair and honest. Everything went smoothly with no issues. Recommended!
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Service de déblocage de téléphones
- Atelier de réparation de téléphones mobiles
- Service de réparation de téléphones
Écrit par l'entreprise
Mesajul fondatorului : "Am construit FIXLY din pasiunea pentru ecosistemul Apple și din dorința de a oferi o experiență unică la un magazin din România. Fiecare produs este atent verificat, la fiecare reparație se folosesc doar piese premium sau originale, iar fiecare interacțiune cu echipa mea reflectă un singur lucru: respectul față de tine, de client. Vrem ca la final de zi să pleci cu un produs bun, cu o reparație de calitate și cu un sentiment că ai fost tratat incredibil. Ce poți face la FIXLY : Poți achiziționa telefoane / tablete / laptop-uri și smartwatch-uri noi sau SH, testate și garantate. Reparăm iPhone, iPad, MacBook și Apple Watch cu piese premium sau Service Pack Apple — alegerea e a ta! Programează-te online pe service.fixlygsm.ro! Mulțumesc că alegi de fiecare dată FIXLY!
Coordonnées de contact
Calea Națională 37A, 710005, Botoșani, Roumanie
- 0769777332
- support@fixlygsm.ro
- fixlygsm.ro
Les gens ont aussi consulté
Produs conform cu pozele de pe site
Livrare rapida, produs conform descrierii.
A fost o încurcătură dar comunicarea și rezolvarea a fost rapida
Recomand cu încredere
Foarte mulțumit de experiența cu fixlygsm. Site aerisit (în stilul Apple), preț corect, livrare rapidă, iar produsul, deși refurbished a fost ca nou cu țiplă pe el. Am primit ulterior si factura pe mail, în baza ei fiind valabila si garanția (sper sa nu am nevoie).
promtitudinea si amabilitatea colegului…
promtitudinea si amabilitatea colegului cu care am vorbit pe whatsApp

Réponse : fixlygsm.ro
Great experience. Best price possible.
+Top retailer!!!
Lighting fast shipping.
Genuine brand new product.
Best price possible (hp x360 16").
- UK keyboard

Réponse : fixlygsm.ro
Apreciez multa seriozitate la echipa…
Apreciez multa seriozitate la echipa FIXLI .Am primit exact ce am cerut Felicitari .

Tranzactie reusită
Tranzactie reusită, produsele in ambalajul original!
Succes in continuare!

Servicii de calitate
Servicii de calitate. Produs impecabil, livrat foarte repede. Comunicarea cu echipa a fost foarte ușoară, mi-au răspuns prompt la întrebări.

SERIOZITATE
am fost mulțumit de produsul cumparat ! colaborare profesionista in desfasurarea comenzi . livrare promta!

Réponse : fixlygsm.ro
Experiența a fost una buna
Experiența a fost una buna, telefonul cumpărat este intro stare foarte bună, iar telefonul a ajuns într-o zi jumătate!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.