Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede en softicemaskine til vores lille fest. Udover det var et kæmpe hit til festen, var Kasper virkelig imødekommende og hjælpsom. Virkelig god service. Kasper var hurtig på mail ved spørgsmå... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde lejet en hoppeborg igennem FlexUdlejning i weekenden, og jeg må bare sige at ungerne elskede den! Kasper var der med det samme på telefonen, og svarede på alle spørgsmål, og vejledte os... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan klart anbefale FlexUdlejning.dk. Den hjælpsomhed og super gode service Kasper udviser er næsten mere end man kunne ønske sig. Deres udstyr (popcornsmaskine og sluchice maskine) fremstår som nyt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Location de château gonflable
  3. Service de fête pour enfants
  4. Agence de location de camping-cars
  5. Service de location de tentes

Écrit par l'entreprise

LIDT OM OS BAG FLEXUDLEJNING.DK FlexUdlejning er et lille firma som er en del af BaseOne ApS, og som er beliggende i Lynge (Allerød) nord for København. VI HAR UDLEJNING AF MASKINER TIL FEST OG EVENT - i København & Nordsjælland Vi har tilbehør til din næste fest, Fødselsdag eller Firma Event.- FlexUdlejning har fokus på alt det sjove! Vi tilbyder udlejning af... Popcornmaskiner Leje Candyfloss Maskiner Leje, SlushIce maskiner Leje, SoftIce maskine Leje, Sæbeboblemaskiner Leje, Røgmaskine Leje, HotDog Maskine Leje, Soundboks Leje, Kakao Dispenser Leje, Hoppeborg Leje, Rodeo tyr Leje, Sumo Dragt Leje, Beerpong bord Leje, Og meget meget mere....

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super god service!

Kasper var hurtig på mail ved spørgsmål og vi fik at vide at var der det mindste var vi velkommen til at ringe til ham for hjælp undervejs - det blev heldigvis ikke nødvendigt.
Så kæmpe anbefaling fra os!

8 novembre 2025
Logo de Flexudlejning.dk

Réponse : Flexudlejning.dk

1000 tak for de sode ord. Vi glæder os meget til at se jer igen til næste fest :-)

Mvh. FlexUdlejning

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde lejet en hoppeborg igennem…

Kasper var der med det samme på telefonen, og svarede på alle spørgsmål, og vejledte os perfekt.
Sublim service, og de følger deres kunder til dørs!
Kan kun anbefale at leje hos dem!
Tak for god behandling herfra, det bliver ikke sidste gang 🙌🏻

26 octobre 2025

Kæmpe Hit🤩

Fantastisk udlejning! Vi brugte deres slushice maskine men de har flere forskellige maskiner man kan leje! God service og så var det et kæmpe hit både hos de små men også de voksne🤩
Kan varmt anbefales!

11 juillet 2025

Super service !

Vi lejede en toiletvogn til vores døtres studentergilde og der var super service hele vejen igennem, lige fra første kontakt til aflevering og afhentning var der styr på det hele, og højt humør. Vi lejer helt sikkert gerne udstyr fra Flexudlejning igen, og anbefaler dem på det varmeste.

10 juillet 2025

Flexudlejning leverede

Flexudlejning leverede da vi - lidt sent, kom i tanke om at vi skulle bruge en soft ice maskine til en familiefest. Personlig hjælp fra Kasper og Liv, og med fokus på maskinens hygiejne og rengøring efter brug ved leveringen. Vi anbefaler Flex udlejning med stor fornøjelse.

28 juin 2025

Super oplevelse

Vi lejede slushice maskine. Candyfloss maskine og chokoladefontæne til konfirmation i går. Virkelig prisvenlige maskiner, super kontakt til udlejer med god flexibilitet. Vil helt klart bruge dem igen.

24 mai 2025
Logo de Flexudlejning.dk

Réponse : Flexudlejning.dk

Hej Gitte. 1000 tak for de pæne ord… Og tak for du har passet godt på vores maskiner ♥️🙏 vi glæder os til at se dig i gen, næste gang 😁🙏

Kh. Team FlexUdlejning

Fleksibel service
Kan klart anbefale flexudlejning
Vil helt bestemt bruge flexudlejning igen
De beste anbefalinger herfra

10 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse med leje af hoppeborg

Til kæmpe glæde for børnene lejet vi en drage hoppeborg til en familiefest hen over weekenden. Det var en utrolig fornøjelse som aktiveret børnene i flere timer så vi voksne kunne sidde afslappet og hygge. Vi fik leveret og afhentet hoppeborgen og blev instrueret i dens brug så det var nemt for os. Rigtig god service og super flik kontakt. Det gør vi gerne igen. 😄👍

28 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus