3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

3,4

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Lige hvad hjertet i Præstø har manglet

Lige hvad hjertet i Præstø har manglet.

Fjordssans, tak til jer for at repræsentere det som ikke er middelmådig. Mad med omtanke, og prisen værd.

Efterhånden har jeg haft en håndfuld spise oplevelser hos jer, alt fra And/ flæskestegs sandwich til lækker medium rare ribeye.Og ej at forglemme jeres out of This world hjemmelavede karamel is.

Af hjertet tak, jeg værdsætter jeres omtanke for slutproduktet.

4 septembre 2026

Skønt sted.

God betjening, hyggelige omgivelser og dejlig mad akkompagneret af et godt udvalg af både øl og vin.

Har på Fjordsans nydt både frokost, middag og ‘bare’ en øl.

24 août 2026

Pas på hvor i spiser i Præstø

Havde bestilt bord og fik her oplyst at vi kunne reservere indvendigt og udvendigt var først til mølle. Det var jo helt fint. Ankommer så til aftalt tid. Ingen borde og så måtte vi jo sættes udvendigt. Gik så ca 15 min inden der kom en og tog imod bestilling. Yderligere ca 20 min. Inden vi fik drikkevare. I mellemtiden var der blevet et ledigt bord indvendigt og vi var flyttet herind hvor også drikkevarer blev serveret.
Så manglede bare maden. Efter 45 minutters venten fik vi fat på tjener der sagde at der bare lige ville gå 5 min inden vi fik maden
Efter yderligere 20 minutters venten kom vores burgere så endeligt. Men men det var absolut ikke ventetiden værd. Utroligt kedelig brugen og serveret med kartoffelbåde, stegt med timian tænker for et par dage siden. Mere udtjente kartoffelbåde skal man da lede længe efter. Eneste lyspunkt var at bollen faktisk var ret god men den kunne ikke opveje den ringe mad og ditto betjening.
Så til jer der tænke at spise her overvej en anden mulighed. PS! De andre retter der blev serveret så heller ikke for gode ud.

15 août 2026

Alt gik galt.

Havde bestilt bord indenfor til kl 18.30, da vi kom var der ingen borde vi kunne sætte os udenfor.
Så gik der 15 min inden de kom og spurgte hvad vi ønskede at drikke og spise. Så gik der 15 min inden vi fik drikkevarerne og i den tid blev der et bord ledigt indenfor.
Derefter holder 35 min inden vi fik maden, vi havde bestilt burger, det bedste var bollerne som den lokale bager leverer. Kartoflerne var Well done og seje, så alt i alt kan stedet ikke anbefales.

15 août 2026

Fik oplyst en forkert hovedret.

Min mand har i dag, søndag inviteret mig til middag på Fjordsans, for første gang.
Af tjeneren fik vi at vide, at hovedretten i dag var ribeye, hvilket vi bestilte samt en flaske rødvin og vand. Der gik ca. en halv time inden vi fik vores drikkevarer, og lidt længere inden maden kom, og her fik vi serveret SPARERIBS..., vi sagde at det ikke var det han havde fortalt os, han sagde at det beklagede han, for ribeye havde de serveret de foregående 2 dage.
Midt i vores mad (spareribs) overhørte vi, at nabobordet fik fortalt at en anden tjener, at de kunne vælge mellem ribeye og cotebeauf - det fik vi ikke at vide....
Lidt underlid, at tjenerne ikke bliver informeret om hvad dagens retter er.....

9 août 2026

Lækker frokost

Dejligt sted, med god udsigt, samt hurtig og god betjening.
Fik den lækreste burger til frokost.
Super lækker bolle, god bøf og lækkert fyld.

3 août 2026

Uspiselig burger og kartoffelbåde

Bestilte 1 burger med kartoffelbåde,efter 56 min ankom min Burger, Grim Grim oplevelse, Kartoffelbådene var små tørre kartoffel stykker , jeg kunne ikke endgang stikke dem på min gaffel,kaldte på tjeneren, og bad ham prøve en af kartoflerne, fik at vide at han ikke rørte kundernes mad, men hvis jeg var utilfreds kunn jeg bare få nogen nye, Selve burgeren var tør og sej, Det var sidste gang jeg kom der

1 août 2026

Et fantastisk besøg hos Fjordsans i…

Et fantastisk besøg hos Fjordsans i Præstø. Vi skulle kun have en kold øl, men efter at have set de lækre serveringer, som de andre fik, blev vi sultne. Jeg giver deres Frikadelle Sandwich 5 stjerner, ud af 5⭐️.

Venligt personale og en fantastisk udsigt. Kommer helt sikkert snart på café besøg igen..

25 juillet 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit